Τελευταία ενημέρωση 03:09, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η ομάδα Παμπαίδων 2002-03 του Γυμναστικού Συλλόγου δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, αφού έχασε 67-78 απο την Τριπλή Κορώνα στον ημιτελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στο κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Έτσι, θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό (28/5, ώρα 10:30) την ΑΕΝ Κηφισιάς που ηττήθηκε 73-46 στον άλλο ημιτελικό της ημέρας.

Διαιτητές: Αναστασίου, Σπυρόπουλος

Δεκάλεπτα: 17-26, 43-38, 54-54, 67-78.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαδάκης, Γκούρας): Παπανδρέου, Σκουλίδας, Γρηγορόπουλος, Βησσαρίου 35 (3), Καλογερόπουλος 2, Θεοδωρόπουλος 10, Αδαμόπουλος, Παρδακίδης, Μαθές 5, Καραμανλής 13 (1), Μανιάς, Μπάμπε 2.

ΤΡ. ΚΟΡΩΝΑ (Τσίκληρας, Δημητρίου): Κοντούδης 21 (2), Καράμπελας, Τσικνάκης, Μάρκελος, Ματσούκης 16, Κορωπιώτης 10, Μπούζιος, Γιώτης 19 (2), Πάλλης 2, Βαρδάτσικας 8, Παπαδημητρακόπουλος 2, Σερετάκος.

Ετικέτες

 Παίκτης του Ατρόμητου και επίσημα είναι ο μαχητής Γιώργος Μανούσος ο οποίος τον χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτητιστικά τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται και καλωσορίζει επίσημα το 2ο νέο μέλος της «οικογένειας» της,  τον Γιώργο Μανούσο, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18!

Ο ποδοσφαιριστής που δίνει διάσταση στην έννοιες «αγωνιστικό πάθος» και «το εμείς πάνω από το εγώ», αποδέχθηκε την πρόταση μας και σήμερα το πρωί  βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γιώργος Μανούσος που αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:« Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο. Από την πρώτη στιγμή που μου γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του αν και δέχθηκα αρκετές προτάσεις, δεν είχα κανένα ενδοιασμό, γιατί είναι μια ομάδα που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση τα δύο τελευταία που δεν μπόρεσε να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη και οι στόχοι της συμβαδίζουν με τους δικούς μου.

Ο Ατρόμητος διαθέτει όλες τις συνθήκες για να μπορεί ένας αθλητής να δουλέψει απερίσπαστος. Σημαντικό ρόλο στον ερχομό μου έπαιξε ο προπονητής κ. Ρικάρντο Σα Πίντο και φυσικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος».

Και ο Γιώργος Μανούσος κατέληξε: «Θέλω ο κόσμος του Ατρόμητου να είναι σίγουρος ότι προσωπικά θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι αφενός για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν σε μια μεγάλη ομάδα και αφετέρου για να ξανακάνουμε όλοι μαζί τον Ατρόμητο πρωταγωνιστή ώστε να τον φέρουμε στις πρώτες θέσεις εκεί που ανήκει άλλωστε».

Την περσινή σεζόν ο Γιώργος Μανούσος αγωνίστηκε στον Πλατανιά και έκανε μια πολύ παραγωγική σεζόν με 26 συμμετοχές και 9 γκολ. Την τριετία 2013-2016 φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής και κατέγραψε 87 συμμετοχές στη Super League.

Θα φορέσει το νούμερο «9» στη φανέλα του»

Ετικέτες

Ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου και μέλος του δσ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης, το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Καρακατσάνης και ο περιστεριώτης σύμβουλος της ΕΠΣΑ Ιωσήφ Ξυπνητός τίμησαν με την παρουσία τους τη χθεσινή φιέστα του Ερασιτέχνη Ατρόμητου για την κατάκτηση των τριών πρωταθλημάτων που κατέκτησαν Νέοι, Παίδες και Προτζούνιορ.

Ο Βασίλης Μπέτσης που μετέφερε τις ευχές του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Σπανού μιλώντας στους γονείς και στους νεαρούς αθλητές είπε τα εξής:«Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας που κάνει τον Ατρόμητο ακόμη πιο δυνατό. Με ενδιάμεσο κρίκο τον Τόλη Αποστόλου υπάρχει μια άριστη συνεργασία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη που στόχο έχει στο τέλος της διαδρομής την προώθηση παικτών στην επαγγελματική ομάδα. Πρέπει όλοι να καταλάβετε και όλοι να καταλάβουμε ότι εδώ είμαστε Ατρόμητος και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην σκέψη μας παρά μόνο ο Ατρόμητος και αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας».

 

Ετικέτες

«Ατρόμητος γεννιέσαι και Ατρόμητος γίνεσαι»! Ένα εκπληκτικό πεντάλεπτο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των πιτσιρικάδων ποδοσφαριστών του Ερασιτέχνη Ατρόμητου «χρωμάτισε» έντονα την αποψινή φιέστα για την κατάκτηση των τριών πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ σε Νέους, Παίδες και Παμπαίδες. Ήταν η κορυφαία στιγμή...

Όταν οι απονομές και οι ομιλίες είχαν ολοκληρωθεί ήρθε η σειρά των οργανωμένων φιλάθλων που έδωσαν δυναμικό παρών στο «Νταμάρι» για να «πωρώσουν» τα παιδιά μιλώντας τους για το μεγαλείο του Ατρόμητου. Με μια συγκλονιστική ομιλία ο φίλαθλος Νίκος Γρ. τους μετέδωσε  τη φλόγα που πρέπει να έχουν πάντα αναμμένη μέσα τους για τη ζωή αλλά και την ιδέα του Ατρόμητου.

Ήταν τέτοιος ο παλμός της ομιλίας που μέχρι και ο Θανάσης Κασπίρης δεν άντεξε, μπήκε μέσα, αγκάλιασε τον φίλαθλο και μαζί με τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν όλοι δυνατά συνθήματα για τον  Ατρόμητο και το Περιστέρι.

Με διαφορά ελάχιστων λεπτών ένας άλλος φίλαθλος ο Βασίλης Αν. με όλη τη δύναμη της ψυχής του μίλησε στους γονείς που είχαν συγκεντρωθεί στην κερκίδα και τους προέτρεψε να συστρατευτούν γύρω από τον Ατρόμητο. «Στην ομάδα αυτή μιλάμε μόνο για τον Ατρόμητο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, πρέπει να είστε περήφανοι που έχετε τα παιδιά σας στον Ατρόμητο, σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Παιδιά των οργανωμένων μπράβο!. Αυτή ας είναι μόνο η αρχή!

 

Ετικέτες

Τα δύο όμορφα για εκείνον χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου φαίνεται ότι έχουν «δέσει» συναισθηματικά τον Άντονι Λε Ταλέκ που σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνεται να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γάλλος επιθετικός φέρεται μάλιστα να έχει ξεκινήσει επαφές μέσω του εκπροσώπου του με τους  νεοφώτιστους τη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και δεν αποκλείεται μια από τις δύο αυτές ομάδες να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας