Τελευταία ενημέρωση 05:29, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Παράταση μιας εβδομάδας στην αγωνία της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου που περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να μάθει αν θα παραμείνει στην Α’ Εθνική.

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων οι Νέοι Εργοτέλη δήλωσαν αδυναμία να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να παίξουν στον Ατρόμητο και ως εκ τούτου η ΕΠΟ ανέβαλε την συγκεκριμένη αναμέτρηση και την μετέθεσε για την Κυριακή 15 Μαϊου και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως και στο άλλο παιχνίδι Τρίκαλα – Αμαζόνες Δράμας το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει επίσης τις θέσεις του υποβιβασμού είχε ως συνέπεια να μετατεθεί  την ίδια ώρα και μέρα στο γήπεδο Τρικάλων.

Ετικέτες

O Ατρόμητος Κ16 συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και στο πλαίσιο του τουρνουά «Σάκης Κουβάς» που διοργανώνει ο Ευκλείδης Μεγάρων αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νέα Πέραμο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρίκου ήταν  ανώτερη του αντιπάλου της δημιούργησε πολλές φάσεις αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα καταπληκτικό τερματοφύλακα που έκανε σωρεία αποκρούσεων για την ομάδα του διατηρώντας το μηδέν στην εστία του. Δικαιολογημένα αναδείχθημε MVP για το Πέραμα ενώ από τον Ατρόμητο αναδείχθηκε ο Αυγουστάτος.

Ετικέτες

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την ευρεία νίκη του Ατρόμητου Κ12 επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού Αιγάλεω με σκορ 9-0  στο βίντεο που ετοίμασε ο Νίκος Τσουχλαράκης.

Ετικέτες

Μετά την Ανζί και η Παρτιζάν Βελιγραδίου υποκλίθηκε κι  έπεσε «θύμα» του εξαιρετικού Ατρόμητου Κ15 που μπήκε πολύ δυναμικά στο διεθνές τουρνουά Elite Neon Cup δείχνοντας ότι μπορεί να φθάσει πολύ μακριά.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε της σέρβικης ομάδας  με σκορ 1-0 χάρη σε ένα υπέροχο γκολ που πέτυχε με μακρινό σουτ ο Κολινιάτης στο 37’.

Οι αγώνες είναι διάρκειας 50 λεπτών  (2Χ25’)

Ξεκίνησαν οι Μανδάς, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Κουστουμπάρδης, Δρόσος, Ξενοπανάγος, Παπαθανασίου , Ζούνης,. Κολινιάτης, Βαγγέλης, ενώ έπαιξαν και οι Καστόρης, Χατζής, Σκαραμάγκος Στεργίου, Βλαχομήτρος.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο αγώνες είχαν απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την τηλεόραση της Nova.

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου

Έλαβαν μέρος και οι Μπρίτο, Λαζαρίδης, Ούμπιντες οι οποίοι αμέσως μετά αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για αύριο έχει προγραμματιστεί επίσης πρωϊνή προπόνηση.

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια: Την Τετάρτη (11 Μαϊου) στο γήπεδο «Ελ Πάσο» με την Καλλιθέα και το Σάββατο (14 Μαϊου) στη Σπάρτη με την τοπική ομάδα που θα γιορτάσει την άνοδο της στη Football League.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας