Τελευταία ενημέρωση 14:59, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Φοβερό!. Χόρεψαν μέσα στο γήπεδο. Το δικό τους πάρτι μέσα στο πάρτι του Ηφαίστου έστησαν οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία.

Ετικέτες

Όλοι οι παίκτες ήταν στην διάθεση του Αρσένη στην χθεσινή πλέον προπόνηση . Μία τελική πρόβα , πριν το σημερινό (Κυριακή) παιχνίδι με την Χαλκίδα.  Ο Γιάννης Φέγγος  μίλησε στην ανδρική ομάδα και ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τίποτα , αναφορικά με τις παραιτήσεις τους , μιας και οι συζητήσεις και οι δεσμεύσεις του Σεπτεμβρίου προς τους παίκτες βαρύνουν την τότε τριάδα των εφόρων και θα υλοποιηθούν στο 100%.

 Η κουβέντα του προς τους παίκτες ήταν η εξής: «Εμείς πιστέψαμε σε εσάς , σας έχουμε εμπιστευθεί και ζητάμε μόνο ένα πράγμα ...Την παραμονή στην Α2. Δεν την θέλουμε για να καλύψουμε προσωπικούς  εγωισμούς . Γνωριζόμαστε πλέον καλά και μεταξύ μας κοιτιόμαστε στα μάτια και καταλαβαινόμαστε. Την θέλουμε για την πόλη και για τα παιδιά που ακολουθούν! »

Όλοι οι παίκτες της ομάδας του έδωσαν τον λόγο τους ότι θα δουλέψουν πιο  σκληρά στο διάστημα που ακολουθεί ώστε να μην πάνε οι κόποι και οι θυσίες χαμένα! Δεσμεύτηκαν ότι θα κρατήσουν τον Γ.Σ.Π. στην Α2!

Ο κόσμος της ανδρικής υδατοσφαίρισης του Περιστερίου είναι ένας ιδιαίτερος κόσμος ... Το ζήσαμε πέρυσι , το ζούμε πολύ πιο έντονα φέτος! Τίποτα δεν μπορεί να σπάσει την συνοχή του πιο καλοδουλεμένου τμήματος του Συλλόγου.

Έδωσαν τα χέρια και έφυγαν , γνωρίζοντας ότι η υπόσχεση θα τηρηθεί γιατί ... «Εδώ είναι Περιστέρι».

Ετικέτες

Μια ξεχωριστή εκδήλωση που ένωσε το ποδόσφαιρο με την Εθνική Αντίσταση και την Κατοχή πραγματοποίησε ο ΑΠΣ Ατρόμητος στο ΚΥΒΕ Περιστερίου παρουσία πλήθος κόσμου, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών  και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας με μπροστάρη τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

«Ιστορικές μνήμες» ήταν ο τίτλος της ημερίδας  που άφησε τη στάμπα της με τη θεματολογία και τον σεβασμό στο παρελθόν καθώς από την πλευρά του ΑΠΣ Ατρόμητος αποδόθηκε φόρος τιμής στους περιστεριώτες εκείνους που έχασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνη Πατατανέ ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή ενώ βούρκωσε συναισθηματικά φορτισμένος όταν αναφέρθηκε στο παρελθόν του πατέρα του ο οποίος νοσηλεύεται από χθες σε εντατική νοσοκομείου.

Στην συνέχεια η Γενική Γραμματέας του ΑΠΣ Ατρόμητος και δικηγόρος  Βασιλική Αυγουστίνου που εμπνεύστηκε αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση μίλησε με θέμα: «Το Περιστέρι στην Αντίσταση».

Ακολούθως ο δικηγόρος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα Σαράντος Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε τεκμηριωμένα στις καταστροφές στην Ελλάδα της Κατοχής.

Τέλος ο Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος πολιτικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου Μονάχου και δημοσιογράφος μίλησε για το εξής θέμα «Στάση Πληρωμών Δημοσίου Χρέους, Νομικές και Πολιτικές προϋποθέσεις για την διεκδίκηση των Γερμανικών Πολεμικών Επανορθώσεων.

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και οι: Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης, Μαίρη Τσιώτα- Μάρκου, Ξένη Κορόγιαννη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου Γιώργος Βαθιώτης (στη κάτω φωτό απονέμει πλακέτα στον Καίσαρα Τσιριμιάγκο), ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι για Όλους» Αλέξανδρος Πλέστης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Δημητρίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γρηγόρης Τυμπλαλέξης. Ακόμη ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Δημήτριος Φελέκης, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος από τη Λαϊκή Ενότητα, η Άρτεμη Μοσχολέα και η Χρύσα Κουσελά από την «Πλεύση Ελευθερίας».

Μεγάλη ήταν όμως η εκπροσώπηση από την πλευρά των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Έδωσαν το παρών οι Τάκης Ψυρόγιαννης, Καίσαρας Τσιριμιάγκος, Γούλης Κωνσταντινίδης (ψυχή των παλαιμάχων), Σταύρος Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Κότσαλος, Λευτέρης Δεληκάρης, Κώστας Μισαηλίδης, Κώστας Ζακουμίδης, Βασίλης Τσαμτζής, Σωτήρης Ζαρδαμόπουλος, Δημήτρης Καριώτης, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Τάκης Τριανταφύλλου, Μπάμπης Κούκης, Θόδωρος Κωνσταντινίδης και ο Χρήστος Βαρλάμος γιος του αείμνηστου Γιώργου Βαρλάμου αλλά και ο Φίλιππος Μανωλίτσης.

Ακόμη ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Γιάννης Ορνεράκης αλλά και η ψυχή της Ακαδημίας του Ατρόμητου Θανάσης Κασπίρης.

 

Τιμήθηκε η μνήμη των Θόδωρου Παχατουρίδη, Καίσαρα Τσιριμιάγκου (μεγάλος αδελφός του παλαίμαχου άσου που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 16 ετών στα Δεκεμβριανά). Τιμήθηκε ακόμη η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα για την σπουδαία δουλειά της στον πολιτισμό, ο σύλλογος Κρητών καθώς και οι παλαίμαχοι παίκτες του Ατρόμητου, με το βραβείο να παραλαμβάνει εκ μέρους τους ο Πέτρος Μουγιάκος (φωτό πάνω).

Η ημερίδα έκλεισε με όμορφο τρόπο: Με χορό και τραγούδια από τον Σύλλογο Κρητών Περιστερίου (φωτό κάτω).

 

 

Ετικέτες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση των Ακαδημιών του Ηφαίστου με την συμμετοχή των παιδιών αλλά και των γονέων.

Ετικέτες

Την Πάρο και τη Νάξο σε δύο ξεχωριστά ταξίδια και μάλιστα αυθημερόν επισκέφθηκε ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου για να δει αγώνες σε επίπεδο νεαρών ηλικιών και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον επικεφαλής των προπονητών του ΑΟ Μυκόνου Μάκη Πούλο (φωτό) ο οποίος σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους της Ακαδημίας του ΑΟ Μυκόνου αλλά και προσωπικά και να συγχαρώ παράλληλα τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου κ. Τόλη Αποστόλου για την παρουσία τους στους ημιτελικούς αγώνες αλλά και στον χθεσινό τελικό της Κ17 στο γήπεδο Νάξου.

Υπό δύσκολες συνθήκες ταξιδιού και με μόνο στόχο να δει τα παιδιά και να επιστρέψει στην Αθήνα με το πρώτο πλοίο δείχνει ότι γίνεται πράξη και η παρουσία και το ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τις σχολές με τις οποίες έχει αναπτυχθεί συνεργασία στα πλαίσια της ποδοσφαιρικής εξέλιξης και όχι μόνο των παιδιών που την απαρτίζουν».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας