Τελευταία ενημέρωση 16:43, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελπιδων αγωνίστηκε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Χρήστος Θεοδωράκης στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Πολωνίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Πολωνία. Ο Θεοδωράκης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και νικήθηκε μια φορά από το σημείο του πέναλτι.

Το γκολ για την Εθνική πέτυχε ο Κουλούρης στο 90ολεπτό με πέναλτι ενώ για τους Πολωνούς σκόραραν οι Ανγκιέλσι (18’, πέναλτι) και Γκάρμπατσικ (80’).
 

Πολωνία: Βέγκλαρτζ- Ντανκόφσκι, Στολάρσκι (46’ Μακόφσκι), Μπόσνιεβιτς, Βίτεσκα (46’ Γκάρμπατσικ), Ράσακ (46’ Μπάρτος), Μίχαλακ (63’ Βντόνιακ), Πιοτρόφσκι (82’ Γιάγκελο), Ανγκιέλσκι (57’ Ζάβαντα), Τομάσιεβιτς (57’ Γιανίτσκι, 90’ Ντράγκοφσκι), Μπάρτσακ.
 
Ελλάδα: Θεοδωράκης (46' Κότσαρης)- Σάλιακας, Τσιμίκας (46’ Χατζηγιοβάννης), Πασαλίδης (78’ Πάτας), Ευαγγέλου (46’ Βαφέας), Καραχάλιος, Ορφανίδης (66’ Βασιλούδης), Κουλούρης, Λάμπρου, Αγγελόπουλος (46’ Γαλανόπουλος), Δεληγιαννίδης.

Ετικέτες

Έντονη αγωνιστική δράση περιμένει το τμήμα Παίδων του water polo του ΓΣΠ καθώς τα παιδιά θα βουτήξουν στη μάχη της Β' Φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που ξεκινά την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Οι αγώνες που θα δώσουν οι Παίδες στα πλαίσια της Β Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι οι εξής:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

1η αγωνιστική Παρασκευή 31/03/2017
ΩΡΑ: 21:00 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

3η αγωνιστική Σάββατο 01/04/2017
ΩΡΑ: 19:30 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ

5η αγωνιστική Κυριακή 02/04/2017
ΩΡΑ: 18:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Ετικέτες

Η ομάδα Παλαιμάχων της Ανθούπολης κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και νίκη ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του για το τουρνουά της Ένωσης παλαιμάχων Αθήνας, εναντίον της πολύ καλής ομάδας του Δάσους-Δάφνης Χαϊδαρίου.

Μετά από πολύ καιρό η Ανθούπολη παρουσιάστηκε πλήρης. Αυτό βοήθησε στην παραγωγή πολύ όμορφων φάσεων. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έκαναν πολύ όμορφους συνδυασμούς. Η Ανθούπολη είχε την πρωτοβουλία κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και μετά από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό και την εναλλαγή οκτώ πασών με μια επαφή έφτασε στην επίτευξη του πρώτου γκολ με πλασέ του Σταυρόπουλου.

Το δεύτερο γκολ ήρθε πάλι από ωραία ομαδική ενέργεια και όμορφο τελείωμα εντός περιοχής από τον Σταυρόπουλο. Το ημίχρονο έκλεισε με μία όμορφη κάθετη πάσα του Σχίζα στον Σταυρόπουλο ο οποίος σημείωσε χατ τρικ πετυχαίνοντας τρία γκολ σε ένα ημίχρονο αναγκάζοντας τους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους τους να κάνουν τον σταυρό τους με την ρέντα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες αλλά και να σημειώνουν πολλά γκολ. Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε το σκορ σε 3-1 για να έρθει ο Μπακλαβάς μετά από όμορφη ενέργεια του Δημάκη και πλασέ στο δοκάρι να κάνει το 4-1.

Η ομάδα του Δάσους-Δάφνης Χαϊδαρίου μείωσε εκ νέου σε 4-2 για να έρθει ο Δημάκης με απευθείας φάουλ να κάνει το 5-2.

Το σκορ έκλεισε η φιλοξενούμενη ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 5-3. Μετά από αρκετό καιρό η Ανθούπολη ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο και σε αυτό βοήθησε και η φιλοξενούμενη ομάδα.
Έπαιξαν για την Ανθούπολη οι Μπάκας, Ζώτος, Κολοκάθης, Καρίτζης, Μπακλαβάς, Παπαγιαννόπουλος, Καζέρος, Σχίζας, Χολόγκιτας, Δημάκης, Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπακλαβάς Β., Φαφούτης, Βράχος.

Ετικέτες

 Οι βαθμολογίες σε Α' και Β' κατηγορία του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου έχουν διαμορφωθεί ως εξής μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής: 

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Ανδρικής Ομάδας για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (2 Απριλίου) και ώρα 14:00 με αντίπαλο τον πρωτοπόρο, Απόλλων Σμύρνης.

Ο Γενικός έφορος της Υδατοσφαίρισης Γιάννης Φέγγος σε μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

«Κάναμε αυτό που πολλοί δεν θα το καταφέρουν σε χρόνια προσπάθειας. Ακολουθήσαμε την ομάδα μας παντού ... δεν την αφήσαμε ποτέ μόνη ! Αποδείξαμε ότι το Περιστέρι λειτουργεί διαφορετικά... ομαδικά...με ψυχή και πίστη!

Αυτή την Κυριακή δείχνουμε ότι ο δικό μας 8ος παίκτης γίνεται ακόμα πιο ισχυρός από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το αποδείξαμε στα Χανιά που περισσότεροι από 30 φίλοι της ομάδας βρεθήκαμε μαζί με τις σημαίες μας να φωνάζουμε για την ομάδα που αγαπάμε και για την πόλη που ζούμε.

Στο δικό μας κολυμβητήριο, ο δικό μας κόσμος θα στηρίξει την δική μας ομάδα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και θα πρέπει να είμαστε περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.

Στο Περιστέρι παίζουμε πάντα 8 παίκτες!».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας