Τελευταία ενημέρωση 01:11, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Απογοητευμένη από τη δυσάρεστη τροπή που πήρε ο αγώνας στην Αλεπότρυπα με την Αθηναϊδα που ενώ τον κέρδισε παλικαρίσια μέσα στο γήπεδο θα τον χάσει στα χαρτιά,  η Χρυσούπολη δεν μπόρεσε να βρεί τις λύσεις απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής και παραχώρησε λευκή ισοπαλία μέσα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ξεκίνησαν για την Χρυσούπολη οι: Ντελής, Βλαχόπουλος, Κότσαλος, Σαμπαζιώτης, Καμαρέτσος, Αλτσανζής, Γεωργίου, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Βλάμης, Μπάιρας. Έπαιξαν και οι Μανωλιός, Κώτσιας, Τσίπης.

Ετικέτες

Η ΑΕ Περιστερίου κέρδισε δύσκολα τον ΑΟ Κωφών με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Τα Πράσινα Πουλιά «σίγησαν» στο τέλος του α’ ημιχρόνου και στις αρχές του β’ δέχθηκαν δύο γκολ από τους Χαχιλάρι (44’) και Λιάτση (52’) με αποτέλεσμα να ηττηθούν εντός έδρας με 2-0 από τον Πλάτωνα.

Ετικέτες

Σαρωτικός ήταν ο Ιπποκράτης απέναντι στον Αρίωνα τον οποίο φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-1) για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ. Τα γκολ της ομάδας του Κώστα Ζαμπέτα πέτυχαν οι Παπαδόπουλος (2’), Τσιρίκας (35’-45’), Πατσέλης (62’), Λαμπράκης (82’). Ο Αρίωνας ισοφάρισε προσωρινά με τον Σκορδά στο 32’.

Ξεκίνησαν για τον Ιπποκράτη οι: Θεμιστοκλέους, Καπετάνης, Παπαδόπουλος, Μίχος, Τσιρίκας, Σκένδερης, Παναγιωτακόπουλος, Καψάσκης, Λαμπράκης, Πατσέλης, Δημητρακόπουλος. Έπαιξαν και οι Γκέκας, Κερμαλής, Μόσχος.

Ετικέτες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του κολυμβητηρίου της Χωράφας το αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του ο Γ.Σ.Π.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας