Τελευταία ενημέρωση 12:21, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Στόιτσεφ που έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε έντονους ρυθμούς και του Κεϊτά που λόγω επέμβασης στο δόντι έκανε χαλάρωμα και spa.

Αύριο θα γίνει απογευματινή προπόνηση. Το Σάββατο θα δοθεί φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου (19.15).

Ετικέτες

Στον Πορφύρα Φρεατίδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βούλγαρης η μη απόκτηση του οποίου από τον ΓΣΠ έφερε την αντιπαράθεση του σωματείου με τους οργανωμένους φιλάθλους  Fentagin οι οποίοι στις 5 Αυγούστου είχαν εκδώσει την ακόλουθη καυστική ανακοίνωση:http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/filathloi/item/7916-vasi-kathe-omadas-einai-o-kosmos-tis

Ο Νίκος Βούλγαρης με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

Από σήμερα αποτελώ και τυπικά μέλος του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή γιατί όλες τις επιθυμίες μου τις ικανοποίησαν και έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν. Εύχομαι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες και όλα θα πάνε καλά. Επίσης σε όλους τους καλαθοσφαιριστές όλων των κατηγοριών ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!

Ετικέτες

Ένα ακόμη πολύ καλό δείγμα από τον Ατρόμητο Κ20, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Γραμματικού με αντίπαλο την ανδρική ομάδας της Μάχης Μαραθώνα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Αποτελούμενη σχεδόν εξ ολοκλήρου από παίκτες που πέρσι έπαιζαν στην Κ17 κάτι που σημαίνει ότι οι θεωρητικά «βασικοί» δεν αγωνίστηκαν, η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη επικράτησε με σκορ 1-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το γκολ που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση πέτυχε ο Σιάνος στο 80΄με όμορφο πλασέ έπειτα από ενέργεια του Παναγιωτίδη.

Προπονητής της Μάχης είναι ο παλιός άσος του Ατρόμητου Σταύρος Ηλιόπουλος ο οποίος έχει διατελέσει και στον πάγκο της Κ20. Εξαιρετική φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας επεφύλαξε η διοίκησης της Μάχης.

Ξεκίνησαν οι: Μελικιάν, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Μαραγκουδάκης, Τζίνοβιτς, Ιμέρι, Χατζοβασιλάκης, Τριμμάτης, Μοιρασγεντής, Κοτσίκος, Κουτρούλης.

Έπαιξαν και οι: Λιβισιανός, Θεοδωρής, Αποστόλου, Κιτσόπουλος, Σκόνδρας, Δόσης, Κακοσίμος, Σιάνος, Παναγιωτίδης.

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν έκαναν προπόνηση πριν από τον αγώνα στο γήπεδο του Γραμματικού.

Ετικέτες

Αν και ήταν γνωστό ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινούσε με απόφαση του Σταύρου Κοντονή εν τούτοις η ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής.

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Το ματς του Ατρόμητου στην Κέρκυρα θα σφύριζε λοιπόν ο Καλογερόπουλος από την Αθήνα με πρώτο βοηθό τον επίσης Αθηναίο Τσολάκη, β’ βοηθό το πειραιώτη Ζησιμόπουλο και 4ο διαιτητή τον Τίκα από την Καρδίτσα.

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η νέα Κ13 του Ατρόμητου η οποία αποτελείται από παιδιά που γεννήθηκαν το 2004.

Μια φουρνιά με πολυ ταλέντο που την περσινή σεζόν ως Κ13 είχε πολλές επιτυχίες και νίκες, κάτι που καλείται να επαναλάβει τη νέα σεζόν έχοντας φυσικά μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Οι προπονητές που θα αναλάβουν την καθοδήγηση των παιδιών θα είναι οι Βασίλης Καλτσής, Σωτήρης Ρίζος, Δημήτρης Μαυρίκος και Γιάννης Σκαρπέλης.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας