Τελευταία ενημέρωση 12:51, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τεράστιο διπλό που ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την παραμονή της πέτυχε σήμερα η Ανθούπολη στο Μπραχάμι επί του Αγίου Δημητρίου με σκορ 2-0 και σκόρερ τον Μιχαλακέλη.

Ετικέτες

ΤΟΥ ΑΝΤ. ΝΤΟΥΡΙΟΥ

Συγκινήσεις πρόσφερε το ματς του Ήφαιστου με τον Ιάσονα. Το γεγονός ότι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον συνετέλεσε να γίνει ένα ανοικτό ματς με πολλές φάσεις και σασπένς (1-1).  Στο 55’ ο Βασιλικός με φάουλ άνοιξε το σκορ για τον Ιάσονα.

 Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 60’. Το εκτέλεσε ο  Κυριάκλης  αλλά ο Κωτσαδάμ το απέκρουσε και απέτρεψε το 0-2.

Στο επόμενο λεπτό ο Ζαφειράτος με φοβερό σουτ έκανε το 1-1 που έμελλε να σημαδέψει τον αγώνα Στο 88’ πάντως ο Ήφαιστος είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαγιάννι που σημάδεψε το δοκάρι. Άριστη η διαιτησία του Τσουκαλά..

Ζαφειράτος, Ζήκος, Παπαγιάννι καλύτεροι από τον Ήφαιστο  και από τον Ιάσονα οι Βασιλάκος, Λουκάκης, Κυριάκλης

 Ήφαιστος: Κωτσαδάμ, Ζαφειράτος, Σφίκτης, Μουρκάκης, Τάτση, Χίτος, Μπότης (80’ Μπουλούκος), Μαυρομάττης (46’ Γιαννούλας), Παπαγιάννι, Ζήκος (70’ Παπαγεωργίου), Παπαευθυμίου.

Ετικέτες

Εθισμένος στις νίκες (η 21η) όπου και αν παίζει ο Άγιος Ιερόθεος πέρασε με το «διπλό» και από τη Νέα Ιωνία που μάχεται για την παραμονή της με σκορ 2-1.

Η ομάδα της πόλης μας ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη πέτυχε δύο γκολ, είχε δοκάρι (Ζουζουλής - 50') και ευκαιρίες. Προηγήθηκε με τον Πανούση στο 58’. 

Στο 72’ αύξησε τη διαφορά των γκολ με τον Κυριαζή και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ζυγούρη στο 84’.

Ο Ισίδωρος Σταυριανός ξεκίνησε με τους:  Τερεκανίδης, Κολλιάκος, Βαγγέλης, Τσώνης, Κρητικός, Γεωργίου, Πανούσης,, Κυριαζής,  Νταουτάι, Αλιμπάς, Ζουζουλής., Έπαιξαν και οι Κακλαμάνος, Κουμπούλης, Νιζάμης.

Η σύνθεση της Νέας Ιωνίας: Kώνστας, Χρούσης, Δρυμωνίτης, Παπακουνάδης, Νταϊφιώτης, Ζυγούρης, Φερεντίνος, Βογατσάς, Νησαριώτης, Τσουτσουδάκης, Κουτσιούμπας.  Έπαιξαν και οι Χαλκιαδάκης, Βιδίστα, Μπαντές.

Ετικέτες

Μεγάλη νίκη στο ματς της χρονιάς πέτυχε σήμερα η Άμιλλα στο ντέρμπι με τα Πετράλωνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ετικέτες

Μια βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες έζησε το ανδρικό τμήμα Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου ! Γονείς , αθλητές , προπονητές , έφοροι και διοίκηση συναντήθηκαν στο μεζεδοπωλείο «ο Πλακιάς» για να γιορτάσουν την καλή πορεία όλων των κρίκων του  Polo.

Το μαγαζί γέμισε και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν «έπεφτε καρφίτσα»! Και η ατμόσφαιρα ήταν αυτή που χαρακτηρίζει το WaterPolo του Γ.Σ.Π.! Κέφι , χαρά και πειράγματα… δείχνοντας ότι και εκτός πισίνας αυτό το τμήμα είναι μία γροθιά , μία οικογένεια! .

Γιάννης Φέγγος (η «ψυχή» του Polo), Ανδρέας Παχατουρίδης ομιλών, Φίλιππος Κότσης

Το κέφι ήρθε από νωρίς…δεν είναι και κάτι δύσκολο βέβαια για τους ανθρώπους της Υδατοσφαίρισης … και η πίστα πήρε φωτιά! Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Μπέτση έφθασαν στον «Πλακιά» γύρω στις 22:15 , χαιρέτησαν όλο τον κόσμο του Γ.Σ.Π.  και κάθισαν στο τραπέζι τους μαζί με τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Π. Φίλιππο Κότση , τον τέως Πρόεδρο Ιωσήφ Ξυπνητό, τον Αντιπρόεδρο Μπάμπη Καραθάνο, τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Μουστάκη και την Υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων Τζένη Γαλάνη.

 Στην εκδήλωση ήταν και ο Άκης Λιγνός , ο πρώτος και επί 10 χρόνια έφορος του WaterPolo του Γ.Σ.Π. , φανερά ικανοποιημένος για την ανοδική πορεία της ομάδας και την συνέχιση της προσπάθειας! Κάθισα δίπλα – δίπλα με τον πρώτο προπονητή Αρσένη Μαρούλη αποδεικνύοντας ότι η Υδατοσφαίριση στο Περιστέρι έχει παρελθόν , παρόν και μέλλον!

Βασίλης Μπέτσης, Τζένη Γαλάνη, Ιωσήφ Ξυπνητός, Μανώλης Μουστάκης

 Σε κάποια διακοπή της μουσικής , ο Φίλιππος Κότσης και ο Γιάννης Φέγγος , φορώντας και οι δύο τα νέα μπουφάν της Υδατοσφαίρισης κάλεσαν τον Δήμαρχο στο βήμα και του πρόσφεραν ως δώρο ένα από τα μπουφάν της ομάδας. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε και τους δύο και δήλωσε ότι το Περιστέρι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να λειτουργήσει και το νέο κολυμβητήριο και να δώσει την ευκαιρία στην Υδατοσφαίριση να συνεχίσει την πορεία της προς την Α1 … την ο οποία βλέπει πολύ πιθανή στα επόμενα χρόνια και ο ίδιος. «Το άκουσα και από τον έφορό σας  τον Γιάννη Φέγγο πριν από λίγο , εσείς δεν είσαστε ο καθένας χώρια … είσαστε όλοι μαζί … μία οικογένεια» δήλωσε ο Δήμαρχος σε γονείς και αθλητές !

 Στην συνέχεια ο Φίλιππος Κότσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους για την μοναδική προσπάθεια που γίνεται στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. και τόνισε την σημαντικότητα του να ξεφύγουμε από το «εγώ» και να λειτουργούμε με το «εμείς»!

 

Η έκπληξη στον πρόεδρο του ΓΣΠ

 Οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν σταμάτησαν εκεί. Μία τούρτα με κεριά πήρε την θέση της μπροστά από τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Π. – κάποιοι φαίνεται γνώριζαν ότι μία μέρα πριν είχε γενέθλια – και συγκινημένος ο Φίλιππος έσβησε τα κεριά δεχόμενος τις ευχές και τα χειροκροτήματα του κόσμου. Την ώρα που έσβηναν τα κεριά οι νεαροί του ΓΣΠ φώναζαν συνθήματα για την ομάδα, δημιουργώντας ένα κλίμα ισχυρής κερκίδας.

 Ο έφορος Μπάμπης Παπασπηλίου ανέβηκε στο πάλκο και έπαιξε με το μπουζούκι δύο τραγούδια καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του!

 

Οι έφοροι του ανδρικού τμήματος της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. μέσω του PeristeriSports, θα ήθελα να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την επιτυχία της χθεσινής βραδιάς στους αθλητές και τις οικογένειες τους, στους προπονητές , στην Διοίκηση του Γ.Σ.Π. για την στήριξη και την εμπιστοσύνη, στον Δήμο που κοιτά με προοπτική το άθλημα στην πόλη του Περιστερίου και στον φίλαθλο κόσμο της πόλης που υποστηρίζει κάθε προσπάθεια του Γ.Σ.Π.. Ευχαριστεί και την ταβέρνα «ο Πλακιάς» που εδώ και χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες του υγρού στίβου του «Πρεσβευτή της πόλης» μας !

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας