Τελευταία ενημέρωση 05:36, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν σήμερα οι Παμπαίδες του Ήφαιστου οι οποίοι για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ κέρδισαν τον συμπολίτη Ηρακλή με σκορ 4-1 δείχνοντας ότι δεν τους επηρέασε η διακοπή λόγω των ημερών του Πάσχα.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Καριώτης.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Γιώργου Σπανού με τον Τραϊανό Δέλλα, παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου, για το θέμα της παραμονής τους «Κολοσσού» στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου στη νέα χρονιά.

Ετικέτες

Tην πεποίθηση ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος εξέφρασε ο Αντονι Λε Ταλέκ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίας του. Ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είναι ωραίο που τελείωσα καλά την χρονιά. Έφτασα στην Ελλάδα στα τέλη Ιουλίου, παίξαμε στα προκριματικά του Europa League και όπως είναι φυσικό δεν μπορούσα να βοηθήσω, καθώς ήμουν πίσω σε θέμα προετοιμασίας. Το Οκτώβριο ένιωσα πως ήμουν πραγματικά έτοιμος. Δεν με έπιασε κάποιος πανικός, γιατί ήξερα πως κάποια στιγμή θα ήμουν έτοιμος. Έτσι και έγινε και περιμένω να δώσω περισσότερα του χρόνου".

Μίλησε όμως και για το πρωτάθλημα μας λέγοντας τα εξής: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σαν τη Ligue 2 στη Γαλλία. Ο Ολυμπιακός είναι σαν την Παρί Σεν-Ζερμέν στην Ελλάδα, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Από άποψη επιπέδου και ποιότητας υπάρχει και η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Για τους διαιτητές ο Ολυμπιακός είναι παραπάνω από ένας σύλλογος. Όταν έπαιξα με τον Ολυμπιακό με έβγαλαν επτά φορές σε θέση οφσάιντ, ενώ οι φάσεις ήταν οριακές. Επτά φορές!

Είναι η πρώτη φορά στη καριέρα μου που έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που το έχω συζητήσει, αλλά είναι εμπειρίες που πρέπει να βιώσεις. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και πραγματικά δεν έχει ανάγκη αυτά τα πράγματα και τις διαιτησίες. Το συζητάμε μαζί αυτό, γιατί είναι ένα θέμα που στην Ελλάδα το συζητάνε όλοι».

Ετικέτες

Αποτελούν τους τρεις κρίκους μιας πετυχημένης αλυσίδας. Το έργο τους αθέατο αλλά σημαντικό και παραγωγικό.

Ετικέτες

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε ο Άγιος Ιερόθεος πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.  

Αντίπαλος του ήταν η Θύελλα Ραφήνας η οποία επίσης προετοιμάζεται να πάρει μέρος στη διαδικασία των μπαράζ.  

Η ομάδα της πόλης μας επικράτησε με σκορ 1-0 παίρνοντας μια φιλική νίκη όμως για τον Ισίδωρο Σταυριανό περισσότερη σημασία είχε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του από τους οποίους έμεινε τελικά απόλυτα ικανοποιημένος.

Η προετοιμασία μπαίνει από αύριο στην τελική ευθεία εν όψει του πρώτου αγώνα των μπαράζ την Κυριακή 15 Μαϊου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού με αντίπαλο τον Αετό.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας