Τελευταία ενημέρωση 20:50, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σήμερα στις 21:30 στο γήπεδο στην Τσαλαβούτα οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Περιστερίου θα δώσουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι τους με την ομάδα της Κηπούπολης.

Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του Περιστερίου, οι οποίες διαθέτουν ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα των δύο συλλόγων.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ η Άμιλλα, καθώς κέρδισε με 2-1 το Σάββατο (24/9)τα Βριλήσσια.

Ο Κώστας Σώκος και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα που θα δώσουν με αντίπαλο τον Κεραυνό Πετρούπολης. Ο νεαρός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του και τους ζήτησε να συνεχίσουν τη δουλειά τους με την ίδια προσήλωση. Στόχος φυσικά είναι μονάχα η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στην Α'  Κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών.

Ετικέτες

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του το τμήμα Νέων του Ηρακλή Περιστερίου, καθώς επικράτησε με 3-0 του αντίστοιχου κλιμάκιου του Πανθησειακου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ.

Τα γκολ της ομάδας του Περιστερίου σημείωσαν οι Τζίμης Παναγιώτης στο 38΄, Κουκόπουλος Σταύρος στο 58΄ και Βασίλης Μητρόπουλος στο 77΄.

Και ο Ίβιτς από την Κ20 (του ΠΑΟΚ) ήταν! Ο Γιώργος Κορακάκης μαζί με τον Αλέξανδρο Κατράνη και τον Χαβιέρ Ούμπιντες ήταν δικαιολογημένα τα πρόσωπα του αγώνα με τον  Αστέρα Τρίπολης. Υπηρεσιακός τεχνικός αλλά πολύ καλός γνώστης της ομάδας, ο Κορακάκης αποθεώθηκε από τους φιλάθλους και κέρδισε πολλούς πόντους τόσο με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε όσο και με το κοουτσάρισμα του από τον πάγκο.

Ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου αν νιώθει έτοιμος και απάντησε πως νιώθει έτοιμος για μια μέρα μια ένα μήνα για όσο διάστημα του ζητηθεί. Γιατί όχι λοιπόν. Η τόλμη του να ρίξει τον 18χρονο Κατράνη το δείχνει. Η τόλμη του να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και να αφήσει εκτός αποστολής τους Μπρίτο, Ζησόπουλο το δείχνει επίσης. Νέος είναι, παλιός παίκτης της ομάδας, τον αγαπάει η κερκίδα γιατί όχι?

Ήταν ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν οι τρεις βαθμοί. Είχαμε πει στα παιδιά ότι πρέπει να δείξουν θέληση και πάθος. Αυτό και έγινε. Ελπίζω η ομάδα να κάνει επανεκκίνηση. Θέλω να συγχαρητήρια στους παίκτες και στους οπαδούς που μας στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο» δήλωσε στην συνέντευξη τύπου

Για το ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: «Είναι ευχάριστο αυτό. Παίζει ρόλο και η νίκη της ομάδας. Τίποτα περισσότερο. Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα, αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μου. Οφείλουν να έχουν υπομονή και να δουλεύουν. Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Από άποψη ατμόσφαιρας ναι, μου θύμισε εκείνη την εποχή. Παίκτες, κόσμος, διοίκηση πρέπει να βρούμε ταυτότητα. Σήμερα είχαμε απόλυτη χημεία. Σήμερα δεν είχε καμία σημασία η τακτική. Μόνο η διάθεση και το πάθος».

Ετικέτες

Με μια γκολάρα του κορυφαίου του αγώνα Χαβιέρ Ούμπιντες και τον Γιώργο Κορακάκη να κάνει εξαιρετικό κοουτσάρισμα στον πάγκο δείχνοντας έτοιμος να κολυμπήσει στα βαθια, ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με σκορ 1-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Πολύ καλή ατμόσφαιρα από τους οργανωμένους στην «7» και όμορφα πρόσωπα στην «4» από την Ακαδημία συνέθεσαν μια πολύ όμορφη εικόνα

Προσεκτικό μεν, αλλά πιο ζωηρό ήταν το ξεκίνημα του Ατρόμητου στο ματς. Έχοντας μεγαλύτερη αμεσότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι τους οι Περιστεριώτες κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και πλησίαζαν πιο εύκολα την αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά. Απ’ την πλευρά του, ο Αστέρας δεν μπορούσε να βρει ηρεμία στο παιχνίδι του, την στιγμή που οι παίκτες του έχαναν όλες τις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Σταδιακά, η ομάδα του Μάκη Χάβου ανέβασε τις γραμμές της κι άρχισε να πατάει καλύτερα. Με ιδιαίτερα δραστήριους τους Μάσα, Κουρμπέλη και Φαρίνια, οι Αρκάδες πέρασαν για πρώτη φορά με προϋποθέσεις το κέντρο κι άρχισαν να «βγάζουν» τελικές προσπάθειες. Σε ένα σημείο όπου οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να είναι το αφεντικό και είδαν τον Γκορμπούνοφ να τους στερεί με εκπληκτική επέμβαση το γκολ, βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Μετά από αρκετή ώρα οι παίκτες του Κορακάκη κυκλοφόρησαν άψογα την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Ούμπιντες κι αυτός με εντυπωσιακό σουτ «έγραψε» το 1-0 λίγο πριν οι ομάδες μπουν στα αποδυτήρια (1-0, 42’).

Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Αστέρα στο δεύτερο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Μάσα και Ιωαννίδη για να απαντήσουν. Η αντίδραση του Κορακάκη ήταν άμεση, αφού πέρασε τον Μπάχα στο παιχνίδι και έσπασε τον ρυθμό των Αρκάδων. Σταδιακά, ο Ατρόμητος κατάφερε να ανεβάσει τις γραμμές του και με τον Χαβιέ Ούμπιντες να… χορεύει κρατούσε απασχολημένους τους αμυντικούς των Αρκάδων.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι Περιστεριώτες έδειχναν ολοένα και πιο άνετοι με το 1-0 στην τσέπη και με εξαίρεση μια στιγμή αδράνειας στο 71’ την οποία δεν πλήρωσαν χάρη στον Λαζαρίδη δεν έδωσαν δικαιώματα. Ο στόχος της νίκης άρχισε να δείχνει ακόμη πιο εφικτός έπειτα και από την αποβολή του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76ο λεπτό. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο Περιστέρι, αφού ο Αστέρας δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου και ο Ατρόμητος δεν είχε λόγο να ρισκάρει.

Ατρόμητος : Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης - Κεϊτά, Ούμπιντες – Βασιλείου (52’ Μπάχα), Τόνσο, Στόιτσεφ - Λε Ταλέκ (65’ Παπαδόπουλος)

Αστέρας Τρίπολης : Κοσίτσκι - Ίγκορ, Σεφίλ (66’ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Γιαννούλης - Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς – Καλτσάς (63’ Στανισάβλιεβιτς) , Φαρίνια, Μάσα (79’ Γκοντό) - Ιωαννίδης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας