Τελευταία ενημέρωση 17:09, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Νέο δυνατό φιλικό αγώνα με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα της Νέας Ιωνίας θα δώσουν οι Παλαίμαχοι του Ηφαιστου Περιστερίου σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματα της προετοιμασίας του Νίκου Βακρά, καθώς το γήπεδο είναι αρκετών απαιτήσεων από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ετικέτες

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Α.Ο. Περιστερίου μετά την σπουδαία εμφάνιση της στο παιχνίδι με τους Αγίους Αναργύρους, όπου επικράτησε με 3-0 του αντιπάλου της.

Ο Κώστας Αρζένης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πολύ καλή τους εμφάνιση και στην συνέχεια τους επέστησε την προσοχή τους για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή.

Οι Περιστεριώτες είναι αισιόδοξοι ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μπορέσουν να κατακτήσουν την δεύτερη σερί νίκη τους.

Την ήττα με 2-0 και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου, γνώρισε ο Γαλαξίας από τον Διαγόρα Αιγάλεω στο γήπεδο της Χωράφας.

Οι παίκτες του Λουκά Καρμίρη μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Τα πράγματα άλλαξαν μετά την αποβολή του Στέφανου Κουτσονικολή στο 43΄. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι Περιστεριώτες δέχτηκαν δύο γκολ και γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Για τον Γαλαξία ξεκίνησαν οι: Τσιριμιάγκος, Κανελόπουλος, Κανδυλιώτης, Θώμογλου, Μασούρης, Μαύρης, Βλάχος, Κουτσονικολής, Ουνγκρεάνου, Καραγκούνης και Ουρσίνι.

Έπαιξαν και οι: Ραζάκης, Δάλλας και Πατσίμας.

Ετικέτες

Νίκη για τους Παίδες

Φιλικό αγώνα με πάρα πολύ ζέστη στα πλαίσια προετοιμασίας έδωσε το παιδικό τμήμα του Ηρακλή με αντίπαλο την ομάδα του Φοίνικα Περιστερίου.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές και πήρε τη νίκη με 2-0. Σκόρερ της ομάδας ήταν οι Περικλής Ντάλλης και Γιανκούλας Κωνσταντίνος.

Ετικέτες

Δέλλας τέλος!

Άμεσα αντανακλαστικά έδειξε η διοίκηση του Ατρόμητου η οποία βλέποντας την εικόνα της ομάδας να μην παρουσιάζει βελτίωση αποφάσισε σήμερα το πρωί να λύσει την συνεργασία της με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας