Τελευταία ενημέρωση 20:59, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Ετικέτες

Έπειτα από ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν μέχρι τέλος, ο Ατρόμητος Κ13 δείχνοντας ψυχή νίκησε εκτός έδρας τον Πανιώνιο με σκορ 1-0 στο πλαίσιο του τουρνουά Attica Cup.

Ετικέτες

Τα Αστεράκια του Ατρόμητου έβγαζαν φλόγες από μέσα τους στο σημερινό παιχνίδι με την  Ελπίδα Αγίων Αναργύρων  την οποία κέρδισαν με σκορ 5-2.

Ετικέτες

 Το Τμήμα Προτζούνιορ του Ατρόμητου έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Πετρούπολης σε παιχνίδι που έγινε στα γήπεδα του Kifissos fc και επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-2.

Ετικέτες

Φοβερή εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο έκανε η ομάδα Κ12 του Ατρόμητου. Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Τσαγγάρης ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ ενώ από μια φορά σκόραραν οι Σκλάβος και Παπαϊωάννου. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Πολίτης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Ριπης,Σκλαβος, Λεοντοπουλος, Καραγιαννης, Ριγοπουλος,Κουμπαρος, Αθανασοπουλος, Σοφουλης, Κυριφιδης, Τσαγγαρης, Ηλιοπουλος. Έπαιξαν και οι Κορομηλάς, Παπαϊωάννου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας