Τελευταία ενημέρωση 22:09, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ανακοίνωση για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, εξέδωσαν οι Fentagin.

Η ανακοίνωση:

"ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ,ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ..!!ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ 7 ΞΑΝΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ..!!

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ..ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Κ...Α..!!"

Ετικέτες

H Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο ‘ΔΑΪΣ’, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 (Δ/νση: Μεσογείων 151, Τ.Κ. 15126 Μαρούσι).

Ετικέτες

Ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης κ. Γιώργος Στράτος εξελέγη ομοφώνως νέος πρόεδρος της Super League, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2016. 


Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Χρήστος Δάρας.

Ετικέτες

Mεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η Ηλιούπολη καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα, Γιάννη Τερεκανίδη που την περσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο με τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης ήταν ένας από αυτούς που αποφάσισαν οι άνθρωποι του Περιστεριώτικου συλλόγου ότι δεν τους έκαναν και έφυγαν.

Ετικέτες

Ο Φοίνικας Περιστερίου ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους ικανότερους επιθετικούς των δυτικών προαστίων.

Ο λόγος για τον 23χρονο, Νίκο Κρεμμύδα ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους Περιστεριώτες και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία τους στο επόμενο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΑ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας