Τελευταία ενημέρωση 14:09, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο παιχνίδι που έδωσε ο ΓΣΠ στο τουρνουά «Ζερβονικόλεια» που διοργάνωσε ο Μανδραϊκός, δείχνοντας ότι με τις ομάδες της κατηγορίας του έχει μεγάκη διαφορά. Το είδαμε και εναντίον του Τρίτωνα και τη νίκη με 71-58.

Ετικέτες

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σαββατοκύριακο ο Ατρόμητος Κ16 με άλλα πρόσωπα στη σύνθεση του σε σχέση με το 6-1 επί του Απόλλωνα. Αντίπαλος του ήταν το εφηβικό του ΑΟ Ιλίου επικρατώντας με σκορ 2-0. Σκόρερ και των δύο τερμάτωνήταν ο Βλαχομήτρος.

Ξεκίνησαν οι: Αναστασοπούλος - Χαλημουρδας - Φιλιας Β. - Χατζης - Λογοθετης Φ.- Αδαμοπουλος - Μέλης - Σκαραμαγκος - Βλαχομητρος - Μαύρος - Λογοθετης Π. Έπαιξαν και οι Παραλίδης, Φίλιας Γ.

Ετικέτες

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη νέα περίοδο η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με σκορ 3-2 ωστόσο είχε… παράπλευρες απώλειες.

Ετικέτες

Ένα ξεχωριστό ντέρμπι έγινε χθες στο Μόναχο ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες για την κατηγορία kreisklasse του Γερμανικού Πρωταθλήματος.

Αντίπαλοι από τη μια πλευρά η Ελλάς Μονάχου, η ομάδα που ανήκει στο δίκτυο σχολών Ατρόμητου τιμώντας αυτή την συνεργασία και από την άλλη πλευρά του  γηπέδου η Fc Pontos, η ομάδα του «ΠΑΟΚ» στο Μόναχο.

Τα παιδιά τη Hellas Munchen έκαναν καταπληκτική εμφάνιση και νίκησαν τον Πόντο με σκορ 4-1 δείχνοντας ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν φέτος στην κατηγορία τους.

Δείτε στιγμιότυπα από το ξεχωριστό αγώνα τω ομογενειακών ομάδων στο βίντεο που ακολουθεί:

Ετικέτες

Εκπληκτικός ο Ατρόμητος Κ16 κέρδισε με σκορ 6-1 τον Απόλλωνα Αθηνών σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι» δείχνοντας ότι είναι ομάδα με μεγάλες δυνατότητες στην ηλικία της.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας