Τελευταία ενημέρωση 20:01, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε κοινές δράσεις προκειμένου από τη νέα περίοδο η εικόνα του γηπέδου Περιστερίου να είναι πιο θερμή και με μαζικότερη παρουσία αποφάσισαν να προχωρήσουν ΠΑΕ και ΑΠΣ Ατρόμητος στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας του.

To δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει  χαρακτηριστικά τα εξής:

Οι Κινέζοι λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Εμείς λέμε ότι μια φωτογραφία μπορεί να γίνει πηγή συναισθημάτων αλλά και «κιβωτός» νέων ιδεών!

Η φωτογραφία που συνέθεσαν οι μικροί παίκτες από την Ακαδημία του Ατρόμητου στο παιχνίδι της ομάδας Κ17 με τον ΠΑΟΚ για το final-4 του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας αποτέλεσε λοιπόν την αφετηρία για την σύσκεψη που είχε σήμερα ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος με τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου και τον Επικεφαλής της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθανάσιο Κασπίρη.

Στην συνάντηση αυτή έγινε ανταλλαγή ιδεών στο πλαίσιο της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας που διέπει τα δύο μέρη με κοινό στόχο η φωτογραφία αυτή να γίνει σημείο αναφοράς στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας της περιόδου 2016-17.

Αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα της επαγγελματικής ομάδας να διακόπτονται για τρεις ώρες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των Τμημάτων της Ακαδημίας για να μπορούν όλα τα παιδιά μαζί με τους γονείς να προσέρχονται στο γήπεδο.

Για να δούμε ξανά και ξανά στο γήπεδο Περιστερίου τα μικρά αστεράκια μας να τους γαλουχήσουμε στην ιδέα, στην ιστορία  και στα «πιστεύω» που πρεσβεύει ο Ατρόμητος!

Ετικέτες

Συνέχισε το σερί του ο Ταξιάρχης που αν και δυσκολεύτηκε αρκετά κατάφερε να κερδίσει τον Αγ.Βασίλη με 2-0 χάρις τα τέρματα του Αντωνίου (50', 65').

Ετικέτες

Τον Ατρόμητο και τον πρόεδρό του Γιώργο Σπανό ευχαρίστησε ο ΠΑΟΚ με επιστολή του προς την ομάδα του Περιστερίου για την παραχώρηση του «Μαζαράκη».

«Στείλαμε προσωπική επιστολή στον πρόεδρο του Ατρομήτου αλλά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια εκείνον και τη διοίκηση του Ατρομήτου για την παραχώρηση όλων των προπονητικών εγκαταστάσεων για την χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας στην Αθήνα», αναφέρει σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες

Eίναι ένας από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Ατρόμητου.

 

Ο λόγος φυσικά για τον Λουίτζι Τσενάμο, ο οποίος έδωσε εξετάσεις για το δίπλωμα προπονητή, UEFA C και όπως ήταν φυσικό κατάφερε να περάσει. Σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά και στον χώρο της προπονητικής, καθώς  είναι ένας άνθρωπος που έχει σαν μότο του, «ότι κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι καινούριο σε αυτή την ζωή», αλλά είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. 

Ετικέτες

Άγιος Αντώνης και Ερ. Αστέρας απέδειξαν γιατί είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες και βασικοί διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν οι δυνατές μονομαχίες. Παίχτηκε καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες αφού και οι δύο πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.


Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Ερ. αστέρα στο 15ο λεπτό μετά από αδράνεια στην άμυνα. Ο Άγιος αντέδρασε άμεσα και στο 20ο λεπτό η πάσα του Ρότσιου στον Χλώρο τον έφερε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Ερ. Αστέρα για σημειώσει εύκολα το 1-1.


Στο 30ο λεπτό ο Ερ. Αστέρας θα κερδίσει πέναλτι και θα πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ αλλά και πάλι ο Άγιος αντέδρασε άμεσα. Αυτή τη φορά το δίδυμο Κολοκοτρώνη-Χλωρού έδειξε πραγματικά το πόσο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές είναι. Ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κολοκοτρώνη και πάσα στο Χλωρό, είδαμε ένα γκολ (35ο λεπτό) από τον τελευταίο που συνήθως βλέπουμε μόνο σε επαγγελματικές κατηγορίες.


Η φάση που σημάδεψε το ματς για τον Άγιο ήταν αυτή του 40΄ λεπτού όπου μετά από μια ακατανόητη απόφαση ο Χολόγκιτας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.


Παρά το γεγονός ότι ο Άγιος Αντώνης αγωνιζόταν με 10 παίχτες, κατάφερε να κρατήσει το σκορ στην ισοπαλία ενώ θα μπορούσε σε αρκετές περιπτώσεις κυρίως με τους Χλωρό και Κολοκοτρώνη να πάρει και τη νίκη.


Αδιάφορη η συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αφού βαθμολογικά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πρώτη τριάδα με τους Ερ. Αστέρα, Ατρόμητο και Άγιο Αντώνη να περιμένουν ουσιαστικά τα παιχνίδια των play off. 


Αγωνίστηκαν οι: Σούρσος, Χολόγκιτας, Βαρλάμης Ν., Καλύβας, Βαρλάμης Γ., Διαμαντής, Μάρκου, Κολοκοτρώνης, Τσιτσίγκος, Χλωρός, Ρότσιος, Μπλάσκας, Λέκας, Σκορδαλιός

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας