Τελευταία ενημέρωση 11:57, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την Τρίτη του Πάσχα θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17 για την φάση των πλέι οφ  του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου κατά πάσα πιθανότητα στις 12 και 14 Μαϊου.

Ο Ατρόμητος ως δεύτερος από τον Νότιο Όμιλο θα αντιμετωπίσει τον πρώτο από τον Βόρειο Όμιλο ΠΑΟΚ και ο νικητής θα περάσει στον μεγάλο τελικό.

Το άλλο ζευγάρι θα είναι μεταξύ του Ολυμπιακού που κατέκτησε την 1η θέση στον Νότιο Όμιλο και της Ξάνθης που τερμάτισε στη 2η θέση του Βορείου Ομίλου.

Ετικέτες

Στην Σπάρτη θα βρεθείο εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Ατρόμητος στις 14 Μαϊου για να λάβει μέρος στη φιέστα που θα διοργανώσει η τοπική ομάδα για την άνοδο της στη Β' Εθνική.

Η πρόκληση ήρθε από την ομάδα της Λακωνίας στον Ατρόμητο και η απάντηση είναι θετική. Το ματς θα γίνει λοιπόν το Σάββατο 14 Μαϊου μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους της Σπάρτης.

Ετικέτες

Ένα πανέμορφο Τσιουάουα που έχει γίνει η ευχάριστη ατραξιόν» στο γήπεδο «Νταμάρι» έχει αποκτήσει ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές.

Ετικέτες

Σε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό τουρνουά, το Elite Neon Cup 2016 θα λάβουν μέρος οι ομάδες Κ15 και Κ13 του Ατρόμητου.

Το τουρνουά ξεκινάει στις 4 Μαϊου και ολοκληρώνεται στις 8 Μαϊου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

 

 

Ετικέτες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «ΙΓ’ Δελφίνεια»  στις 22 - 24 Απριλίου στο κολυμβητήριο του Περιστερίου. Για ακόμη μία χρονιά τα Δελφίνια Περιστερίου φρόντισαν να εξασφαλίσουν ένα  «ζεστό» περιβάλλον για τους αθλητές που φιλοξενούσαν.

Τους αγώνες τίμησαν με τη συμμετοχή τους 58 σωματεία και συγκεκριμένα 1.200 κολυμβητές – κολυμβήτριες, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος του Περιστερίου αναφέρει τα εξής:

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γενικό γραμματέα Αθλητισμού  Ιούλιο Συναδινό, που μας τίμησε με την παρουσία του, το δήμαρχο της πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη, την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Α.Π. κα  Ξένια Κορόγιαννη, τον Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Α.Α.Π. κο Δημήτρη Χιώτη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Τάσο Θεοδωράκο, τον Αντιδήμαρχο Εσόδων κο Βαγγέλη Τάτση, τον Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης της παράταξης Ενεργοί Πολίτες κο Φώτη Κουγιουμτζή, τον Δημοτικό Σύμβουλο Στέφανο Παπαδόπουλο, τους Διαμερισματικούς Συμβούλους : Μάρσια Χριστοπούλου, Νάντια Μανουσάκη, Βικτωρία Παππά και τον Δημήτρη Πατατανέ μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ που μας τίμησαν με την παρουσία τους και επιβεβαίωσαν τη σημαντικότητα των αγώνων για την πόλη μας .

Πριν την έναρξη των αγώνων, βραβεύθηκαν 4 Ολυμπιονίκες οι οποίοι συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα του 2004 : η Εύη Μωραϊτίδου αργυρή ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, η Βούλα Ζυγούρη 4η ολυμπιονίκης πάλης, ο Δημήτρης Μαγγανάς 8ος ολυμπιονίκης κολύμβησης και ο Γιάννης Κοκκώδης 8ος ολυμπιονίκης κολύμβησης. Επίσης, βραβεύθηκε η κορυφαία πρωταθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης και του συλλόγου μας Σοφία Κτενά, για την πρόσφατη κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού, Πανελλήνιου, αλλά και Μεσογειακού ρεκόρ στα 50μ. άπνοια, το οποίο έσπασε έπειτα από 7 χρόνια.

Στο προαγωνιστικό τμήμα τα Δελφίνια Περιστερίου κατέλαβαν 9 μετάλλια. Συγκεκριμένα : Ορέσκος Γιάννης : χρυσό στα 50μ πεταλούδα, Τσιβελεκίδη Κατερίνα : χρυσό στα 50μ & στα 100μ πρόσθιο και χάλκινο στα 200μ ελεύθερο, Βεντούρης Αντώνης : χάλκινο στα 50μ & στα 100μ πρόσθιο, Σταματελοπούλου Γεωργία : χάλκινο στα 200μ μικτή ατομική, Τσιπολίτης Θοδωρής : χάλκινο στα 50μ ύπτιο.

Στο αγωνιστικό τμήμα οι αθλητές των Δελφινιών σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις και κατάφεραν να βρεθούν στις  τρεις καλύτερες θέσεις : ο Καλιακούδας Γιώργος με χάλκινο μετάλλιο στα 50μ πρόσθιο, η Μουμούρη Ευγενία με χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο και ο Παλαιογιάννης Παναγιώτης με χάλκινο μετάλλιο στα 200μ πρόσθιο.

Στο τέλος των αγώνων, βραβεύθηκαν  με τιμητική πλακέτα και χρηματικό έπαθλο                               οι καλύτεροι αθλητές της διοργάνωσης, ο Γιάννης Καρπουζλής και η Αφροδίτη Γιαρένη.

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις πολυπληθείς συμμετοχές τους , αλλά και ιδιαίτερα τις ομάδες που ήρθαν από την Κύπρο και την επαρχία , που είτε είχαν πολλούς αθλητές , είτε ήρθαν μεμονομένα παιδιά για να συμμετάσχουν στους αγώνες .

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εκείνους που συνετέλεσαν στη διεξαγωγή των αγώνων,  διοίκηση , εθελοντές και φυσικά τους χορηγούς μας για την πολύ μεγάλη βοήθεια που μας πρόσφεραν ( οικονομική , υλικοτεχνική , κατασκευαστική ) ώστε να καταστεί εφαρμόσιμη η άρτια διεξαγωγή των αγώνων .

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας