Τελευταία ενημέρωση 02:37, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τη μεγάλη μάχη του Λεωνίδα Κουτσούκη στηρίζει ο Ατρόμητος.

Ο νεαρός πρώην παίκτης των τμημάτων Υποδομής Λεωνίδας Κουτσούκης νοσηλεύτεαι στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πατρών στο Ρίο και ο Ατρόμητος με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook καλεί τους φίλους της ομάδας να προσφέρουν αίμα για να κερδηθεί πάση θυσία αυτή η μάχη.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών Τόλης Αποστόλου επικοινώνησε με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή για να του μεταφέρει όλες τις ευχές της ομάδες για γρήγορη ανάρρωση του 19χρονου και την συμπαράσταση όλη της «οικογένειας» του περιστεριώτικου συλλόγου.

Ετικέτες

Διπλά ικανοποιημένος έμεινε ο Κώστας Αρζένης από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη της ομάδας του με σκορ 5-1 επί της Νέας Ιωνίας.

Ετικέτες

Ο αγώνας της χρονιάς για την Άμιλλα έρχεται την Κυριακή. Πάθος για τη νίκη κυριαρχεί στο στρατόπεδο της ομάδας του Μπουρναζίου εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τα Πετράλωνα στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ετικέτες

Νίκη για να εδραιώσει τη θέση του στην 5η θέση της βαθμολογίας, μια από τις καλύτερες που έχει καταλάβει ποτέ η ομάδα τα τελευταία χρόνια, είναι ο μοναδικός στόχος του Φοίνικα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΓΣ Καισαριανής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας