Τελευταία ενημέρωση 13:30, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μία ακόμη συνεργασία-σταθμός για τον ΓΣΠ με στόχο τη βελτίωση των νεαρών αθλητών! Σε τρία καμπ με το χαρακτηριστικό όνομα «West Side Basketball Camp” τα οποία θα πραγματοποιηθούν τα αντίστοιχα τριήμερα από 16 έως 25 Ιουνίου στο «Ανδρέας Παπανδρέου» οι Βαγγέλης και Αντώνης Μάντζαρης θα διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ σε αθλητές από 8 έως 18 ετών!

 

 Δύο παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα της ομάδας και μαζί φυσικά οι πεπειραμένοι προπονητές του συλλόγου, θα βοηθήσουν τους νεαρούς αθλητές να αναπτύξουν τις ικανότητες τους με εξειδικευμένα προγράμματα βελτίωσης.

Ο ΓΣΠ είναι εδώ και δίνει την ευκαιρία να μάθεις το μπάσκετ, όπως το ξέρουν οι καλύτεροι! Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Βαγγέλης και ο σπουδαίος αθλητής, Αντώνης Μάντζαρης!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2105777147

Ετικέτες

H αγωνιστική δράση των Ακαδημιών του Ηρακλή Περιστερίου συνεχίστηκε και ο Σάββας Φιλιππάκης συνεχίζοντας την εξαιρετική του δουλειά συγκέντρωσε στοιχεία από τα παιχνίδια

Παμπαίδων 7ος Όμιλος Β΄Φάση 8η Αγωνιστική

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Επέστρεψε στις νίκες με πειστική εμφάνιση! Σημαντικό τρίποντο εκτός έδρας από πλευράς ψυχολογίας και όχι μόνο πήρε το Παμπαιδικό τμήμα  με 1-2 επί του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ στο Αιγάλεω και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία στον 7ο Όμιλο στη Β΄Φάση στο τουρνουά της Ε.Π.Σ.Αθηνών. Τα γκόλ πέτυχαν οι: ΖΕΝΕΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αστεράκια ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 Εξωγήινα Αστεράκια στη Χωράφα................. Το βράδυ έβρεξε λασποβροχή στο Περιστέρι και το πρωί έβρεξε γκόλ στο Μικρό Γήπεδο της Χωράφας από τα αστεράκια. Η ομάδα του Ηρακλή ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, και έτσι το σκόρ ξέφυγε και πήρε μεγάλες διαστάσεις 9-0. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ χατ τρικ  3 ΓΚΟΛ ΝΤΟΚΟ ΑΓΓΕΛΟΣ χατ τρικ ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 2 ΓΚΟΛ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1 ΓΚΟΛ Όλα τα παιδιά μαζί με το προπονητή τους αφιέρωσαν την νίκη στο μεγάλο απών και τραυματία παίκτη της ομάδας τον ΑΗΜΕΤ ΥΑΗΥΑ.

Projunior ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 "Εξάσφαιρη" νίκη.............. Με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Αλεγκάκη ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, και άξιους συμπαραστάτες τον Γιάννη Καψή ένα γκόλ, Βασίλη Ηλιόπουλο ένα γκόλ και Ορέστη Ντόκο ένα γκόλ ο "ΗΡΑΚΛΗΣ" δεν κουράστηκε και πολύ για να νικήσει και να προσφέρει γκόλ και θέαμα στους φιλάθλους του αγώνα. ΑΛΕΓΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 3 ΓΚΟΛ ΚΑΨΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1 ΓΚΟΛ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1 ΓΚΟΛ ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΟ 1 ΓΚΟΛ. Τελικό σκόρ 6-1.

Junior.Μ.Ε.Ν ΙΛΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ήττα με 4-1 γνώρισε ο "ΗΡΑΚΛΗΣ" από την ομάδα Μ.Ε.Ν Ιλίου. ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ το γκόλ.

Παίδων Τουρνουά Respect. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 Έχασε με σκόρ 3-1 το παιδικό τμήμα του "ΗΡΑΚΛΗ" στην Ηλιούπολη από την ομώνυμη ομάδα. Σκόραρε ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 Εφηβικό.  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΚΟΛΩΝΟΣ

 Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στο εφηβικό τμήμα του "ΗΡΑΚΛΗ" και του ΚΟΛΩΝΟΥ όπου και ολοκληρώθηκε στη Τσαλαβούτα με το σκόρ ισόπαλο 0-0.

 Παμπαίδων (Π. Χλωψιούδης).ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 “Δάγκωνε” στη Χρυσούπολη........... Με νικητή 2-0 έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Άμιλλα Περιστερίου και τον "ΗΡΑΚΛΗ". Και τα δύο γκόλ της νίκης πέτυχε ο ΔΟΥΛΚΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Ετικέτες

Avαβλήθηκε τελικά η Σκακιστική επίδειξη Σιμουλτανέ που θα γινόταν στο Μπουρνάζι και θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή, όπως ανακοινώθηκε.

 

Η ανακοίνωση:

 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα σκακιστική επίδειξη (8ο ΤΡΑΝΤΑΛΕΙΟ) ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 29 Μαΐου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να κάνουν ανανέωση της συμμετοχής τους εφόσον το επιθυμούν για την επόμενη Κυριακή 29 Μαΐου.

Ετικέτες

«Μς τέτοιο κόσμο πως να μην κερδίσεις» αναφέρουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin σχετικά με τη νίκη του ΓΣΠ κόντρα στη Δόξα Λευκάδας στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

«ΜΑΓΚΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..!!

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ PLAY OUT ΜΕ δούκα ΣΤΟ μαρουσι..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ..!!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ..!».

Ετικέτες

Δυναμικό «παρών» έδωσε χθες  και η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Περιστερίου να στηρίξει τον συμπολίτη Άγιο Ιερόθεο στο ματς με το Αιγάλεω.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας