Τελευταία ενημέρωση 19:24, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το τελευταίο ματς της περιόδου, θα δώσούν την άλλη Τρίτη(21/06) οι Παλαίμαχοι της Κηπούπολης.

 

Ο αγώνας θα γίνει στις 19:00 στο γήπεδο της Χωράφας και αντίπαλος θα είναι ο Άγιος Ιερόθεος.

Ετικέτες

Εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο θέμα του Κυριάκου Κιβρακίδη καθώς ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει και να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του.

Σύμφωνα μάλιστα με το atromitistas.gr  ο Μπουκουβάλας είναι ο υποψήφιος να πάρει τη θέση του Κιβρακίδη στο δεξί άκρο της άμυνας των Περιστεριωτών αν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του Ηρακλή φέρεται να βρίσκεται έτοιμος να αποχωρήσει, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και ως ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τον Ατρόμητο αν τελικά ο Κιβρακίδης καταλήξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουκουβάλας έχει 91 συμμετοχές τα τελευταία τρία χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει θητεύσει σε Λάρισα, Κέρκυρα, Τρίκαλα και Παναιτωλικό.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των ακαδημιών μπάσκετ της Άμιλλας με την γιορτή λήξης που διεξήχθη την Κυριακή 12 Ιουνίου στο ανοιχτό  γήπεδο!. 250 παιδιά-αθλητές της ομάδας, ηλικίας από 5 μέχρι 17 ετών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διασκέδασαν μέσα από τον αθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τρίτη ξεκινάει το Άμιλλα Basketball Camp και θα ολοκληρωθεί την 1 Ιουλίου.

 

Ετικέτες

Φοβερό!. Χόρεψαν μέσα στο γήπεδο. Το δικό τους πάρτι μέσα στο πάρτι του Ηφαίστου έστησαν οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία.

Ετικέτες

Όλοι οι παίκτες ήταν στην διάθεση του Αρσένη στην χθεσινή πλέον προπόνηση . Μία τελική πρόβα , πριν το σημερινό (Κυριακή) παιχνίδι με την Χαλκίδα.  Ο Γιάννης Φέγγος  μίλησε στην ανδρική ομάδα και ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τίποτα , αναφορικά με τις παραιτήσεις τους , μιας και οι συζητήσεις και οι δεσμεύσεις του Σεπτεμβρίου προς τους παίκτες βαρύνουν την τότε τριάδα των εφόρων και θα υλοποιηθούν στο 100%.

 Η κουβέντα του προς τους παίκτες ήταν η εξής: «Εμείς πιστέψαμε σε εσάς , σας έχουμε εμπιστευθεί και ζητάμε μόνο ένα πράγμα ...Την παραμονή στην Α2. Δεν την θέλουμε για να καλύψουμε προσωπικούς  εγωισμούς . Γνωριζόμαστε πλέον καλά και μεταξύ μας κοιτιόμαστε στα μάτια και καταλαβαινόμαστε. Την θέλουμε για την πόλη και για τα παιδιά που ακολουθούν! »

Όλοι οι παίκτες της ομάδας του έδωσαν τον λόγο τους ότι θα δουλέψουν πιο  σκληρά στο διάστημα που ακολουθεί ώστε να μην πάνε οι κόποι και οι θυσίες χαμένα! Δεσμεύτηκαν ότι θα κρατήσουν τον Γ.Σ.Π. στην Α2!

Ο κόσμος της ανδρικής υδατοσφαίρισης του Περιστερίου είναι ένας ιδιαίτερος κόσμος ... Το ζήσαμε πέρυσι , το ζούμε πολύ πιο έντονα φέτος! Τίποτα δεν μπορεί να σπάσει την συνοχή του πιο καλοδουλεμένου τμήματος του Συλλόγου.

Έδωσαν τα χέρια και έφυγαν , γνωρίζοντας ότι η υπόσχεση θα τηρηθεί γιατί ... «Εδώ είναι Περιστέρι».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας