Τελευταία ενημέρωση 22:12, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με πρωινή προπόνηση στο Γκολφ της Γλυφάδας και απογευματινή στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Ο Θωμάς Βασιλείου έλαβε μέρος στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, το απόγευμα συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα και ολοκλήρωσε με ατομική προπόνηση. Αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως την Πέμπτη. 

Αύριο θα γίνει προπόνηση το πρωί στο Γκολφ της Γλυφάδας και το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Ετικέτες

Το Περιστέρι έχει στο στόχαστρο τον Λάζαρο Τασόπουλο και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση αρνητικά ή θετικά.

Να θυμίσουμε ότι ο 34χρονος σέντερ αποτελεί έναν από τους πλέον χαρισματικούς παίκτες στην θέση του, έχοντας τρία χρόνια στον Ιωνικό Νικαίας, και άλλα τέσσερα πριν στον Χολαργό, δείχνοντας σε κάθε σεζόν την αξία του.

 
 

 

Ετικέτες

Συγχαρητήρια ανακοίνωση τον Κωνσταντίνο Τερζανίδη που πήρε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα της κολύμβησης στην Γαλλία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων.

Η ανακοίνωση:

Την προηγούμενη εβδομάδα αναφερθήκαμε στο δικό μας παιδί τον Κωνσταντίνο Τερζανίδη όπου δοκιμαζόταν με την Εθνική ομάδα της κολύμβησης στην Γαλλία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων , αυτός λοιπόν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας και μας έφερε διακρίσεις και ένα χάλκινο μετάλλιο .
Μας έκανες περήφανους όλους εμάς που σε ζήσαμε και σε "μεγαλώσαμε" αφού ανεβήκαμε και εμείς μαζί σου στο βάθρο όπως όλοι οι δικοί σου άνθρωποι , είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και θα ζήσουμε κι' άλλες τέτοιες στιγμές .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΕΡΖΑΝΙΔΗ !

Ετικέτες

Στην οριστική Γενική συνέλευση που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου, εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και στην συνέχεια εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Περιστερίου το οποίο κατόπιν συγκροτήθηκε σε σώμα.

Το Δ.Σ. αποτελείται από μερικούς παλιούς αλλά και πολλούς νέους παράγοντες . Όσον αφορά τους παλαιούς παράγοντες αυτοί είναι ο Κώστας Κουλουρίδης, Τσιλεπής Δημήτρης, Καραγιάννης Γιώργος , Μουστής Δημήτρης όπου μαζί με τους νέους συγκρότησαν σε σώμα το νεό Δ.Σ. Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Λάμπρος Ιατρούδης, είχε διατελέσει παλιό μέλος Δ.Σ και έχει αγωνιστεί στην ομάδα. Αντιπρόεδρος ο Ζαφειράτος Γεράσιμος. Γενικός γραμματέας ο έμπειρος Καβρύκας – Ιατρού Νίκος. Γενικός αρχηγός ο Τσιλεπής Δημήτρης, ταμίας ο επί σειρά ετών Κουλουρίδης Κων/νος , έφορος ο Κομνηνός Κων/νος , υπεύθυνος ακαδημιών Καραγιάννης Γιώργος , ειδικός γραμματέας Σωτηρίου Νίκος, μέλος Μούστης Δημήτρης και αναπληρωματικό μέλος ο Ηλιόπουλος Γεώργιος.

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. τόνισε : “ Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία του Συλλόγου είμαστε σίγουροι ότι με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. Επί πλέον καλούμε όλους τους παλιούς παράγοντες και μέλη της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουν έτσι ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε, άλλωστε αυτό είναι που χαρακτηρίζει την ομάδα μας … ενότητα και συλλογικότητα".

Ετικέτες

Σε ένα πολύ όμορφο και αθλητικό παιχνίδι πού έγινε στο Γήπεδο Ηρακλείου τα Γκολ έπεφταν βροχή και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τούς και το διασκέδασαν.

Αντίπαλοι ήταν οι Παλαίμαχοι της Ανθούπολης με αυτούς του Ηρακλείου, με τους τελευταίους να αναδεικνύονται νικητές με 9-6.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας