Τελευταία ενημέρωση 15:27, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πολύ καλή προσπάθεια και καλό παιχνίδι από τον Ατρόμητο Κ14 εναντίον του Ολυμπιακού Αλίμου σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο Νταμάρι.

Ετικέτες

 Σε μεγάλα κέφια ήταν σήμερα η ομάδα Κ14 του Ατρόμητου η οποία κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία την αντίστοιχη της Καλλιθέας σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο «Νταμάρι».

Δύο γκολ πέτυχε ο Ρονάλντο και από ένα οι Μακρυγιαννάκης, Σέλληνας.

Ο προπονητής Σάκης Σάσσαλος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σάλτας, Γιαννακίδης, Σαμούρης, Καρδάμης, Ρίζος, Πομώνης, Σέλληνας, Πιέτρης, Ρονάλντο, Μακρυγιαννάκης, Ρουσσόπουλος, Βόλης, Παπαπαδόπουλος, Τουμαζάτος.

 

Ετικέτες

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) καθώς επικράτησαν σήμερα με χαρακτηριστική ευκολία του Μαύρου Αετού Κορυδαλλού με σκορ 4-0.

Ετικέτες

Σκηνές από το παρελθόν του, τότε που ο κόσμος συνωστιζόταν στο ξερό γήπεδο και με αγωνία παρακολουθούσε τους αγώνες του όρθιος και στις τέσσερις πλευρές για να δει τον Τσικλιά και τον Εκατόνταρχο ζωντάνεψαν στον σημερινό αγώνα του ιστορικού Αγίου Ιεροθέου με το Αιγάλεω.

Κάτι η κρισιμότητα του αγώνα, κάτι η διάθεση των φιλάθλων του Περιστερίου να στηρίξουν την ομάδα της πόλης τους, κάτι το όνομα του αντιπάλου (Αιγάλεω) είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην κερκίδα του γηπέδου Ηφαίστου που αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο. Να ένα καλό σημάδι!. Στα δύσκολα το Περιστέρι ενώνεται, στηρίζει τις ομάδες του, τη σπίθα ψάχνει!

Από τον πρώτο πολίτη της πόλης, τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη μέχρι τον  πιο μικρό σε ηλικία φίλαθλο, ξεχείλιζε η θετική αύρα για τον Άγιο Ιερόθεο που είχε μεν του πιστούς του φιλάθλους να τον ενισχύουν αλλά και δεκάδες ακόμη να φωνάζουν «Ιερόθεος» ή «Περιστέρι» πικάροντας του 100 φιλάθλους του Αιγάλεω που είχε πάρει θέση στην ξεχωριστή κερκίδα υπό την προστασία της Αστυνομίας.

Ένας μικρός πανζουρλισμός δημιουργήθηκε στην μοναδική θύρα εισόδου, ένα ποτάμι περιστεριωτών και  φιλάθλων του Ατρόμητου που στήριξε την προσπάθεια των παικτών του Αγίου, ανάμεσα τους και πολλοί Fentagin.

Γι’ αυτό λέμε μπράβο! Και είναι καλή ευκαιρία επίσης να δούμε που είναι σήμερα το Αιγάλεω για να μάθουμε να εκτιμούμε αυτά που βιώνουμε τα 10 τελευταία χρόνια με τον Ατρόμητο!

Ετικέτες

«Γ’ Εθνική ερχόμαστε». Μεγάλο βήμα για την άνοδο του έκανε σήμερα ο μάγκας Άγιος Ιερόθεος που νίκησε άνετα, εύκολα και απλά το πάλαι πότε κραταιό Αιγάλεω με σκορ 3-1 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα εν όψει της συνέχειας στη φάση των μπαράζ  κρατώντας την τύχη στα χέρια του.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας