Τελευταία ενημέρωση 08:27, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση της Β’ προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων (13-15 Μαϊου). Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν και τα κορίτσια του ΓΣΠ

Οι δύο (2) Όμιλοι όπως σχηματίστηκαν:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Λάρισας, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Περιστερίου, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Χίου, Νηρέας Χαλανδρίου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Ιωνικός Νίκαιας, ΝΟ Ρεθύμνου, Τρίτων Αμαρουσίου

Στην Τελική φάση του πρωταθλήματος (15-17 Ιουλίου) προκρίνονται συνολικά οκτώ (8) ομάδες (οι 4 πρώτες κάθε Ομίλου).

Ετικέτες

H Kορωνίδα θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα ο επόμενος αντίπαλος των παλαιμάχων του ΑΟ Περιστερίου. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Τσαλαβούτα και θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Ετικέτες

Δείτε τις καλύτερες φάσεις στη νίκη του Ατρόμητου Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό με σκορ 4-0 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Νταμάρι.

Ετικέτες

 Τριπλό ρεκόρ με εκπληκτική επίδοση πέτυχε η Σοφία Κτενά, αθλήτρια των Δελφινιών Περιστερίου, η οποία εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά στην Ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης, που ολοκληρώθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά  « Π. Καπαγέρωφ » .

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα 50μ. άπνοη, σημείωσε χρόνο 16.18, καταρρίπτοντας ταυτόχρονα το Πανευρωπαϊκό, το Πανελλήνιο, αλλά και το Μεσογειακό ρεκόρ.  Πρόκειται για μία σπουδαία επίδοση, με το ρεκόρ Ευρώπης να σπάει έπειτα από 7 χρόνια, με προηγούμενη καλύτερη επίδοση το 16.22 της Ρωσίδας Γιάνα Κασίμοβα από το 2009.

Απόλυτα ικανοποιημένη από το χρόνο και τη συνολική της παρουσία, η Σοφία Κτενά τοποθετήθηκε, σημειώνοντας:

«Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, είμαστε ακόμα σε φάση προετοιμασίας. Όλοι οι αθλητές κυνηγάμε τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ευτυχώς εγώ κατάφερα να τα εξασφαλίσω. Ήταν μια επίδοση που πίστευα πως μπορούσα να πιάσω, αλλά δεν την περίμενα, αυτήν τη χρονική στιγμή. Είναι μια από τις στιγμές που κάθε αθλητής προσδοκά.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Πρέπει από εδώ και πέρα να πηγαίνουμε σκαλοπάτι - σκαλοπάτι και έχουμε πίστη ότι την κρίσιμη στιγμή θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Ετικέτες

Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ διοργανώνει η Ένωση Αρκάδων Περιστερίου (ομάδα μπάσκετ Ανδρών) υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, μεταξύ των Αρκάδων Περιστερίου, ΠΑΟ Δάφνης και Άμιλλας Περιστερίου το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Στεφανόπουλος (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας).
Η Ένωση Αρκάδων Περιστερίου καλεί όλους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση τροφίμων για να τα προσφέρουν σε αυτούς που τα έχουν πιο πολύ ανάγκη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
 του Δήμου Περιστερίου. 
Έναρξη αγώνα στις 18:00. 
Θα ακολουθήσουν: Χοροί των Συλλόγων, Παρουσίαση των Συλλόγων, Χαιρετισμοί. Συμμετέχουν με την παρουσία τους οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Περιστερίου: Πολύμνια, Αδελφότητα Κρητών, Ένωση Ηπειρωτών, Ένωση Ποντίων, Τα Περιστέρια, Εργαστήρι Λαϊκών Παραδοσιακών Χορών, Εθελοντική Ομάδα Περιστερίου, Συκεωτών Δωρίδος, Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ατρομήτου, ΠΑΟ Δάφνης, Αμπελιωνιτών, Απανταχού Δοξιωτών, Νέων Δόξας, Μακεδόνων, Μεσσηνίων, Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων, Π.Ο.Ε (Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας), Παγγορτυνιακή Ένωση Αθήνας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας