Τελευταία ενημέρωση 21:32, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Άγιος Ιερόθεος ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τους Σπύρο Νταουτάι και Γιαννη Τερεκανίδη.

 Η ανακοίνωση:

"Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Νταουτάι και Γιαννη Τερεκανίδη. Αμφότεροι αποκτήθηκαν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να μας πετύχει το στόχο της ανόδου. Ο Νταουτάι αγωνίζεται στα δυο άκρα της επίθεσης πραγματοποιώντας αρκετά καλά ματς με τη φανέλα του συλλόγου, ενώ ο πορτιέρο Τερεκανίδης ερχόμενος από τον Αστέρα Βάρης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου. Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τους δυο ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους εύχεται ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".

Ετικέτες

Aρκετές είναι οι ομάδες που ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Ντίνο Γουδέλη.

 

Ο 28χρονος επιθετικός από την μεριά του, ούτε συζήτησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Γοίνικα Περιστερίου. Αντίθετα συμφώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου και θα παραμείνει και φέτος στην ομάδα, με στόχο να βάλει περισσότερα γκολ.

Ετικέτες

Από αύριο(21/6) θα συνεχιστεί η διάθεση των Νέων Εισιτηρίων Διαρκείας περιόδου 2016-2017, καθώς σήμερα(20/06) τα σημεία πώλησης ήταν κλειστά, λόγω του Αγίου Πνεύματος.

 

Τα διαρκείας θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα παρακάτω σημεία :
Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 με 20:00 & Σάββατο 10:00 με 14:00 από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων Θύρα 2 - Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
ΝΕΟ Sales Point : Στο Ισόγειο του Προπονητικού Κέντρου Μαζαράκη - Παπαρηγοπούλου 94-96 Περιστέρι,Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 14:00.

 
 
Ετικέτες

Την Τρίτη θα διεξαχθεί τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιά για τα Τζούνιορ του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε η Θύελλα Περιστερίου.

 

"Την Τρίτη το βράδυ τελευταίο παιχνίδι για την φετινή χρονιά για τα Τζούνιορ στο γήπεδο της Χρυσούπολης ώρα έναρξης 21:00 και ώρα προσέλευσης 20:30 με λαχανί εμφανίσεις", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ετικέτες

Η συγχώνευση του ΓΣΠ με την Λιβαδειά δεν έγινε και δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς άλλαξαν τα δεδομένα.

 

Αυτό το νέο χαροποίησε το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων του Περιστεριώτικου συλλόγου, που όπως φαίνεται δεν ήθελε να ανέβει έτσι η ομάδα,  αλλά αντρίκεια στο γήπεδο, όπως της αξίζει. Ήδη κάποια λάθη την έφεραν στην Β΄ Εθνική και ο κόσμος δεν θέλει να "παζαρευτεί" άλλο η ιστορία του συλλόγου.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας