Τελευταία ενημέρωση 22:32, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Τα δοκάρια και η τύχη που της γύρισε την πλάτη σταμάτησαν την ΠΟΑΛ στο ματς με τον Κεραυνό.

Ετικέτες
Στην συμπαθέστατη ομάδα του Όλυμπου ξέσπασε ο Άγιος Αντώνης, μετά την απογοητευτική εμφάνιση στον προημιτελικό του κυπέλλου που έφερε και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού.
Ετικέτες

Ο νεαρός αθλητής του ΓΣΠ Θεολόγος Κάργιαννης που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση του στο γόνατο (στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία) με επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τη διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου, τον καταξιωμένο χειρούργο, ορθοπαιδικό-τραυματιολόγο κύριο Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλο καθώς και όλη την ομάδα και τους συμπαίκτες μου για την βοήθεια υλική και ηθική στην εγχείρηση χιαστού που υποβλήθηκα την Παρασκευή 6 Μαϊου στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου.

Ελπίζω στην γρήγορη ανάρρωση μου κι επιστροφή στα γήπεδα το ταχύτερο δυνατόν.

Σας ευχαριστώ θερμά τόσο προσωπικά εγώ όσο και η οικογένεια μου».

Ετικέτες

Σύννεφα ανησυχίας για την υγεία ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή δημιουργήθηκαν στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου αλλά ευτυχώς  διαλύθηκαν αργά χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Κύθνος ο ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα Θέμης Τζέμης ο οποίος είναι φροντιστής  και η ψυχή των αποδυτηρίων στον Άγιο Ιερόθεο, πήδηξε για κεφαλιά με αντίπαλο παίκτη και δέχθηκε αγκωνιά στον αυχένα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και πέφτοντας άτσαλα στον ξερό αγωνιστικό χώρο χτύπησε στο κεφάλι.

Ο γιατρός του αγώνα (πόσο χρήσιμη και απαραίτητη είναι λοιπόν η παρουσία του) τοιν βοήθησε να συνέλθει και να βρει τις αισθήσεις του όμως μετά από λίγα λεπτά ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Κρατικό Νίκαιας για εξετάσεις. Εκεί υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις (αξονική τομογραφία) και τα αποτελέσματα ευτυχώς ήταν καλά με αποτέλεσμα αργά το βράδυ να επιστρέψει σπίτι του.

Ο αγώνας φυσικά διακόπηκε και θα συνεχιστεί από το 80’ της διακοπής κάποια άλλη μέρα.

Το peristerisports εύχεται στον Θέμη Τζέμη περαστικά!

Ετικέτες

Την παραμονή της στην Β’ κατηγορία κλείδωσε η Ανθούπολη μετά το 0-0 που απέσπασε στα Μελίσσια.

Ήταν ένα δυνατό ματς με φάσεις και από τις δύο πλευρές. Η Ανθούπολη θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αλλά και τα Μελίσσια είχαν τις ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα για να πετύχουν ένα γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη

Ο προπονητής Σωτήρης Θεοδώρου ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Στεργίου, Μπάρδης, Κυριανάκης, Τζεβελκέκος Κ. Κακιώρης, Τσάγκης, Τίττα, Καμπαστανάκης, Μυλωνάς, Κανέλλος, Στρείδης Ν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας