Τελευταία ενημέρωση 10:13, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Παράσταση με έναν πρωταγωνιστή η αναμέτρηση του φορμαρισμένου Ήφαιστου που επιβλήθηκε της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με σκορ 4-0 και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο το Ηράκλειο.

Το σκορ άνοιξε ο Νησαριώτη στο 12’ και ο Μπότης στο 26’ ζευγάρωσε τα τέρματα. Το 3-0 έγινες από τον Χίσο στο 60’ για να βάλει το κερασάκι ο Νησαριώτης στο 86’.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ.: Κοτσαδάμ, Ζαγκλής (78’ Μαυρομάτης), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Ζαφειράτος, Μπότης (67’ Παναγιωτόπουλος), Κίτσιος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (52’ Μαργαρώνης), Χίος.

ΔΑΦΝΗ Π.Φ.: Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Ρισβάς, Τσουκαλάς (67’ Αγιασλάρι), Κοτόφωλος Π., Παππάς, Καλλιοντζάκης, Ραζακιάς (52’ Κοτόφωλος Α.).

Ετικέτες

H εχθρική διαιτησία του Αντωνίου και των συνεργατών του Λυμπερόπουλου, Κολλιάκου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ήττα που γνώρισε ο ΑΟ Περιστερίου στα νταμάρια του Βύρωνα από τον Αθηναϊκό με σκορ 1-0.

Ετικέτες

Για να κάνουμε ταμείο: Ο Ατρόμητος σήμερα ήταν καλός. Είχε τρεξίματα, είχε θέληση, ήταν καλύτερος.

Ετικέτες

Στο ερώτημα αν η σημερινή διαιτησία του Ευαγγέλου από την Αθήνα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα η απάντηση είναι πολύ απλή: Ναι το διαμόρφωσε!.

Το peristerisports από το ματς της Τετάρτης στη Λαμία είχε ανασύρει το «φάκελο διαιτησία» και δικαιώνεται. Διαβάστε εδώ πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/item/10687-oi-diaitites-ti-zori-travane-me-ton-atromito

Από εκεί και πέρα αυτός ο Ευαγγέλου που κάνει τον διαιτητή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με δύο αποφάσεις: Με το πέναλτι- μαρς που δεν έδωσε στο πρώτο ημίχρονο στο γκρέμισμα του Φυτανίδη από τον Τζημόπουλο και στο χρόνο των καθυστερήσεων. Καταρχήν  από πού και ως που τέσσερα λεπτά καθυστέρηση; Πέντε αλλαγές έγιναν και όχι έξι. Τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ήταν η πιο ορθή απόφαση.

Ακόμη και έτσι όμως Ευαγγέλου βλέπεις ότι έχεις κάνει μαντάρα γιατί αφήνεις το ματς να πάει μετά το 94; Ήταν σαν να θέλεις να ολοκληρώσει ένα μαρτύριο και να χαίρεσαι που το έκανες. Και τελικά διερωτάται κανείς: «Οι διαιτητές τι ζόρι τραβάνε με τον Ατρόμητο;».

Ετικέτες

Πριν την έναρξη του αγώνα του ΓΣΠ με τον Πανελευσινιακό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του γιατρού της ομάδας Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλου που έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικια 53 ετών.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας