Τελευταία ενημέρωση 12:46, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Κανονικά συνεχίζουν τις προπονήσεις, οι παίκτες του Εφηβικού τμήματος Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Περιστερίου, με στόχο να βελτιωθούν όσο περισσότερο γίνεται.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, προπόνηση θα γίνεται κάθε Τρίτη ,Τετάρτη και Παρασκευή από 21.00 έως 22.30 και εκεί οι νεαροί αθλητές, θα μπορούν να βελτιώνουν τις αδυναμίες τους και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που γίνεται όλη την σεζόν.

Ετικέτες

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin για τον αυριανό αγώνα του ΓΣΠ (στις 4μ.μ.) με τη Δόξα Λευκάδας καλώντας τον κόσμο του Περιστερίου να ενισχύσει την ομάδα.

Ετικέτες

Το Fight Academy για μια ακόμη φορά στηρίζει τα παιδιά και με αφορμή τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του παιδικού τμήματος της σχολής, ενισχύει τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις, ενώ παράλληλα προσκαλεί τους φίλους του να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ετικέτες

Από τους αφανείς εργάτες επί σειρά ετών αλλά με μεγάλη προσφορά στον ΓΣΠ είναι ο Βασίλης Πανώριος, έφορος και «ψυχή» των αποδυτηρίων της ανδρικής ομάδας.

Ετικέτες

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσουν οι Παλαίμαχοι της Κηπούπολης με αντίπαλο τη Νέα Φιλαδέλφεια την Δευτέρα 23 Μαίου στις 17:30.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος που θα τους παρακολουθήσει, θα απολαύσει και πάλι μια ποδοσφαιρική πανδαισία με γκολ και θέαμα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας