Τελευταία ενημέρωση 06:37, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Mεγάλη επιτυχία για την ομάδα Νέων της Χρυσούπολης που κέρδισε με σκορ 4-1 την Αγία Παρασκευή για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μπραϊμάκος, Λεβεντός, Αλτσαντζής, Μπραϊμάκος.

Έπαιξαν οι: Τσιαμπής, Αλτσαντζής, Μπακάλης, Τσίπης, Φυτόπουλος, Λεβέντης Κώστας, Ζακυνθινός, Ρόμπερτ, Μπραϊμάκος, Παπανάγνος. Έπαιξαν και οι Σπίνος, Βεργέτης.

 

 

Ετικέτες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος για το Μπουρνάζι και ο Σ.Ο. Περιστερίου διοργανώνουν αγώνα Σκακιστικής επίδειξης Σιμουλτανέ στη μνήμη «Παναγιώτη Τραντάλη».

Ετικέτες

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν  οι παίκτες του Ατρόμητου Κ2Ο μιας και έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν.

Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν λοιπόν σήμερα το απόγευμα επικράτησαν της Κύπρου Κορυδαλλού με σκορ 5-0 στο γήπεδο Νταμάρι.

Ο τεχνικός Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε από ένα ημίχρονο όλους τους παίκτες του οι οποίοι έδειξαν καλή διάθεση παρά το φιλικό χαρακτήρα. Τα γκολ πέτυχαν οι Ρομάριο, Παναγιωτόπουλος, Τζίνοβιτς και δύο γκολ ένας υπό δοκιμήν  ποδοσφαιριστής.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ17 πήρε από σήμερα την σκυτάλη από τον Ατρόμητο Κ15 που κατέκτησε πανηγυρικά το διεθνές τουρνουά Εlite Neon Cup.

Ετικέτες

Τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ έδωσε η ομάδα Παίδων του Ηφαίστου που πραγματικά «χάρμα οφθαλμών» έκανε την ανατροπή νικώντας εκτός έδρας τον Χαραυγιακό με σκορ 2-1.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας