Τελευταία ενημέρωση 13:18, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με 17 νέους ποδοσφαιριστές ενισχύθηκαν τα τμήματα υποδομών του Ατρόμητου, την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα είναι οι:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ17

Δημήτρης Φίλης (1999), επιθετικός από τον Κολωνό

Κωνσταντίνος Κούκρας (1999), επιθετικός από Αχιλλέα Τριανδρίας

Αχιλλέας Σαββίδης (2000), επιθετικός ως ελεύθερος.

Άκης Ψαράκης (1999), επιθετικός από Κρητικό Αστέρα, μέλος του Δικτύου Σχολών.

Αντώνης Διακογεωργίου (2000), μέσος από Κλεόβουλο Λίνδου.

Κομνηνός Κοντός (1999), χαφ από Ηρακλή Λάρδου, μέλος του Δικτύου Σχολών.

Αποχώρησαν οι: Αντώνης Καραχάννας (ελεύθερος), Λεωνίδας Ρώσση (ελεύθερος), Βασίλης Ζώγκος (δανεικός), Γιώργος Μπαλόκας (δανεικός).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ16

Φώτης Μπάρδος (2000), αμυντικός από Δόξα Ψίνθου Ρόδου.

Γιάννης Χοχλαστός (2000), μέσος από Νικαγόρα Κω.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ15

Μάριος Ζούνης (2001), επιθετιθκός από Ατρόμητοι Ρόδου.

Κώστας Στεργίου (2001), χαφ από Κρόνο Αργυράδων Κέρκυρας.

Γιάννης Μιχαλέας (2001), μέσος από Δαναό Καλαμάτας.

Φώτης Λογοθέτης (2001), αμυντικός από Αστέρα Μαγούλας

Άγγελος Λογοθέτης (2001), μέσος από Αστέρα Μαγούλας.

Στέφανος Ηλιόπουλος (2001), μέσος από Αστέρα Μαγούλας.

Ανέστης Βλαχομήτρος (2001), μέσος από Ιστιαία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ14

Αριστείδης Πιτέλης (2002), αμυντικός από Αστέρα Μαγούλας.

Κωνσταντίνος Δασκαλάκης (2002), επιθετικός από Κηφισιά.

 Οι προαναφερθέντες επιλέχθηκαν από τη διαδικασία του scouting, με υπεύθυνο τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου, αλλά και μέσα από τις αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ακαδημίες, συνεργαζόμενες με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου. Για την τελική απόφαση ελήφθη υπόψη η βαθμολογία όλων των προπονητών που έλαβαν μέρος.

Ιδιαίτερη μνεία, για τους παίκτες που επιλέχθηκαν από τα Δωδεκάνησα, οι οποίοι εντοπίστηκαν και αξιολογήθηκαν σε συνεργασία με τον προπονητή του Ηρακλή Λάρδου, Διαγόρα Μουστάκα. Γεγονός που αναδεικνύει την σημαντικότητα του ρόλου του Δικτύου Σχολών και την πραγματική συνεργασία με τις συνεργαζόμενες ακαδημίες.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις και τους προπονητές των σωματείων και συνεργαζόμενων Ακαδημιών για την συνεργασία που είχαν.

Ετικέτες

Το Περιστέρι επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετό καιρό απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας και στα «δυτικά προάστια» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να υλοποιήσουν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Διονύσης Σκουλίδας με 16 πόντους ήταν ο πρωταγωνιστής για τους «κυανοκίτρινους» και εκείνος που δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση, προκειμένου να «ξεκολλήσουν» από τον πάτο της Α2 κατηγορίας.

- Επιτέλους μια νίκη Διονύση απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Πόσο σημαντικό είναι κάτι τέτοιο στην προσπάθεια που κάνετε για να μείνετε στην Α2;

«Είναι μια σημαντική νίκη, γιατί βοηθάει την ψυχολογία της ομάδας. Ξεφύγαμε από τη συνήθεια της ήττας. Διότι, εδώ και δυο μήνες περίπου φεύγαμε κάθε Σάββατο από το γήπεδο με την γεύση της ήττας. Τώρα έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία για να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πιστεύουμε πιο πολύ στη νίκη».

-   Πόσο δύσκολο είναι να μπεις στο γήπεδο για να αγωνιστείς όταν βρίσκεσαι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος;

«Το πιο δύσκολο κομμάτι στο μπάσκετ είναι να αφήσεις πίσω τις ήττες, να τα βρεις με τον εαυτό σου και τους γύρω σου και να κάνεις κάτι καλό. Ειδικά τώρα που είμαστε τελευταίοι, πρέπει να σκεφτούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο, γιατί χειρότερα από τελευταίοι που είμαστε δεν γίνεται να βρεθούμε!».

-   Το όνομα και η ιστορία του Περιστερίου πόσο μπορεί να βοηθήσει σ’ αυτή την ανάκαμψη της ομάδας;

«Σίγουρα ότι το Περιστέρι έχει τρομερό όνομα και μεγάλη ιστορία είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Είναι μεγάλο όφελος για όλους μας να είμαστε συγκεντρωμένοι ο καθένας ξεχωριστά, προκειμένου να κάνουμε κάτι καλύτερο. Και ο κόσμος και το όνομα της ομάδας βοηθάει για να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος».

-  Στο πρωτάθλημα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας εκτός έδρας. Τι πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να φτάσετε στη νίκη;

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Λευκάδα είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες. Δεν έχει σχέση με τον Φίλιππο Βέροιας, όμως δεν θεωρώ ότι είναι αδύνατο να τους νικήσουμε. Έχουμε δείξει ως τώρα ότι όλους τους αντιπάλους τους κοντράρουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στο σκάουτινγκ των προπονητών μας, περιορίσουμε τον Καρύδα και κάποιους έμπειρους παίκτες θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να φτάσουμε στη νίκη».

-  Σε προσωπικό επίπεδο θεωρείς ότι μπορείς να βοηθήσει ακόμη πιο πολύ το Περιστέρι στο πρωτάθλημα;

«Σε κάθε αγώνα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Σίγουρα όμως μπορώ να δώσω περισσότερα πράγματα και σε άλλους τομείς για να πάει καλά η ομάδα, κάτι που θα βοηθήσει και εμένα προσωπικά».

- Ο ρεαλιστικός στόχος θεωρείς ότι είναι η παραμονή η μήπως κάτι καλύτερο;

«Αυτή τη στιγμή κακά τα ψέματα αυτό που προέχει είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εφόσον τα καταφέρουμε και αρχίσουμε να κερδίζουμε, πέρα από την παραμονή θέλουμε και μια καλύτερη θέση για να είμαστε και εμείς καλά με τον εαυτό μας. Να πούμε ότι δεν την σώσαμε απλώς την ομάδα, αλλά την οδηγήσαμε και σε μια καλύτερη θέση».

Πηγή: basketblog.gr

Ετικέτες

Προσωπική επιτυχία και δικαίωση των κόπων της. Συλλογική επιτυχία και δικαίωση των κόπων όλης της ομάδας. Σε ρυθμούς «Βιβής Ζουμπουλάκη» χορεύει η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου και αιτία είναι η κλήση της στην Εθνική Ομάδα των Γυναικών.

Για μια ακόμη φορά τόσο η ίδια όσο και ο Ατρόμητος θα έχουν εκπρόσωπο στην Εθνική καθώς έχουν κληθεί και άλλες αθλήτριες στο παρελθόν, γεγονός που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό,  αντανακλά στο σύνολο της ομάδας αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια από την Στέλλα Μουζάκη και τον Τάσο Τράγο.

Η Ζουμπουλάκη κλήθηκε από τον Δημοσθένη Κάβουρα, παλιό άσο του Παναθηναϊκού για τον επίσημο αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Αλβανία στις 26 Ιανουαρίου.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΓΣΠ για τον εκτός έδρας ματς του Σαββάτου στο κλειστό της Λευκάδας με αντίπαλο τη Δόξα, στο οποίο η κατάκτηση της νίκης είναι μονόδρομος όπως σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε με βατούς αντιπάλους. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Καραγιάννηςμετά το πρώτο ροζ φύλλο του στο Περιστέρι, αναφέρθηκε στο δύσβατο δρόμο που έχει μπροστά της η ομάδα αλλά και την αισιοδοξία του για αίσιο τέλος των προσπαθειών. 

 «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα νωρίτερα μια νίκη. Θα μπορούσαμε πχ. να είχαμε πάρει το ματς με τον Προμηθέα που κρίθηκε στο σουτ. Θέλεις όμως και τύχη. Δεν φτάνει πάντα μόνο η προσπάθεια. Και η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό τα παιδιά, όλοι όσοι ανήκουμε στην ομάδα, δίνουμε ότι έχουμε για να φέρουμε το Περιστέρι εκεί που αξίζει. Δεν αρμόζει στην ιστορία και στη φανέλα μας να είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πιστεύω κάθε εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτερα και θα πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Η ομάδα προσπαθεί να βρει ταυτότητα και να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της, κρύβοντας ταυτόχρονα τα μειονεκτήματα. Νιώθω πως τα παιδιά έχουν ψυχολογικό βάρος επειδή φοράνε τη φανέλα του Περιστερίου όμως αυτό το άγχος πρέπει να το μετατρέψουμε σε επιπλέον κίνητρο και πείσμα».

Καταλήγοντας ο Νίκος Καραγιάννης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Περιστερίου: «Είναι η δύναμη μας. Ξέρω ότι έχουν πικραθεί από τις ήττες αλλά να είναι σίγουροι ότι πρώτοι από όλους εμείς, η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες, όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα, θέλουμε να νικάμε. Και με τη βοήθεια του κόσμου μας, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε!»

Ετικέτες

Λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου (χιόνι) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς αναβλήθηκε σήμερα (για δεύτερη φορά) ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και αφού ελήφθησαν υπόψη τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 21.01.2016, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή».

Σε περίπτωση τέτοιου συμβάντος ο ΚΑΠ προβλέπει ότι ο αγώνας θα γίνει εντός 15 ημερών, ωστόσο ο Ατρόμητος παίζει στους «8» του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις  27 Ιανουαρίου (πρώτο αγώνα) και στις 3 Φεβρουαρίου (επαναληπτικός)3/2. Ετσι η διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος αναμένεται να πάρει αναβολή με πιθανή (βάσει προγράμματος) ημερομηνία τις 10 Φεβρουαρίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας