Τελευταία ενημέρωση 22:13, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το δικό τους στίγμα έδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin μέσα από την επίσημη σελίδα τους για τον αγώνα που θα δώσει ο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο επισημαίνοντας πολύ σωστά ότι αντίπαλος του θα είναι...κάποια ομάδα από τη Λιβαδειά.

Aναλυτικά η ανακοίνωση τους έχει ως εξής:

«ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!».

Ετικέτες

Για το τελευταίο ματς της χρονιάς καθώς ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα που διεξήχθη σε 4 γύρους προετοιμάζεται η ομάδα του Κ15 του Ατρόμητου η οποία σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία κάνοντας μεγάλα βήματα προόδου μέσα στη διαδρομή του χρόνου.

Ετικέτες

Για ένα ακόμη «τελικό» που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχους της ετοιμάζεται να δώσει η εκπληκτική φέτος ομάδα Κ17 του Ατρόμητου η οποία θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ετικέτες

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πετρούπολη, οι βετεράνοι του ΑΟ Περιστερίου γνώρισαν την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Πετρούπολης με σκορ 3-1.

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει (σήμερα) Τετάρτη ο Ταξιάρχης με αντίπαλο ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας