Τελευταία ενημέρωση 02:50, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τον Τάσο Σιδηρόπουλο που θεωρείται η κορυφαία ελληνική σφυρίχτρα αλλά που όταν σφυρίζει σε παιχνίδι του Ατρόμητου τις περισσότερες φορές θα κάνει ένα λάθος σε βάρος του όρισε η ΚΕΔ για τον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο διεθνής διαιτητής είχε σφυρίξει και πέρσι το ματς κυπέλλου των δύο ομάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο που βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με σκορ 3-0 και στοίχισε με τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από την συνέχεια του κυπέλλου.

Ακόμη και σε αυτό το ματς είχε δείξει κόκκινη κάρτα απευθείας στον Πίτου Γκαρσία και άφησε τον Ατρόμητο με δέκα παίκτες από το 44’

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ακρίβος από την Αθήνα, επίσης με πολλά λάθη σε βάρος του Ατρόμητου και β’ βοηθός ο Μερκενίδης από τη Θεσσαλονίκη. Τέταρτος διαιτητής ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο, πρώτος επιπρόσθετος ο Παπαπέτρου από την Αθήνα και δεύτερος επιπρόσθετος ο Δελφάκης από την Τρίπολη.

Ετικέτες

Με τα ταλέντα που παράγει « La Masia», η παγκοσμίου φήμης Ακαδημία της Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθεί ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004) στο μεγάλο τουρνουά που διοργανώνει η Αλντινορντού Τουρκίας με την επωνυμία «Σμύρνη Καπ».

Ετικέτες

‘Ένας από τους παίκτες που τα τελευταία 4,5 χρόνια ομόρφαιναν το παιχνίδι του Ατρόμητου, ο Πίτου Γκαρσία αποτελεί από σήμερα παρελθόν.

Ετικέτες

Με νωπή τη μεστή και αψεγάδιαστη εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή, ο Ατρόμητος Κ20 θα υποδεχθεί αύριο (Τετάρτη) τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Ρουφ (14.45) σε παιχνίδι που εκκρεμεί από τον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

 Καλοδεχούμενη θα είναι (αν έρθει) για τον Ατρόμητο, πρόταση όπως φημολογείται ομάδας από τη Νότια Κορέα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πίτου Γκαρσία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας