Τελευταία ενημέρωση 07:51, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Ο Άγιος Ιερόθεος δεν κατάφερε σήμερα να κερδίσει τον Αετό Κορυδαλλού στο τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του (0-0) κι όμως το τρένο για τη Γ’ Εθνική ετοιμάζεται να κάνει στάση!. Εδώ στο Περιστέρι, εδώ στον Άγιο Ιερόθεο!.

Ετικέτες

Στις 2 Ιουνίου η Γ.Σ.

Το Δ.Σ. του Γαλαξία, ανακοίνωσε ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση  θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο γραφεία της ομάδας.


"Το Δ,Σ του.Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ καλεί τα μέλη του συλλόγου στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο γραφεία της ομάδας μας στην οδό Τελαμώνος 78 στην Ανθούπολη", αναφέρει η ανακοίνωση του Γαλαξία.

Ετικέτες

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας, έχουν βάλει στόχο για τη νέα σεζόν στον Ηρακλή Περιστερίου, όπως ανακοίνωσαν.

 Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, μετά από μία κοπιαστική και για διάφορους λόγους άγονη (βαθμολογικά) χρονιά, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει την Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ.

Οφείλουμε όμως να κάνουμε γνωστό στούς φίλους μας, ότι η ομάδα μας που είναι καλά οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα, στόχο έχει να κάνει αθλητισμό σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο και χωρίς αυτοσκοπούς.

Έτσι, την νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. με το ίδιο πάθος , την ίδια οργάνωση και κυρίως με δικά της παιδιά και πιστεύουμε να την κατακτήσουμε.

Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ καλό καλοκαίρι και καλή και ξάστερη νέα αθλητική χρονιά!!!"

 
 
 
Ετικέτες

Με παιδιά ηλικίας 2002-03 και αρκετές δοκιμές το Παιδικό τμήμα πήρε την φιλική νίκη με δύο όμορφα γκολ από τον Αργύρη Κολοκώτσιο και τον Γιώργο Μαχαίρα με αντίπαλο το Καματερό (2-1).

Μετά τα δύο τμήματα Ακαδημιών του Ηρακλή Περιστερίου που ανέβαλαν την προπόνηση λόγω του αγώνα μπαράζ του Aγίου Ιεροθεου, στην ίδια κίνηση προέβη και μια άλλη ομάδα.

 Για την ακρίβεια, για σήμερα(25/05) το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί προπόνηση για τα Αστεράκια του Ήφαιστου Περιστερίου, αλλά λόγω του σπουδαίου αγώνα του Άγιου Ιερόθεου με τον Αετό, δεν θα γίνει.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τον δανεισμό  του Παντελή Θεολόγου στον Άρη Λεμεσού.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 και στην συνέχεια παραχωρήθηκε στην ομάδα της Κύπρου για ένα χρόνο.

Σήμερα ο Θεολόγου βρέθηκε στη Λεμεσό και υπέγραψε στον Άρη παρουσία του προέδρου του Σταύρου Δημοσθένους.

 

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας