Τελευταία ενημέρωση 04:22, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ανακοίνωση για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ηλυσιακό, αλλά και τη νέα εμφάνιση που θα δοκιμάσουν ως δείγματα οι παίκτες για να δουν το μέγεθος που τους ταιριάζει καλύτερα, εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της Κηπούπολης.

Η ανακοίνωση:

"Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο Γήπεδό μας στη Χρυσούπολη, στις 5:30μμ με την ομάδα του Ηλυσιακού. Συγκέντρωση στις 5:00μμ, μην ξεχνάτε τη οικονομική μας υποχρέωση και παράκληση όσοι έχουν πάρει ρούχα και είναι τραυματίες να τα φέρουν στο γήπεδο η να περάσουν να τα παραδώσουν σε εμένα γιατί μας λείπουν!

Επίσης την Δευτέρα θα ξαναφέρω δείγματα για την νεα εμφάνιση για να δοκιμάσουν αυτοί που έλειπαν την προηγούμενη φορά, ισχύει και για τους τραυματίες.

Καλό θα ήταν να είμαστε όλοι για να αποφασίσουμε και τα χρώματα της εμφάνισης. Τέλος ευχαριστώ αυτούς που με ενημερώνουν για την απουσία τους και εύχομαι την Δευτέρα να είμαστε πολλοί!!!"

Ετικέτες

Ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι έχει μπροστά της η Ανθούπολη, καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπεί την πρωτοπόρο Νέα Ιωνία για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών.

Τα προβλήματα για τον Αντώνη Ζαφειριάδη είναι πολλά, καθώς σίγουροι απόντες θα είναι οι Μπλαρδης και τζεβελέκο, ενώ .αμφίβολοι είναι οι Τζαβέλλας, Τίτα και Κοσκινάς. Παρά τις πολλές ατυχίες που έχουν προκύψει στον σύλλογο του Περιστερίου, η τεχνική δείχνει εμπιστοσύνη στο υπάρχον δυναμικό και πιστεύει πως μπορεί να έρθει η νίκη, αρκεί η τύχη να μη γυρίσει και πάλι την πλάτη στους Περιστεριώτες, όπως έγινε στα προηγούμενα τους παιχνίδια.

Ετικέτες

Πήρε και Δημάκη η ΠΟΑΛ

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η ΠΑΟΛ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Δημάκη.
 
Η ανακοίνωση:
 
"Μεταγραφικό Ντεμαράζ για την ΠΟΑΛ. Τον μεσοεπιθετικό Πέτρο Δημάκη απέκτησε η ΠΟΑΛ ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες.
 
Ο νυν προπονητής των ακαδημιών της Ανθούπολης και παλαίμαχος άσσος, ενσωματώθηκε στην ομάδα μας για την νέα σεζόν. 
 
Με μια ποδοσφαιρική καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί, αν μη τι άλλο, θα είναι ένα κόσμημα για το Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων Ομάδων Περιστερίου αφού, παρά τα 44 χρόνια του, ο Πέτρος συνεχίζει να μοιάζει με 25αρι αθλητή.
 
Ο Πέτρος Δημάκης ξεκίνησε την αξιοζήλευτη ποδοσφαιρική του πορεία από της θρυλικές ακαδημίες της Ανθούπολης Περιστερίου ενώ κατάφερε να αγωνιστεί μέχρι και τη Β' Εθνική Κατηγορία.
 
Ο Πέτρος Δημάκης αγωνίστηκε κατά σειρά στις: Ανθούπολη Περιστερίου, Φοίνικα Καλλιθέας, Θρασύβουλο, Αχαρναϊκό, Ηλιούπολη, Ιερόθεο, Ιάσων, Νικολακάκη.
 
Καλώς ήρθες Πέτρο".
Ετικέτες

Tην ήττα με 4-3 γνώρισαν οι παλαίμαχοι της Κηπούπολης από το αντίστοιχο κλιμάκιο του Άγιου Θωμά για το τουρνουά Βετεράνων, όπου συμμετέχουν.

Το δελτίο Τύπου των παλαίμαχων της Κηπούπολης για το παιχνίδι: "Οικογενειακή υπόθεση Δρακόπουλοι ήταν το πρώτο παιχνίδι του Πρωταθλήματος των Παλαιμάχων που παίξαμε με την ομάδα του Αγ.Θωμά στο Γουδί.Τα αδέρφια Κώστας και Ηλίας Δρακόπουλος σκόραραν και συγκεκριμένα δύο τέρματα πέτυχε ο Κώστας και ένα ο Ηλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αγ.Θωμά είχε την κατοχή και η Κηπούπολη με αντεπιθέσεις και λίγο φλύαρη στην τελική προσπάθεια έμεινε μακρια απο τα δοκάρια του Αγ.Θωμά.

Στο ημίχρονο χάναμε 2-0 αλλά στην επανάληψη με την είσοδο του Παπαδημητρίου που έκανε το παιχνίδι απο αριστερά δημιούργησε πολλές φάσεις μαζι με τον Δρακόπουλο Κώστα και Ηλία που και αυτός βοήθησε σαν αλλαγή μέχρι που ηρθε το πρώτο γκόλ.

Η ομάδα μας πήρε την ψυχολογία με το μέρος της και δεν άργησε να έρθει και το Δεύτερο γκόλ απο τον Ηλία Δρακόπουλο.
Με το σκόρ 2-2 η ομάδα μας ανέβηκε και είχε περισσότερο κατοχή και κατάφερε να πετύχει ένα γκόλ αυτη τη φορά με τον Κώστα Δρακόπουλο και βρεθήκαμε μπροστά 2-3.

Οι αντίπαλοι αντέδρασαν κάπως βίαια και άρχισαν την πίεση με δυνατά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να μας ισοφαρίσουν και με την κούραση πολλών παιχτών μας κατάφεραν λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα να περάσουν μπροστά στο σκόρ 4-3.

Το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί η νίκη μας άξιζε αλλά η κούραση έπαιξε το ρόλο της. Η έλειψη 4-5 βασικών ποδοσφαιριστών μας αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ευελπιστούμε να επιστρέψουν σύντομα οι συμπαίχτες μας για να διεκδικήσουμε με την αξία μας νικηφόρα αποτελέσματα!!!"

Ετικέτες

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου υποδέχτηκε σήμερα το Λαύριο σε φιλική αναμέτρηση και γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 65-67. Η ομάδα  παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, δίνοντας συνέχεια, έτσι, τις καλές εμφανίσεις του πρωταθλήματος.

Με όπλο την άμυνα και το τρανζίσιον οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη κατάφερναν να διατηρούν την επαφή τους με το σκορ απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται δυο κατηγορίες παραπάνω (A1 Εθνική Κατηγορία).

Μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με επιμέρους 2-13 οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεφύγουν με 34-44, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο εικοσάλεπτο.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ωστόσο, ήταν η σειρά του ΓΣΠ να απαντήσει , τρέχοντας ένα δικό του σερί 11-2 για να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια (47-47) με τρίποντο του Μάντζαρη.

Από εκείνο το σημείο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, φτάνοντας ισόπαλες στο τελευταίο λεπτό του κανονικού αγώνα. Ο Στεφανίδης, με 28΄΄ να απομένουν, ευστόχησε σε 2 βολές για το 65-67, ενώ στην τελευταία επίθεση ο Παπαντωνάκος δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο τρίποντο για τη νίκη.

Ακολούθησε ένα ακόμα πεντάλεπτο μετά από συμφωνία των δυο προπονητών, όπου το Λαύριο νίκησε με 8-13.    

Δεκάλεπτα: 18-16, 34-44, 51-51, 65-67κ.α. (73-80)

 Μοναδικός απών και για τις δυο ομάδες ήταν ο Μπολντς, που ξεκουράστηκε από τον Χρήστο Σερέλη, ενώ οι Κοκ και Γιανγκ έπαιξαν από ένα δεκάλεπτο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας