Τελευταία ενημέρωση 02:37, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Για μια ακόμη χρονιά ο Ατρόμητος επισκέφθηκε το  Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου «Από Καρδιάς». Πρόσφερε γαλοπούλες για να κάνει πιο ευχάριστο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ανθρώπων που καθημερινά δίνουν τη δική τους «μάχη» για την επιβίωση.

Την αντιπροσωπεία εκ μέρους των ποδοσφαιριστών αποτελούσαν «από καρδιάς» οι Γιώργος Ζησόπουλος, Μιχάλης Μπαστακός, Δημήτρης Λημνιός, Αλέξανδρος Κατράνης. Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» την υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Περιστερίου και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης καθώς και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. Ξένια Κορόγιαννη.

AND 3508

«Είναι τιμή μας που εκπροσωπούμε τον Ατρόμητο σε αυτή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ξέρουμε ότι χιλιάδες συνάνθρωποι μας μοχθούν για ένα πιάτο φαγητό και χαιρόμαστε που ο Ατρόμητος είναι δίπλα τους κάθε χρόνο τέτοιες μέρες» δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος ενώ ο Μιχάλης Μπαστακός συμπλήρωσε: «Νιώθουμε χαρά γιατί θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας για τις οικογένειες του Περιστερίου που έχουν καθημερινό πρόβλημα σίτισης και πρέπει οι μέρες των Χριστουγέννων να είναι γι’ αυτές όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες».

AND 3490

Η κ. Ξένια Κορόγιαννη, υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είπε με την σειρά της τα εξής: «Ο Ατρόμητος είναι πάντα δίπλα μας. Ενισχύει όλες τις μέρες του χρόνου τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά η στήριξή του είναι πάντα διακριτική. Ενισχύει το κοινωνικό έργο που κάνουμε και θέλω να δώσω τις καλύτερες ευχές  στην αγαπημένη ομάδας της πόλης μας για να συνεχίσει την κοινωνική προσφορά της για πολλά χρόνια ακόμη».

Ετικέτες

 Με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από την χθεσινή ισοπαλία που απέσπασε στον Κορυδαλλό κόντρα στην Προοδευτική και κυρίως με τον τρόπο που την πραγματοποίησε (με δύο γκολ στις καθυστερήσεις) ξεκινάει σήμερα η μίνι προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Κηφισιά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κυνηγήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τη νίκη η οποία θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στον Τελικού του Ομίλου εκεί όπου έτερος φιναλίστ θα είναι ο  νικητής από το ζευγάρι Ατσαλένιος - Ρόδος. Ο τεχνικός Βαγγέλης Σταυρακόπουλος πλην του νεαρού Ζήκου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

 

Ετικέτες

Από νίκη σε νίκη ο Ατρόμητος Κ11 (2006-2007) που επιβλήθηκε στο γήπεδο Νταμάρι με σκορ 3-1 της Ακαδημίας Λάκη.

Ετικέτες

 Στήριξη στους άπορους συμπολίτες μας από τον Ηρακλή Περιστερίου και τον ΠΟΑΛ που την ερχόμενη Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Ήφαιστου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ετικέτες

Mε νίκη επί του Χαϊδαρίου ολοκλήρωσε η Ανδρική Ομάδα του ΓΣΠ στο water polo τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας