Τελευταία ενημέρωση 13:53, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) κατέκτησε με πανηγυρικό τρόπο το τουρνουά των Σπετσών. Στο σημερινό παιχνίδι, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς είχε ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με αντίπαλο την ΑΕΚ και αμέσως μετά έγινε η απονομή του Κυπέλλου.

Ο προπονητής Σωτήρης Ρίζος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές στο τουρνουά: Σιφογιαννάκης, Κουφόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Παναγιώτου, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσι,  Τσαντήλας, Γιαννουλάτος, Πάντος, Ζούγρης, Αμαρίντο, Τσαγγαράκης, Δάλλας, Καλύβας.

Ετικέτες

Για γέλια και για κλάματα μαζί! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των ΑΕΚ και Ατρομήτου για την ποινή των τριών βαθμών μετά τα επεισόδια των οπαδών τους στο ματς πρωταθλήματος στο Περιστέρι και ως εκ τούτου η τιμωρία παραμένει για τις δυο ομάδες.

Με λίγα λόγια η Επιτροπή ενώ μείωσε την ποινή του ΠΑΟΚ για μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια δεν έκανε το ίδιο, όπως έπρεπε, για την ποινή του Ατρόμητου σε πολύ μικρότερης κλίμακας επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ

Αυτή που επηρεάζεται περισσότερο, είναι η Ένωση, που χάνει έναν βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και ξεκινάει με δυο αντί με τρεις που θα είχε σε περίπτωση που δικαιωνόταν. Έτσι, λοιπόν, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν από δυο βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος ξεκινούν με μηδέν.

Θυμίζουμε ότι πέρα από το -3, κάθε ομάδα είχε τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, η ΑΕΚ είχε φάει πρόστιμο 70.750 ευρώ και ο Ατρόμητος 71.750 ευρώ.

Ετικέτες

Έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε ο διαιτητής του παιχνιδιού Ατρόμητος-ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, υποστηρίζοντας ότι πριν την αναμέτρηση δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον άνδρα που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL", ο διεθνής ρέφερι αναφέρει στην επιστολή του ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο με εμφανή τον αριθμό και ο συνομιλητής του, του συστήθηκε ως "Δημήτρης Μελισσανίδης". Του είπε πως ξέρει ότι είναι καλός διαιτητής, αλλά ξέρει με ποιον τρόπο έγινε διεθνής και με ποιους μιλάει και συναναστρέφεται.

Ο Κύζας του απάντησε πως δεν γνωρίζει αν όντως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεδομένου ότι δεν έχουν ξαναμιλήσει στο παρελθόν και τον ρώτησε τι εννοεί. Ο άνδρας στο τηλέφωνο του ζήτησε μια δίκαιη διαιτησία (50-50) και τόνισε πως θα πρέπει να έχει το νου του, καθώς σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν όλα όσον αφορά τη διαιτησία.

Σύμφωνα με τον Κύζα, η συνομιλία κράτησε πέντε λεπτά και μόλις ολοκληρώθηκε, αναζήτησε τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, τον οποίο ενημέρωσε προφορικά για όσα είχαν συμβεί.

Πάντως όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα "GOAL", ο αριθμός σταθερού τηλεφώνου από τον οποίο δέχθηκε κλήση ο Κύζας δεν παραπέμπει σε γνωστούς εταιρειών ή προσώπων που να σχετίζονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ετικέτες

Ο Γιώργος Σπανός  μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» λίγο μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Ατρομήτου.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για μας. Μειωμένα έσοδα, μειωμένα και έξοδα. Πλέον οδηγούμαστε σε ένα ορθολογικό οικονομικό πλάνο, το οποίο θα κληθούν οι πάντες να εφαρμόσουν πιστά. Δεν λέμε πως θα επιβάλλουμε «μαχαίρι» στα οικονομικά μας, αλλά θα υπάρξει ένα σχετικό συμμάζεμα. Είναι κατανοητό, από τη στιγμή που η ομάδα δεν υπολογίζει σε ευρωπαϊκά έσοδα. Επίσης, αυτοσκοπός μας δεν θα είναι η πεντάδα, γιατί όταν θέλεις να βγεις Ευρώπη, πρέπει να διαθέσεις και κάποια εφόδια, όπως είναι για παράδειγμα, δυναμικό κοινό... Διαθέτουμε όμως έναν ικανό και ώριμο κορμό παικτών, που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε σε πολλά», ήταν τα λόγια του.

Για το θέμα της παραμονής του Τραϊανού Δέλλα είπε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον κ. Δέλλα. Ως προπονητής και προσωπικότητα μας έχει κερδίσει με τον επαγγελματισμό του, την πειθαρχία, την προσήλωσή του στη δουλειά του και τον χαρακτήρα του. Θα συναντηθούμε μαζί του την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε καθορίσει συγκεκριμένη μέρα, αλλά για να συμφωνήσουμε, θα πρέπει να ακούσει αυτός εμάς και εμείς αυτόν».

Ετικέτες

Μια ασυνήθιστη εικόνα είδαν χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

 Μαζί με τους παίκτες των δύο ομάδων έκαναν είσοδο ως συνοδοί στον αγωνιστικό χώρο, τα κορίτσια από την Ακαδημία του Γυναικείου Ατρόμητου.

Ένα μπουκέτο από όμορφα κορίτσια που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και μαθαίνουν τα μυστικά του από την ολοένα και αναπτυσσόμενη ακαδημία του γυναικείου τμήματος. Η παρουσία τους έκανε εντύπωση και προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη στους παίκτες του Ατρόμητου και της ΑΕΚ που πρόβαλαν να ανταλλάξουν μεταξύ τους λίγα λόγια για το άθλημα που τους ενώνει αλλά και για να δώσουν τις ευχές τους για τις μέρες του Πάσχα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας