Τελευταία ενημέρωση 08:37, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Έρβιν Μπιρμπίλι και Γιάννη Καλογερή.

Πρόκειται για δυο κεντρικούς αμυντικούς οι οποίοι με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως στους αγώνες μπαράζ αποτέλεσαν τους κύριους στυλοβάτες στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Ο Μπιρμπίλι που έχει εκλεγεί από τους συμπαίκτες του να φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ενώ ο Καλογερής είχε αποκτηθεί πέρυσι και κατάφερε από τις πρώτες κιόλας ημέρες να ενσωματωθεί και να ταιριάξει απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου εύχεται στους δυο ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς αρχικά και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος 2007 κατέλαβε τη 2η θέση στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Σοφικό Κορινθίας.

 Η  ομάδα ξεκίνησε με νίκη επί του Καματερού με σκορ 5-2 και στο δεύτερο ματς κέρδισε με σκορ 5-1 τον ΠΑΟ Ριζούπολης. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και πέρασε στον τελικό νικώντας με σκορ 5-2.

Στον μεγάλο τελικό έχασε ωστόσο από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με σκορ 4-3. Δύο γκολ πέτυχε ο Παπακωνσταντίνου κι ένα ο Σαμιώτης.

Οι προπονητές Γιώργος Πατατανές και Τάσος Γκέρος είχαν στη διάθεση τους, τους εξής ποδοσφαιριστές: ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΓΑΛΑΤΑ,Σ ΓΚΕΡΟΣ, Ν. ΚΩΤΣΗΣ ,ΠΟΛΙΤΗΣ, ΛΕΜΠΕΣΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΑΜΙΩΤΗΣ, ΓΚΕΡΟΣ Π. ,ΜΟΡΦΕΤΑΣ, ΚΟΛΑΓΚΙΣ , ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Τ.

 
,
Ετικέτες

Έτοιμες για νίκη

Σήμερα (Τετάρτη 15/6)  θα διεξαχθεί ο αγώνας Αθήνα Ζωγράφου -Ατρομητος Μεικτή στις 21.30 για την 3η Αγωνιστικη του τουρνουά που διοργανώνει η γυναικεία ομάδα.

 

Οι παίκτριες του "Αστεριού" έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν οποινδήποτε αντίπαλο και θα παλέψουν και σήμερα για μια ακόμη νίκη.

Ετικέτες

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τα παιδιά των Ακαδημιών να βρεθούν την Τετάρτη (19:00) στην ετήσια γιορτή του Δημου στο γήπεδο της Χωράφας με την αγωνιστική τους εμφάνιση, εξέδωσε η Άμιλλα.

 Η ανακοίνωση:

"Την Τετάρτη και ωρα 19:00 θα γίνει η ετήσια γιορτή του Δημου στο γήπεδο της χωράφας...Παρακαλούνται ολα τα παιδια με την αγωνιστική τους εμφάνιση να ειναι στο γήπεδο στις 18:30.

Υ.Γ. Όσοι γονείς έχουν την ευχέρεια και θέλουν να στηρίξουν το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου,μπορούν να φέρουν οποιοδήποτε είδους υλικά αγαθά που εκείνοι κρίνουν στην εκδήλωση της Τετάρτης...Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε ολους κοντα μας".

Ετικέτες

Την Πέμπτη (16/06) στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League, όπου θα επικυρωθεί και η βαθμολογία της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, της σεζόν 2015 – 16, όπου συμμετείχε και ο Ατρόμητος.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 16/06/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Super League, βαθμολογίας Αγώνων Κατάταξης Play Offs Super League και βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League, 2015 – 16.

2. Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος (Συνοπτικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα, Κλήρωση νέου Πρωταθλήματος, Ορισμός αρμόδιας επιτροπής σύμφωνα με τον Κανονισμό Παρατηρητών).

3. Αναδιοργάνωση διοικητικού μοντέλου Super League.

4.Tηλεοπτικά και χορηγικά θέματα.

5. Διαγωνισμός για την ιστοσελίδα και την database της Super League.

6. Αμοιβές εκπροσώπων Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

7. Πρόταση ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. για την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

8.Διάφορα».



Διάβασε περισσότερα στο: Επικύρωση βαθμολογίας και κίνηση των 12 | Superleague | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας