Τελευταία ενημέρωση 21:16, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Νίκος Γκάλης είναι ίσως ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, αλλά και πολύ αγαπητός σε όσους ασχολούνται με το άθλημα.

 Ο παλαίμαχος αθλητής, συναντήθηκε την Τρίτη το βράδυ με έναν μεγάλο αντίπαλο αλλά πολύ καλό φίλο του από τα παλιά, τον Auddie Norris. Θυμήθηκαν τις ωραίες κόντρες τους στα παιχνίδια του Άρη με την Μπαρτσελόνα και νοστάλγησαν τις μονομαχίες τους.

Ο Auddie εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας, ήτανε ένας παίκτης παγκοσμίου κλάσης που κόσμησε με την παρουσία του και τα Ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Περιστερίου, για το οποίο τόνισε στο Νίκο Γκάλη ότι ελπίζει ότι θα ξαναβρεί τον δρόμο του και θα φτάσει σε νέες επιτυχίες.

Ετικέτες

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έδωσαν χθες οι παλαίμαχοι της Κηπούπολης οι οποίοι αντιμετώπισαν την νεοσύστατη ομάδα του Αγίου Ιεροθέου σε παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδο της Χωράφας.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θυμήθηκαν τις παλιές καλές και ρομαντικές εποχές όταν ήταν αντίπαλοι στα ξερά γήπεδα της πόλης μας, ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιος ήταν ο νικητής και ποιος ο χαμένος. Το επόμενο ραντεβού των παλαίμαχων της Κηπούπολης προσδιορίστηκε πλέον για τον Σεπτέμβριο.

Ετικέτες

Το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς με ένα φιλικό παιχνίδι που πλημμύρισε από θύμισες του παρελθόντος έδωσε η νεοσύστατη ομάδα παλαίμαχων του Αγίου Ιεροθέου.

Ετικέτες

Την Τρίτη (28/06) θα γίνει η τελετή λήξης για τις Ακαδημίες της Άμιλλας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας