Τελευταία ενημέρωση 04:37, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Σάββατο το παιδικό και εφηβικό τμήμα της Άμιλλας  θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας στο κλειστό γήπεδο Μπουρναζίου την ομάδα του Διαγόρα Δρυοπ.

Το παιδικό  τμήμα θα αγωνιστεί στις 15.30 και ο εφηβικό στις 17.00!!

Το εφηβικότμήμα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα βοηθήσει ώστε να φτάσει στο αήττητο μέχρι το τέλος και τη κατάληψη της 1ης θέσης του ομίλου που θα παρέχει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play offs νοκ αουτ παιχνιδιών!

Το παιδικό  τμήμα ανεβάζοντας ρυθμούς απο παιχνίδι σε παιχνίδι θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη να δείξει τη σωστή δουλειά που γίνεται απο παιδιά και προπονητή ώστε να κλείσει με όσες περισσότερες νίκες το φετινό πρωτάθλημα !

Ετικέτες

Στην παραδοσιακή ταβέρνα «Λεβέντης» στην οδό Σκρά 9 στην Πετρούπολη  γιόρτασε ο Ατρόμητος Κ14 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2002) τις επιτυχίες του, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται, αλλά και τον ερχομό του 2016.

Παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων, να απολαύσουν καλό φαγητό, να χορέψουν αλλά και να δώσουν τον όρκο τους για τον Ατρόμητο.

Ξεχωριστή και όμορφη στιγμή όταν όλα τα παιδιά συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Θανάση Κασπίρη που χόρεψε ζεϊμπέκικο. 

Δείτε την καλύτερη στιγμή της γιορτής με τους παίκτες της Κ14 να δίνουν τον όρκο τους για τον Ατρόμητο στο βίντεο που ακολουθεί :

Ετικέτες

Ο Κοσμίν Ματέι βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός απασχόλησε την ΑΕΚ, αλλά στην χώρα μας ήρθε για να συζητήσει με την ομάδα του Περιστερίου.
O  Ατρόμητος είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ρουμάνο άσο και την Ντιναμό Βουκουρεστίου.
Πλέον θα πρέπει να επιτευχθεί το deal με την ομάδα που ανήκει ο Ματέι, αλλά και να υπάρξει συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή:atromitistas.gr

Ετικέτες

Να κλείσει την καριέρα του στον Ατρόμητο είναι η επιθυμία που εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του για 1,5 χρόνο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Ετικέτες

Απόλυτη Εξειδίκευση στην Εργασιακή Ασφάλεια - Πυρασφάλεια και την Ολοκληρωμένη Τεχνική Υποστήριξη. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας