Τελευταία ενημέρωση 23:11, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε κυκλοφορία τέθηκαν απο την διοίκηση του Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2016-2017.

Ετικέτες

Το PeristeriSports έχει στην διάθεσή του το φύλλο αγώνα που αποδεικνύει τρανά την προκλητικότητα και ένταση που πρόσφεραν οι «φιλόξενοι» Χαλκιδαίοι στην αποστολή του Γ.Σ.Π. σε αγώνα Water Polo!. Για να μην ταλαιπωρηθούν οι αναγνώστες μας έχουμε γράψει εκ νέου το κείμενο... «Απολαύστε το» !

Ετικέτες

Ο Λούκας Ντρόπα είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ατρόμητος για την θέση του κεντρικού χαφ.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr o 27χρονος Τσέχος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ρουμάνικη Παντούρι (23 συμμετοχές) ως 6-8αρι βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Περιστεριωτών.

Ο Ντρόπα εντάχθηκε σε ηλικία 16 ετών στην Σπάρτα Πράγας, έπαιξε στην δεύτερη ομάδα και ακολούθησε ο δανεισμός του στην Βλάσιμ (2010-11, 19 ματς-4 γκολ). Το καλοκαίρι του 2011 τον απέκτησε η Μπάνικ Οστράβα, στην οποία θήτευσε για 2,5 χρόνια (67 ματς-2 γκολ) πριν μετακομίσει τον Φεβρουάριο του 2014 για την Πολωνία και τη Σλασκ, όπου έπαιξε για 1,5 χρόνο (32 ματς-1 γκολ). 

Μάλιστα, Γενάρη του 2015 το όνομα του απασχόλησε τέσσερις ισπανικές ομάδες (Μάλαγα, Γρανάδα, Ελτσε και Αλμέρια), χωρίς όμως να κάνει τελικά το μεγάλο άλμα. Εχει θητεύσει στις μικρές Εθνικές ομάδες της Τσεχίας. 

Ετικέτες

Σύμφωνα με το Sdna προτάθηκε στον Ατρόμητο ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα.

Ο 26χρονος γκολκίπερ από την Βενεζουέλα αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Καράκας και προτάθηκε στον Ατρόμητο που είναι σε αναζήτηση πορτιέρο λόγω της πώλησης του Βασίλη Μπάρκα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας