Τελευταία ενημέρωση 04:07, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την πεποίθηση του ότι ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει και συνάμα την ικανοποίηση για το ότι θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την «κυανοκίτρινη» φανέλα, εξέφρασε ο Σπύρος Μαγγουνής!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στο Περιστέρι, καθώς είμαι από αυτές τις γειτονιές και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος, την Ιστορία και τη δυναμική του. Μίλησα με τον κόουτς Καραγιάννη και τον Αντώνη (Μάντζαρη) και κατάλαβα ότι η προσπάθεια που κάνει η ομάδα είναι πολύ σοβαρή. Είχα και στο παρελθόν συζητήσεις με το Περιστέρι αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή! Αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνουμε…», τόνισε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ και συνέχισε: «Όπου κι αν αγωνιστούμε το ρόστερ μας είναι πολύ δυνατό. Το Περιστέρι πρέπει να επιστρέψει στην Α1 και αυτός είναι ο στόχος όλων όσων φοράμε τη φανέλα του. Δεν χρειάζεται να λέμε αλλά να κάνουμε πολλά».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ετικέτες

Προσφορές υπάρχουν για όσους αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας έως τις 16 Ιουλίου για τους οπαδούς του Ατρόμητου. Στο «αστέρι» είναι αισιόδοξοι ότι θα δοθούν αρκετά εισιτήρια όσο διαρκεί η προσφορά και περιμένουν την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει τα εξής: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις μεγάλες προσφορές που ισχύουν κατά την Α’ περίοδο πώλησης των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016/17 και τους καλεί να επωφεληθούν μέχρι τις 16 Ιουλίου καθώς:

1) Οι τιμές είναι μειωμένες στις βασικές κατηγορίες σε όλες τις θύρες: Θύρα 7: 120 ευρώ, Θύρα 2 & Θύρα 4: 200 Ευρώ, Θύρα 3: 400 Ευρώ.

Μετά τις 16 Ιουλίου οι τιμές των καρτών θα επανέλθουν στα περσινά επίπεδα και θα είναι ως εξής: Θύρα 7: 150, Θύρα 2 & Θύρα 4: 250 ευρώ, Θύρα 3: 500 ευρώ

2) Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δίνεται δώρο η νέα φανέλα της ομάδας μας.

3) Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δίνεται δώρο ΚΑΙ ένα παιδικό διαρκείας (από 5 ως 15 χρόνων) στις Θύρες 2, 4, 7.

Σημεία Πώλησης και Εξυπηρέτησης: Το Γραφείο Διαχείρισης στο γήπεδο Περιστερίου από Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00 – 20.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00.

Το Προπονητικό Κέντρο Μαζαράκη (ισόγειο) από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00-14.00.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 5757409, 210 5777706».

Ετικέτες

Γνωστά έγιναν τα φιλικά προετοιμασίας του Φοίνικα Περιστερίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 3/9 ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΔΑ

4/9 ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

6/9 ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

14/9 ΜΕ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

*ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΦΑ

Ετικέτες

Παίκτη από τον Αστέρα Μαγούλας –Πανελευσινιακή Ενωση πήρε ο Ατρόμητος για τις Ακαδημίες του, όπως αναφέρει η επιστολή που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση:

<<Η περίοδος των καλοκαιρινών μεταγραφών άνοιξε. Έτσι βρισκόμαστε σήμερα, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιλογή ενός ακόμη αθλητή μας, του Αριστείδη Πιτέλη και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

 

Ο οποίος, από την Ακαδημία της ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ μεταπήδησε στο παιδικό τμήμα του Α. Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Κ-15) όπου και αγωνίστηκε έως τον Νοέμβριο 2015, «μετακομίζοντας» εν συνεχεία στη Κ-14 της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η σκληρή δουλειά, η υπομονή, το πνεύμα ομαδικότητας, και θεμελιώδεις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθε που διδάχθηκε, τον έκανε να ξεχωρίσει και να επιλεγεί, ώστε να ενσωματωθεί στην απαιτητική Κ-15 της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, για την επόμενη αθλητική περίοδο.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ παρουσία του αθλητή, των γονέων του, του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Απόστολο Αποστόλου, τον Πρόεδρο του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ κ. Δημήτριο Σερεμέτη, τον εν ενεργεία επαγγελματία ποδοσφαιριστή, προερχόμενο από τα φυτώρια του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, Ιδρυτή των Ακαδημιών κ. Ευστάθιο Ρόκα.

Από την πλευρά μας αμφότερα, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, Ευχόμαστε στους αθλητή, Υγεία, Καλή Μαθητική & Αθλητική Πρόοδο. Στους γονείς δε, Ευχόμαστε Υπομονή, Καλή Δύναμη, ενθυμίζοντάς τους να ακολουθούν τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ακαδημίας.

Τέλος Ευχόμαστε ανάλογη σταδιοδρομία στους υπόλοιπους αθλητές των υποδομών μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι, δουλεύοντας σκληρά, με τις αρχές που τους νουθετούν οι εκπαιδευτές - προπονητές τους και την υποστήριξη των Υπευθύνων θα έχουν αντίστοιχες ευκαιρίες. Ελευσίνα – Μαγούλα, 14 Ιουλίου 2016

 

 

 

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ο Πρόεδρος ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ο.ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Μέγας Καραμπίνης Δημήτριος Σερεμέτης

Ετικέτες

Επτά ανανεώσεις πραγματοποίησε ο Α.Ο Περιστερίου που ανανεωσε τη συνεργασία του με τους Χέλμη, Πλέστη, Γοβαλάρη, Λιόνη, Παπαευθυμίου, Καζιάνη και Μαρκαντωνάκη.

Έφυγαν οι Κρούτη και Σιριάκος.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας