Τελευταία ενημέρωση 02:41, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

«Κλεισμένος» πρέπει να θεωρείται από τον Ηρακλή ο Αλέξανδρος Κούρος. Ο 22χρονος αμυντικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των «κυανόλευκων» και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, είναι η διευθέτηση της υπόθεσης με τη φορολογική ενημερότητα, που ταλαιπωρεί το «Γηραιό».

Οι υπεύθυνοι της ομάδας παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι ως τη Δευτέρα η υπόθεση θα ολοκληρωθεί με αίσιο τέλος και όπως πέρυσι, ο Ηρακλής θα εξασφαλίσει την απαραίτητη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Αμέσως μετά, ο Κούρος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς, με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, να εξετάζει και την υπόθεση του Νίκου Βέργου, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ετικέτες

Τον δύσκολο «αγώνα» που έδωσε ο Θανάσης Καραγκούνης για να ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και να επιστρέψει στα γήπεδα, περιγράφει ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε για τον πρώην άσο του Ατρόμητου.

Ο Θανάσης Καραγκούνης είχε υποστεί 2 φορές ρήξη χιαστών κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Τσβόλε, τον Νοεμβρη του 2014 και τον Ιούνιο του 2015, δυο γεγονότα που πήγαν πολύ πίσω την ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

Παρόλα αυτά, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε προσηλωμένος στην προσπάθεια του να ενταχθεί ξανά στις επίσημες υποχρεώσεις και φέτος έχει την μεγάλη ευκαιρία να απολαύσει ξανά το ποδόσφαιρο, αφού θα είναι απόλυτα υγιής.

Η ομάδα του επέλεξε να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ που συμμετέχει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και δείχνει τη δύσκολη «διαδρομή» μέχρι να επιστρέψει και πάλι γερός και δυνατός. Μαζί του και ο συμπαίκτης του, Σάιμακ.

Παρακολουθήστε ένα μικρό τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ που έφτιαξε η Τσβόλε και θα προβληθεί στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Στόιτσεφ που έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε έντονους ρυθμούς και του Κεϊτά που λόγω επέμβασης στο δόντι έκανε χαλάρωμα και spa.

Αύριο θα γίνει απογευματινή προπόνηση. Το Σάββατο θα δοθεί φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου (19.15).

Ετικέτες

Στον Πορφύρα Φρεατίδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βούλγαρης η μη απόκτηση του οποίου από τον ΓΣΠ έφερε την αντιπαράθεση του σωματείου με τους οργανωμένους φιλάθλους  Fentagin οι οποίοι στις 5 Αυγούστου είχαν εκδώσει την ακόλουθη καυστική ανακοίνωση:http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/filathloi/item/7916-vasi-kathe-omadas-einai-o-kosmos-tis

Ο Νίκος Βούλγαρης με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

Από σήμερα αποτελώ και τυπικά μέλος του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή γιατί όλες τις επιθυμίες μου τις ικανοποίησαν και έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν. Εύχομαι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες και όλα θα πάνε καλά. Επίσης σε όλους τους καλαθοσφαιριστές όλων των κατηγοριών ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!

Ετικέτες

Ένα ακόμη πολύ καλό δείγμα από τον Ατρόμητο Κ20, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Γραμματικού με αντίπαλο την ανδρική ομάδας της Μάχης Μαραθώνα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Αποτελούμενη σχεδόν εξ ολοκλήρου από παίκτες που πέρσι έπαιζαν στην Κ17 κάτι που σημαίνει ότι οι θεωρητικά «βασικοί» δεν αγωνίστηκαν, η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη επικράτησε με σκορ 1-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το γκολ που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση πέτυχε ο Σιάνος στο 80΄με όμορφο πλασέ έπειτα από ενέργεια του Παναγιωτίδη.

Προπονητής της Μάχης είναι ο παλιός άσος του Ατρόμητου Σταύρος Ηλιόπουλος ο οποίος έχει διατελέσει και στον πάγκο της Κ20. Εξαιρετική φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας επεφύλαξε η διοίκησης της Μάχης.

Ξεκίνησαν οι: Μελικιάν, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Μαραγκουδάκης, Τζίνοβιτς, Ιμέρι, Χατζοβασιλάκης, Τριμμάτης, Μοιρασγεντής, Κοτσίκος, Κουτρούλης.

Έπαιξαν και οι: Λιβισιανός, Θεοδωρής, Αποστόλου, Κιτσόπουλος, Σκόνδρας, Δόσης, Κακοσίμος, Σιάνος, Παναγιωτίδης.

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν έκαναν προπόνηση πριν από τον αγώνα στο γήπεδο του Γραμματικού.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας