Τελευταία ενημέρωση 21:41, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Με πολύ καλές επιδόσεις, για τους εννιά κολυμβητές-τριες του ΓΣ Περιστερίου, ηλικίας 13-14 ετών, ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Νοτίου Ελλάδας Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό κολυμβητήριο της Νίκαιας.

Ετικέτες

Ακλόνητη στην 8η θέση της βαθμολογίας παραμένει η Θύελλα που πέτυχε την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυψέλης με το δίκαιο και άνετο 3-1.

Ετικέτες

Aύριο το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα (εξ’ αναβολής) με τον Λεβαδειακό και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τη διαφορά ότι εκείνοι που έχουν αγωνιστεί στα τελευταία συνεχόμενα παιχνίδια ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους.

Δεςν υπολογίζονται οιο τιμωρημένοι Κιβρακίδης και Ουσέρο. Αυτό σημαίνει ότι ο Κοντοές θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ αντί του Ουσέρι θα ξεκινήσει ο Κειτά που έμεινε στον πάγκο στο ματς με τη Βέροια.

Ετικέτες

Η αρτοποιία-ζαχαροπλαστική «Πάτσης» έχει συνδέσει το όνομα της με την ποιότητα και τις φθηνές τιμές με δύο καταστήματα στο κέντρο του Περιστερίου: Α) Στην Παναγή Τσαλδάρη 57, μπροστά στο Μετρό «Περιστέρι» και Β) στο Μετρό Αγίου Αντωνίου, όπισθεν από τον Ιερό Ναό.

Όλα τα είδη των καταστημάτων είναι δικής τους παραγωγής και συγκεκριμένα πολλά είδη ψωμιού όπως Πολύσπορα, Οκτάσπερα, Ζέας, Προζυμένια.

Διατίθενται επίσης πολλά είδη ζαχαροπλαστικής όπως κοκάκια, εκλεράκια, τούρτες, υπέροχα σιροπιαστά (γαλακτομούρεκο, μπακλαβάς), κρέμες, ρυζόγαλα και μεγάλη ποικιλία σφολιατοειδών, όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά.

Απολαύστε επίσης τον καφέ σας στην τιμή του 1 ευρώ.

Τα καταστήματα «Πάτσης» αναλαμβάνουν επίσης όλες τις υπηρεσίες Catering. Για πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο 210-5711682.

Ετικέτες

Με νίκη γιόρτασε το εφηβικό τμήμα μπάσκετ της Άμιλλας  τη πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων!. Η ομάδα του Κοσιαρίδα κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 2ο ημίχρονο παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα του 1ου ημιχρόνου.
Ένα παιχνίδι διαδικαστικό χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και απο τις 2 ομάδες που παρόλα αυτά ήθελαν να πάρουν το ρόζ φύλο και να κλείσουν με νίκη την φάση των ομίλων του πρωταθλήματος!!


Οι αθλητές της ομάδας  πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη νίκη αλλά πιο πολύ την πρόκριση γιατί μετά απο πολύ προσπάθεια κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να ανταμιφθεί όλη τους η δουλειά και η θέληση για επιτυχία. 
Η φάση των νοκ άουτ αγώνων τους περιμένει και είναι απόλυτα έτοιμοι για ένα ακόμα μεγάλο βήμα παιδιά και προπονητής.


                                                                            Ήττα το παιδικό


Το παιδικό μμήμα γνώρισε την ήττα απο την καλύτερη ομάδα του ομίλου με διαφορά !!!


Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα  λόγω της μεγάλης πίεσης απο την ομάδα των Αγίων Αναργύρων κάτι που επηρέασε τα παιδιά και στο αμυντικό τους κομμάτι.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με διαφορετικό στόχο για την ομάδα  και κατάφερε να βελτιωθεί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά!!!


Παρά την ήττα το παιδικό τμήμα άφησε για τη φετινή χρονιά πολύ καλές εντυπώσεις που θα βοηθήσουν για την επόμενη και συγχαρητήρια σε όλους για όλη τους τη θέληση και τη δουλειά.


Να σημειώσουμε τους  τραυματισμούς του Ζέρη Γιώργου και Μπάτση Σταύρου που ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και να ευχηθούμε καλή επιστροφή την επόμενη εβδομάδα.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας