Τελευταία ενημέρωση 22:25, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πάλεψε όσο μπορούσε και στάθηκε με αξιώσεις η Ανδρική Ομάδα της Άμιλλας η οποία γνώρισε τελικά την ήττα στην Καισαριανή απόι τη Νήαρ Ήστ με σκορ 72-65 για τη δεύτερη αγωνισιτκή του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Αναστασίου, Λαζόγκα

Δεκάλεπτα: 14-15, 33-32, 57-46, 72-65.

NHAΡ ΗΣΤ (Καλαμάρας): Θειακούλης, Χατζηκωστής 16 (4), Σκέντζος, Αντωνιάδης 17, Γκόφας 4, Μάγκος 14, Δήμητσας 1, Τσαντήλας 10 (2), Αττίκος 10.

ΑΜΙΛΛΑ (Μακρής): Κόττης, Τσέπας, Χύτας 5, Τζίμας 9 (3), Καβούρης 10, Μαργώνης 17, Παριανόπουλος 8 (2), Καμπίτης 4, Φίλιος 8, Τσατσούκ 4.

Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών 2ος Ομιλος
2η αγωνιστική/Αποτελέσματα

Εθνικός Ελλ.-ΓΣ Χαλ. 83-73
Νήαρ Ηστ-Αμιλλα 72-65
Αχαρνής-Πολυνίκης 72-66
Παιανία-Κουκ/νες 58-56
Αργοναύτης-Κούρος 59-45
Παλατιανή-Θεμιστοκλής 45-65
Αναγέννηση Πετραλ.-ΕΦΟΑ 85-58

Ετικέτες

Να πιάσει ένα σμπάρο με δύο τρυγόνια θέλει ο Άγιος Ιερόθεος στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με τη Θύελλα Ραφήνας στο γήπεδο Ηφαίστου (15.00). Αφενός γιατί θα κυνηγήσει την πρόκριση και αφετέρου γιατί ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης θα χρησιμοποιήσει παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά τα εξής:

«Θα γίνουν κάποιες αλλαγές αφού θα παίξουν κάποια παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου. Οι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής είναι ικανοί να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου αφού πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό. Είναι καλό που το ματς γίνεται Σάββατο αφού δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα. Το θετικό είναι ότι από την 1η Αυγούστου που ξεκινήσαμε, δεν υπάρχουν μέχρι τώρα μυϊκοί τραυματισμοί και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον γυμναστή της ομάδας, Χρήστο Λαζαρίδη και το φυσιοθεραπευτή, Χρήστο Σκαρώνη».

Εκτός μάχης για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τεθεί ο τραυματίας, τερματοφύλακας Φώτης Ρουμπής, που έχει υποστεί διάστρεμμα.

Ετικέτες

Κι επίσημα γνωστοποιήθηκε στον ΓΣΠ  ότι θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 16/10/16 και ώρα 17.00 στο κλειστό του Κοντόπευκου την Αγ.Παρασκευή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με ανακοίνωση της αναφέρει ότι  η Αγία Παρασκευή θα καλύψει την θέση του Έσπερου στον Νότιο όμιλο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορία κάτι που ανεπισήμως ήταν γνωστό από τις προηγούμενες μέρες.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ: 

"Σας ανακοινώνουμε πως κατόπιν της υπ’ αριθ. 49/30-09-2016 απόφασης του ΑΣΕΑΔ, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ με την υπ’ αριθ. 10/13-10/2016 απόφασή της επικύρωσε τον υποβιβασμό της ομάδας Έσπερος ΑΟΠΑ και τη συμμετοχή του στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, όπως επίσης και την κάλυψη της θέσης του από την ομάδα Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας". 

 

Ετικέτες

Για ξεχωριστή διοργάνωση για τους λάτρεις του Σκάκι πραγματοποιεί η Πνευματική Στέγη Περιστερίου.

Ετικέτες

Αφιέρωμα στον περιστεριώτη επιθετικό Γιώργο Ζαχαρόπουλο που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις χωμάτινες αλάνες της πόλης και έκανε καριέρα σε 17 ομάδες, ανάμεσα τους και ο Ατρόμητος πραγματοποίησε η ανοικτή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Αστέρι όπως παλιά» ανασύροντας στη μνήμη μας έναν ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλάθλους. Τ

Το αφιέρωμα αναφέρει τα εξής:

«Ανήκει στην κατηγορία των αδικημένων ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει ιστορία στα ελληνικά γήπεδα και έχουν προβληθεί ελάχιστα. Από το 1986 όταν αγωνιζόταν σε ηλικία 15 ετών στην πρώτη του ομάδα, τον Αετό Περιστερίου, μέχρι και το 2014, που έκλεισε την καριέρα του στην Προοδευτική, έχει καταγράψει πάνω από 600 συμμετοχές και περίπου 250 γκολ στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που αγωνίστηκε.
Έχει φορέσει τη φανέλα 17 ομάδων (Αετός Περιστερίου, Μελίσσια, Παναργειακός, Εθνικός, Παναιτωλικός, Εθνικός Αστέρας, Καλλιθέα, Χαλκηδόνα, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Φωστήρας, Ασπρόπυργος, Βύζας Μεγάρων, Θρασύβουλος, Απόλλων Σμύρνης, Πανελευσινιακός και Προοδευτική) και σε όλες, από τους φιλάθλους μέχρι τα μέλη της ομάδας, έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που αγωνιζόταν.
Κλασσικό 9άρι με τρομερή αίσθηση του γκολ που μπορούσε κιόλας να συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στον αγαπημένο του Ατρόμητο αγωνίστηκε μόνο μία χρονιά, τη σεζόν 2005-06 και πέτυχε 8 τέρματα σε 25 συμμετοχές με κορυφαία στιγμή σίγουρα το χατ-τρικ με κεφαλιές στη νίκη 3-2 επί του Ηρακλή στις 5 Μαρτίου 2006. Επίσης αξέχαστη είναι και η κούρσα του στο ματς με τον Παναθηναϊκό που έδωσε την ασσίστ στον Κορακάκη. Τελευταίος του αγώνας με το αστέρι στο στήθος ήταν το "καταραμένο" ματς με τον Πανιώνιο στις 16/4/2006, όπου ήταν ο μοναδικός που αγωνιζόταν πραγματικά (κέρδισε πέναλτυ που το εκτέλεσε εύστοχα) μέχρι να τραυματιστεί. Το καλοκαίρι αποχώρησε από την πόλη που μεγάλωσε, για να τον αντικαταστήσουν δύο από τους χειρότερους επιθετικούς που πέρασαν από τον Ατρόμητο (Κουτσοσπύρος-Λαζανάς). Στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη της σεζόν 2006-07 είχε ακουστεί ότι θα επέστρεφε στο Περιστέρι, καθώς έμενε ελεύθερος από την Κέρκυρα, για να λύσει το τεράστιο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας αλλά τελικά η μεταγραφή αυτή δεν έγινε ποτέ.
Έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος σκόρερ σε πρωτάθλημα ενώ το ρεκόρ τερμάτων σε μια χρονιά είναι τα 24, που το έχει πετύχει με τον Εθνικό Αστέρα (1995-96) και με το Φωστήρα (2008-09 σε ηλικία 38 ετών). Μάλιστα, στα τέλη της δεκαετίας του '90 τον είχαν προσεγγίσει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αλλά και οι δύο στάθηκαν στο γεγονός ότι πλησίαζε τα 30 με τον Ολυμπιακό να προτιμά τελικά τον 34χρονο Sinisa Gogic...
Παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και γεννημένος γκολτζής, έκανε φίλους σε όποια ομάδα και αν πήγε. Αποτελεί θρύλο ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες (Β' και Γ') αν και κατάφερε να δείξει τις ικανότητές του και στη μεγάλη κατηγορία. Κρέμασε τα παπούτσια του στις αρχές του 2014 σε ηλικία 43 ετών.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας