Τελευταία ενημέρωση 18:43, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 

Λίγες ώρες πριν ο ΓΣΠ δώσει έναν πολύ σημαντικό αγώνα επιβίωσης στη Λιβαδειά , η είδηση της πώλησης του Διονύση Σκουλίδα στην ΑΕΚ έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αχρείαστη εν προκειμένω είδηση τη δεδομένη χρονική στιγμή όχι γιατί υποτιμούμε το ταλέντο του Διονύση αλλά επειδή προέχει η σωτηρία του συλλόγου.

Για τον Σκουλίδα η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί και πέρσι, απλά η συμφωνία πήρε παράταση ενός έτους για να έχει ο ταλαντούχος αθλητής περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του παίζοντας στην Α2.

Ο Σκουλίδας είναι γέννημα θρέμμα του ΓΣΠ. Ήταν μέλος της χρυσής γενιάς των «97άρηδων» που πραγματοποίησε σπουδαία πορεία το περασμένο καλοκαίρι, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket Εφήβων του Βόλου και την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο της Κρήτης.

Ετικέτες

Tην ευκαιρία να δυναμώσουν θα έχουν οι νεαροί αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Soccer Camp.

 

Εκεί θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2009 και θα υπάρχουν 15 έμπειροι προπονητές να τα βοηθήσουν με τις πλούσιες γνώσεις τους. Η διάρκεια του θα είναι από τις 15/06 έως τις 28/06 και θα περιέχει έξι ενότητες. Η πρώτη είναι η Εργομετρική Τεχνική Κατάρτιση, δεύτερη η διαιτησία, τρίτη η διατροφή, τέταρτη το Fair Play, πέμπτη το Physical Training και τελευταία η προπόνηση τερματοφυλάκων. Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά από τις 10-12 και 18-20 στους Καλτσή Βασίλη (69476266018), Σάσσαλο Σάκη (6945530012) και Ρίζο Σωτήρη (6936787399).

Ετικέτες

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η Γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου.

 

Για αύριο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί φιλικό με αντίπαλο την Κηπούπολη, όπου θα δοκιμαστούν και κάποιες παίκτριες από τις Νεανίδες.

Ετικέτες

Γ.Σ. στις 21 Ιουνίου

Γενική συνέλευση για να κανονίσουν τον προγραμματισμό της νέας σαιζόν έχουν στον Ήφαιστο στις 21 Ιουνίου.

 

Εκεί αναμένεται να αποφασιστεί ότι θα μείνουν τα ίδια μέλη και εν συνεχεία θα συζητήσουν για το θέμα του προπονητή. Στόχος τους είναι να παραμείνει ο Θοδωρής Τρανός και να γίνουν στο ρόστερ οι προσθαφαιρέσεις που θα αποφασίσει.

Ετικέτες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 18ο open Σ.Ο.Περιστερίου που έλαβε χώρα στο εντευκτήριο του συλλόγου από 19 Απριλίου έως 31 Μαϊου. Συμμετείχαν στο τουρνουά 26 σκακιστές.

 

Την 1η θέση στο τουρνουά κέρδισε ο Ηλιόπουλος Ρήγας του ΣΣ Πετρούπολης ΑΝΑΞ, στη 2η θέση τερμάτισε ο Χαραλαμπίδης Τενγκίζ του Α.Σ Ασπροπύργου "Άσπρος Πύργος " και στην 3η θέση ο Νταϊφάς Ιωάννης του Σ.Ο. Αιγάλεω.

Πρώτος στην κατηγορία κάτω των 14 ετών τερμάτισε ο νεαρός σκακιστής του συλλόγου μας Δαφερέρας Αντώνιος-Αρσένιος όπου συμμετέχει και στην ομάδα Παμπαίδων με πολύ καλή παρουσία.

Εκτός από τον νεαρό Δαφερέρα από τον Σ.Ο. Περιστερίου έλαβαν μέρος οι Λέκκας Εμμανουήλ ( 4ος στη γενική κατάταξη), Σαββίδης Δημήτριος (8ος στη γενική), Μούρτος Αδριανός (16ος στη γενική) , Ρωμιός Παναγιώτης (18ος στη γενική) κλπ.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, σας υποσχόμαστε ακόμα καλύτερες διοργανώσεις στην έναρξη της καινούργιας season!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας