Τελευταία ενημέρωση 23:13, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Ατρόμητου και στη νέα χρονιά  με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν ότι ο «Κολοσσός» θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα της πόλης μας.

Η καλή προσπάθεια της ομάδας που έφθασε μια ανάσα από την Ευρώπη ενώ όταν εκείνος την ανέλαβε δεν ήταν λίγοι που μιλούσαν ακόμη και για πρόβλημα παραμονής και η πορεία μέχρι τα ημιτελικά προσμετρούν στα θετικά του Δέλλα γι’ αυτό και ο Γιώργος Σπανός με τον Γιάννη Αγγελόπουλο προκρίνουν τη λύση της παραμονή τους.

Ο Δέλλας έχει δείξει επιπλέον σοβαρότητα και στιβαρότητα του στα αποδυτήρια, δουλεύει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στις προπονήσεις, είναι φιλόδοξος και άρα δικαιούται να πάρει εντολή για να χρίσει την ομάδα σύμφωνα με τα δικά του πιστεύω.

Από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα να δεχθεί τις προτάσεις που θα του κάνει η διοίκηση καθώς όπως έχει δηλώσει ο Σπανός μπαίνουμε σε μια περίοδο που ο προϋπολογισμός θα είναι σε συνάρτηση με τα νέα οικονομικά δεδομένα, που απορρέουν από την απώλεια της ευρωπαϊκής συμμετοχής που είχε η ομάδα ως κεκτημένο τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Δέλλας εκτιμάται πάντως ότι θα δεχθεί όλες τις προτάσεις της διοίκησης και από την στιγμή που είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία που έχει με όλα τα στελέχη της ομάδας αναμένεται να απαντήσει καταφατικά και να ξεκινήσει κι επίσημα πλέον από την ερχόμενη Δευτέρα τον προγραμματισμό της σεζόν 2016-17.

Ετικέτες

Μέχρι τέλος Μαϊου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις του ΑΟ Περιστερίου προκειμένου οι παίκτες να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση. Παράλληλα θα γίνουν μερικά φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των οποίων ο Κώστας Αρζένης θα κάνει κάποιες δοκιμές παικτών κυρίως από τα τμήματα της Ακαδημίας.

Το ευχάριστοι είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιάννης Μπούζας που προετοιμάζεται πλέον για τη νέα σεζόν. Ο Μπούζας ξεκίνησε ως βασικός όμως απουσίασε τους τρεις τελευταίους μήνες λόγω τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ετικέτες

Σαρωτικός και στο δεύτερο παιχνίδι για το τουρνουά «Κιβωτός» ήταν ο Ατρόμητος Κ12 που αντιμετώπισε σήμερα στο γήπεδο «Νταμάρι» τον Ολυμπιακό Αιγάλεω τον οποίο φιλοδώρησε με εννέα τέρματα (σκορ 9-0).

Χατ τρικ πέτυχε ο Μητρόπουλος, 2 γκολ ο Αντωνόπουλος και από ένα οι Λαμπρόπουλος, Γκρέστας, Παναγιώτου, Γκιόσα.

Έπαιξαν οι: Σιφογιανάκης Κουφόπουλος Μητρόπουλος Τσουχλαράης Καρδάμης Αγκούσι Διαμαντης Τζαγκαράκης, Γκιότσα, Τσαντήλας, Λαμπρόπουλος Καλύβας Δεσύπρης Παναγιώτου Ζούγρης Ανταλής, Κουρσάρης,  Αντωνόπουλος Ρήγας Μητσόπουλος, Αχμέτ, Τσέλιος, Κλέστρα.

Ετικέτες

Πέντε πρώτες θέσεις και μια δεύτερη κατέλαβαν οι ομάδες της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος σε τουρνουά που διεξήχθησαν πριν από το Πάσχα επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την κυριαρχία τους και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτές τις μικρές ηλικίες.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο Θανάσης Κασπίρης, «ψυχή» με όλη την έννοια της Ακαδημίας, καμαρώνει μπροστά στα πέντε κύπελλα που έφεραν οι ομάδες εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την τροπαιοθήκη.

Μια τροπαιοθήκη που είναι βέβαιο ότι θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο καθώς είναι σε εξέλιξη τα μεταΠασχαλινά τουρνουά από τα οποία θα προκύψουν και άλλες επιτυχίες για τις Ακαδημίες του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Με τα πρωταθλήματα της Α’ και Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑ να έχουν ολοκληρωθεί, απομένουν πια οι δυο αγωνιστικές της Β’ Κατηγορίας του αθηναϊκού ποδοσφαίρου από τις οποίες περιμένουμε να δούμε αν η Άμιλλα πετύχει τον στόχο της ανόδου και αν ο Ηρακλής και η Ανθούπολη υλοποιήσουν με την σειρά τους τον στόχο της παραμονής. Φοίνικας και Χρυσούπολη έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει ως εξής:

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Σάββατο 07/05/16 17:00
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΠΑΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Σάββατο 07/05/16 17:00
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΤΤΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Σάββατο 07/05/16 17:00
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Κυριακή 08/05/16 17:00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) Κυριακή 08/05/16 17:00
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας