Τελευταία ενημέρωση 02:44, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρόμητου βρίσκεται ο Ιονούτ Αντρέι Πετελέου.

Ετικέτες

Δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος και τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η εικόνα στον Α' και τον Β' όμιλο για την μάχη των play off.

Η Μάχη της κορυφής

Στον πρώτο όμιλο έχουν ξεκαθαρίσει οι θέσεις που οδηγούν στα play off, όχι όμως και η σειρά κατάταξης. Να σημειωθεί ότι οι ομάδες, του Α' ομίλου, στις θέσεις 2 και 3 παίζουν play off με τις ομάδες 3 και 2 αντίστοιχα του Β' ομίλου. Οι ομάδες στην 1η θέση παίζουν απευθείας στον ημιτελικό.
 
Στην κορυφή του Α' ομίλου βρίσκεται ο περσινός πρωταθλητής Ερ. Αστέρας με 53 βαθμούς και ακολουθούν ο Άγιος Αντώνης με τον Ατρόμητο με 47 βαθμούς. Και ενώ φαντάζει ότι δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση ο Ερ. Αστέρας λόγω της διαφοράς των 6 βαθμών, μόνο έτσι δεν είναι. Με βάση το πρόγραμμα και τις δύο αγωνιστικές που υπολείπονται, ο Ερ. Αστέρας πρέπει να αντιμετωπίσει τον Άγιο Αντώνη για την 21η αγωνιστική και τον Ατρόμητο την 22η. Για να διασφαλίσει την πρώτη θέση χρειάζεται, τουλάχιστον, 1 βαθμό. 
 
 
Πρόγραμμα 21ης Αγωνιστικής
Ερ. Αστέρας
-
Αγ. Αντώνης
Όλυμπος
-
Ατρόμητος


Πρόγραμμα 22ης Αγωνιστικής
Αγ. Αντώνης
-
Αρειμάνιος
Ατρόμητος
-
Ερ. Αστέρας

 

Στην περίπτωση που ο Ερ. Αστέρας δεν καταφέρει να μαζέψει τον βαθμό που του λείπει και σε συνδυασμό με νίκες για τον Άγιο Αντώνη και τον Ατρόμητο, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, αφού θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσουν οι διαφορές στα μεταξύ τους παιχνίδια ενώ σε περίπτωση που υπάρχει πάλι ισοβαθμία, η πρωτιά θα κριθεί στις διαφορές.

Προϊστορία


Αγ. Αντώνης - Ατρόμητος 1-1 (6η αγωνιστική)

Αγ. Αντώνης - Ερ. Αστέρας 1-2 (10η αγωνιστική)
Ερ. Αστέρας Ατρόμητος 2-2 (11η αγωνιστική)
Ατρόμητος - Αγ. Αντώνης 3-3 (17η αγωνιστική)
Ερ. Αστέρας - Αγ. Αντώνης  -  (21 αγωνιστική)
Ατρόμητος - Ερ. Αστέρας  -  (22η αγωνιστική)

Για μια θέση στον "ήλιο
"Στον αντίποδα στον Β' Όμιλο, ο Ταξιάρχης έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση ενώ για την δεύτερη και τρίτη θέση παλεύουν όχι 2 ή 3 ομάδες αλλά 4. ΠΟΑΛ, Ποσειδών Μπουρναζίου, Κένταυρος και ΠΑΟΠ θα διεκδικήσουν στα ίσα τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα play off. 
 
Δύο αγωνιστικές απομένουν στον Β' όμιλο και όπως φαίνεται και από την μέχρι στιγμής βαθμολογία κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη αγωνιστική, ενώ οριστική κατάταξη θα έχουμε με τη λήξη του κανονικής περιόδου.
 
Πηγή: agiosantonis.gr
 

 

                 
   
                   
                   
                   
                   
                   
Ετικέτες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο ο Ατρόμητος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νικολά Ντιγκινί και απομένουν πλέον τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από τους Περιστεριώτες.

Το συμβόλαιο του 28χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού με τον Πανθρακικό έληγε και ο ίδιος φέρεται να έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία για να συνεχίσει στον Ατρόμητο τη νέα σεζόν.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να «κλείσει» το θέμα και να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους Περιστεριώτες, κάτι που ίσως γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ετικέτες

Για την ανανέωση τυ συμβολαίου του με τον Ατρόμητο μίλησε σήμερα στον sport fm ο Τραϊανός Δέλλας, αλλά και για τους στόχους της νέας χρονιάς. Χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος μιας άλλης εποχής. Πιο ρομαντικής. Και ο Θανάσης Κασπίρης, η σημερινή «ψυχή» της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Ατρόμητου από εκείνα τα χρόνια και πιο πίσω, πάντα στην πρώτη γραμμή όταν το επαγγελματισμός με την σημερινή του υπόσταση δεν υπήρχε στο ποδόσφαιρο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας