Τελευταία ενημέρωση 11:16, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου στους οποίους δόθηκε ρεπό χθες αλλά και σήμερα.

Ωστόσο αρκετοί παίκτες βρέθηκαν το διήμερο στο αθλητικό κέντρο για να κάνουν ατομική προπόνηση, γυμναστήριο και spa.

Από αύριο και μέχρι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους θα απουσιάζουν οι διεθνείς Γκορμπούνοφ (Εθνική Λευκορωσίας), Μπάρκας, Γροντής (Εθνική Ελπίδων), Λημνιός (Εθνική Νέων).

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κόντρα στον Παναιτωλικό υπολογίζεται ο Κεϊτά που εξέτισε την ποινή.

Ετικέτες

Το τρομοκρατικό κτύπημα στις Βρυξέλλες σήμερα το πρωί στάθηκε η αιτία για να ματαιωθεί το ταξίδι του Ατρόμητου Κ12 στην Τουρκία για να λάβει μέρος στο μεγάλο διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή 72 ομάδων που θα διεξαγόταν στο Κουσάντασι υπό την αιγίδα της Αλντινορντού.

Ετικέτες

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το φιλικό παιχνίδι βετεράνων μεταξύ Ήφαιστου - Ολυμπιακού στο γήπεδο Ηφαίστου.  Ήταν μια γιορτή ποδοσφαίρου στην οποία οι γηπεδούχοι ως οργανωτές, είχαν επίτιμους καλεσμένους τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές που έγραψαν χρυσές σελίδες δόξας στην ποδοσφαιρική ιστορία του Ολυμπιακού Πειραιά.

Μέρος των εσόδων θα πάνε στο κοινωνικό Παντοπωλείο για ευπαθείς ομάδες του Δήμου Περιστερίου.

 Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε με νίκη  του Ολυμπιακού με σκορ 5-1. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Καλύκας 3(56’57’67’), Ντε Σόουζα 50’, Καρασαβίδης 14’. Για λογαριασμό της ομάδος του Ηφαίστου σκόραρε ο Δημήτρης Τρανός.

 ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΗΦΑΙΣΤΟΥ(προπονητής Νίκος Βακράς):   Βακράς, Μόσχος, Κότσαρης, Τσέκας, Κούσουλας, Μέλος, Δράκος, Καρυώτης, Τσιρογιάννης, Δεμίρης, Ρότσιος,

Αγωνίστηκαν και οι:  Κολοκώτσης, Βαρλάμης, Μπακλαβάς, Τσιαμτσιακίρης, Τσαχάκης, Γκιούλης, Τρανός, Λιάπης.

  BETEΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(Προπονητής Αντώνης Τζενετουλάκος):  Κελεσίδης, Καλτσάς, Σιδέρης, Καλύβας, Ξανθόπουλος, Παχατουρίδης, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Καλαμάρας, Καλογερόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σταυρόπουλος, Καλύκας, Ασπρογέρακας, Γλύκας, Κουμαριάς, Κωττάκης, Κτενάς, Γ. Γκαβέζος, Γαϊτανάρος, Βέλιος, Μπαρμπαρής, Ρούσος, Βασιλειάδης.

 Το παρών έδωσαν ακόμα και οι Δαρίβας, Σ. Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Καραβίτης, Λεβαντής, Μαριόλης, Σταμάτης, Λάλας, Δαμιανίδης, Πολίτης, Σκορδαλιός. 

Διαιτήτευσαν οι: Σούλος-Πιπιλίκας-Ζάχαρης. Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Μπάμπης Ζαχαριάδης. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Γιάννης Γιαννουδάκης.

Πηγή: topiko24.gr

 

Ετικέτες

Ξεκινάει και το ανδρικό τμήμα της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. την αγωνιστική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α2! Αυτή την Κυριακή 27/3 και ώρα 17:00 στο κολυμβητήριο της Χωράφας στο Περιστέρι , θα γίνει ο πρώτος αγώνας του «πρεσβευτή της πόλης» μας στην Α2 κατηγορία του ανδρικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Αντίπαλος της περιστεριώτικης ομάδας θα είναι ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης. 

Σας παρουσιάζουμε το Roster της ομάδας του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (όπως δημοσιεύτηκε στο pisina.net)  με προπονητή τον Αρσένη Μαρούλη.

 

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Επώνυμο

Όνομα

Θέση

Έτος Γέννησης

Παπαδημητρίου

Σπύρος

Τερματοφύλακας

1980

Πουλιόπουλος

Γεώργιος

Τερματοφύλακας

1990

Φαφάλιος

Στέφανος

Τερματοφύλακας

1993

Πετρόχειλος

Σταύρος

Αμυντικός

1992

Σκαρπέλης

Αντώνης

Αμυντικός

1987

Μαργαρίτης

Γιώργος

Αμυντικός

1996

Γιαννακόπουλος

Γιώργος

Αμυντικός

1999

Γαβριηλίδης

Γαβριήλ

Φουνταριστός

1995

Καλαμάρης

Γεώργιος

Φουνταριστός

1995

Καλομενίδης

Βασίλειος

Φουνταριστός

1993

Κουκουμάκης

Κωνσταντίνος

Περιφερειακός

1995

Κορακής

Γιώργος

Περιφερειακός

1984

Κυπραίος

Δήμος

Περιφερειακός

1981

Ξανθόπουλος

Μιχάλης

Περιφερειακός

1994

Τσολακίδης

Αντώνης

Περιφερειακός

1993

Στέλλας

Ιωάννης

Περιφερειακός

1991

Σιράπογλου

Χριστόφορος

Περιφερειακός

1995

Λίτσας

Βαγγέλης

Περιφερειακός

1992

Κολλάρος

Μάρκελλος

Περιφερειακός

1996

Μετάνοιας

Γιώργος

Περιφερειακός

1996

Σάμπος

Γιώργος

Περιφερειακός

1999

 Να ευχηθούμε ένα καλό ξεκίνημα στην ομάδα της πόλης που πρέπει και αυτή να την βάλουμε στην καρδιά μας , καλή πορεία στην πραγματικά δύσκολη φετινή Α2 και με την έκκληση στον κόσμο του Περιστερίου να βρεθεί κοντά στην προσπάθεια που κάνει η Υδατοσφαίριση στην πόλη μας.

 

Ραντεβού λοιπόν στο κολυμβητήριο του Περιστερίου για την ΓΣΠάρα!

Ετικέτες

Με πολύ  μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση STARS BOXING που πραγματοποιήθηκε στο 3ο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας, πρόεδρος του οποίου είναι ο περιστεριώτης Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανόπουλος.

Συγκεκριμένα έγιναν τέσσερις  επίσημοι επαγγελματικοί αγώνες που ήταν οι οι εξής:

  1. Γιάννης Τόλης VS Αλίκ Λαγκαζασβίλι ( 6 Χ 3 )
  2. Δημήτρης Νερούτσος  VS  Σταμάτης Μορούλης ( 4 Χ 3 )
  3. Χριστίνα Λιναρδάτου VS Λέλα Τερασβίλι  ( 8 Χ 2 )  
  4. Μιχάλης Αρναούτης VS Μιχαήλ Αβακιάν   ( 10 Χ 3 )

Ο αγώνας μεταξύ Τόλη ( προπονητής Μανώλης Λαβδάκης) και Λαγκαζασβίλι ( προπονητής Γιδάκος Νίκος ) ήταν ο αγώνας που παρακολούθησε με κομμένη ανάσα το φίλαθλο κοινό που κατέκλυσε το στάδιο.  Και οι δύο πυγμάχοι του ΣΕΠ διεκδίκησαν πολύ δυναμικά τη νίκη και ο  αγώνας κρίθηκε ισόπαλος.

Στον 3ο γύρο  διακόπηκε  με τεχνικό νοκ άουτ υπέρ του Μορούλη( Μαυρωνάς )  ο αγώνας με το Νερούτσο ( Δημητράτος)  καθώς  ο Νερούτσος τραυματίστηκε στο χέρι.

 Ο αγώνας Λιναρδάτου – Τερασβίλι εντυπωσίασε το κοινό καθώς η γεωργιανή πυγμάχος  η οποία μπήκε στο ρινγκ γελώντας και δείχνοντας βέβαιη για τη νίκη της, άντεξε μόλις μέχρι τον 3ο γύρο τα πολύ δυνατά χτυπήματα της Χριστίνας, την οποία ο κόσμος αποθέωσε για το  πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφερε. 

Σεμινάριο επαγγελματικής πυγμαχίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας Αρναούτη – Αβακιάν .  Τα νοκ ντάουν που δέχτηκε ο γεωργιανός πυγμάχος δεν τον λύγισαν αντιθέτως τον όπλιζαν με μεγαλύτεη μαχητικότητα και  πείσμα. Τα ατού του γεωργιανού ήταν το απρόβλεπτο παιχνίδι  του και η σύγχυση που επεδίωκε προς τον αντίπαλο τα οποία όμως δεν πτόησαν το Μιχάλη ο οπόίος με καίρια χτυπήματα αποδείχθηκε κυρίαρχος του ρινγκ.  Οι αντιδράσεις και το πείσμα του γεωργιανού πρόδιδαν ότι ο γεωργιανός ήρθε στην Ελλάδα για τη νίκη και τη διεκδίκησε σκληρά. Ο Μιχάλης παίδεψε τον αντίπαλό του  ο οποίος  άντεξε μέχρι τον 5ο γύρο όπου διεκόπη ο αγώνας με νοκάουτ υπέρ του Μιχάλη Αρναούτη.  Σε αυτή τη μεγάλη βραδιά ο πρόεδρος του Συνδέσμου επαγγελματικής πυγμαχίας και Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανόπουλος βράβευσε τους δύο σπουδαίους προπονητές και δασκάλους του Λευτέρη Λειβάδη και Γιώργο Καπανταϊδάκη για την πολυετή προσφορά τους στην ελληνική πυγμαχία καθώς υπήρξαν επί σειρά ετών προπονητές στην εθνική ομάδα πυγμαχίας  και έβγαλαν κορυφαίους αθλητές όπως ο Γ . Στεφανόπουλος, Μιχάλης Αρναούτης κ.α ...

Οι  4 παραπάνω αγώνες  πραγματοποιήθηκαν όπως προαναφέραμε  υπό την αιγίδα του ΣΕΠ με βάση τα διεθνή στάνταρντς που ισχύουν παγκοσμίως για την επαγγελματική πυγμαχία και βεβαίως τα αποτελέσματά τους θα καταγραφούν στο boxrec.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας