Τελευταία ενημέρωση 04:08, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, θεωρώντας χρέος του να αποδώσει φόρο τιμής τόσο στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την εθνική τους προσφορά ως Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης όσο  και στις Αγωνίστριες και στους Αγωνιστές  της πόλης του Περιστερίου την περίοδο  της Κατοχής και της Αντίστασης  καλεί τους περιστεριώτες στην σημερινή εκδήλωση που  διοργανώνει με θέμα  «Ιστορικές Μνήμες».

Η εκδήλωση που τελεί  υπό την Αιγίδα του Δήμου Περιστερίου θα λάβει χώρα στο ΚΥΒΕ, Δημαρχείο Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1, σήμερα και  ώρα 18:30 μμ, με ομιλητές τους: Αντώνη Πατατανέ, πρόεδρο του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, Βασιλική Αυγουστίνου, δικηγόρο και γενική γραμματέα του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, Αλέξανδρο Κουτσομητόπουλο, πολιτικό επιστήμονα  του Πανεπιστημίου Μονάχου και  δημοσιογράφο, Σαράντο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Ετικέτες

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική του τουρνουά της Γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Σάββατο 18/6 ώρα 17.30
Φοίνικας ΑΓ. Σοφίας Κορ - Ολυμπιάδα Υμμητου Κορ.
Σάββατο ώρα 18.30
Ατρομητος Κορ - ΑΓ. Παρασκευή ΚΟΡ.

Ετικέτες

Μετά την προγραμματισμένη εκλογική διαδικασία του Φοίνικα, που διεξήχθη στα γραφεία του συλλόγου, συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου είναι τα ακόλουθα:



ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μαργαρίτης Αλέξανδος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α'
Φιλόπουλος Λυκούργος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β'
Πονηράκος Νικόλαος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μπέσιος Αναστάσιος


ΤΑΜΙΑΣ
Τσίγκος Γεώργιος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Καπλάνης Αντώνης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Α'
Πονηράκος Δημήτριος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Β'
Χουχουλής Δημήτριος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Γκιόκας Δημήτριος


ΜΕΛΗ


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πονηράκος Βασίλειος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ
Μηλιάς Σεραφείμ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Λιαρόπουλος Χαράλαμπος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Λαλάκης Κωνσταντίνος

Ετικέτες

Την αντίθεση τους στα σενάρια συγχώνευσης του ΓΣΠ εξέφρασαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin με ανάρτηση τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουν τα εξής:

«ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ..!!

 

Ετικέτες

Γεννήθηκε με αναπηρία στο δεξί του χέρι, αλλά δεν το έβαλε στιγμή κάτω, φτιάχνοντας το μέλλον που πάντα ονειρευόταν.

Ο Χρήστος Κουτούλιας, γεννημένος στη συνοικία της Νέας Ζωής σε μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Γαλαξία αλλά γρήγορα τον κέρδισε ο στίβος. Και δικαιώθηκε!

Πριν από λίγες μέρες αυτό το περιστεριωτόπουλο που αξίζει πολλά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ καιώς με άλμα στο μήκος με 6.63 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Μήκος T47.

Αλήθεια του στέρησε η έλλειψη του δεξιού χεριού του κάτι στη ζωή του; «Τώρα πια όχι. Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να είμαι “φυσιολογικός”. Σαν τους άλλους. Σαν τους συμμαθητές μου στο σχολείο, σαν την οικογένειά μου και εκείνους που βλέπω στην καθημερινότητά μου. Μου στέρησε ένα κομμάτι που είχε να κάνει με την εμφάνισή μου», είχε εξομολογηθεί.

Τι άλλαξε με τα χρόνια; «Συνήθισα τον εαυτό μου. Ωρίμασα και τα φιλοσόφησα αλλιώς».

Όταν ήταν μικρός, ζήλευε τα αρτιμελή παιδιά; «Όχι. Από μικρός μπορούσα να κάνω πάρα πολλά πράγματα. Αυτό μου έμαθαν οι γονείς μου από την αρχή. Από το νήπιο, π.χ., μπορούσα να δέσω μόνος μου τα κορδόνια μου με το ένα μου χέρι. Κάνω τα πάντα με το ένα χέρι. Όλη η καθημερινότητά μου είναι πατέντες».

Κατόπιν αναφέρθηκε στο κατά πόσο έχουν βοήθεια τα άτομα με αναπηρία από το κράτος. «Δυστυχώς όχι. Παλεύουν μόνα τους να βοηθηθούν μέσα από τις κατακτήσεις τους. Ούτε ο κόσμος σέβεται τους ανθρώπους με αναπηρία. Όλες οι θέσεις στα ΑΜΕΑ στα πάρκινγκ είναι πιασμένες από τύπους που βαριούνται να περπατήσουν 10μ. παραπάνω. Αυτή είναι η Ελλάδα. Δεν υπάρχει παιδεία».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας