Τελευταία ενημέρωση 05:27, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

To χαμόγελο-χαμόγελο. Το καλαμπούρι – καλαμπούρι. Η αισιοδοξία-αισιοδοξία. Μια από τις συμπαθείς φυσιογνωμίες στο «Νταμάρι» όταν διαβεί κανείς τις πόρτες του φιλόξενου κέντρου ακαδημιών του Ατρόμητου είναι ο τούτος  στη φωτογραφία. Ο Γιώργος Κασπίρης, ο αδελφός του Θανάση.

 Που από πρωί μέχρι το βράδυ ειδικά τα Σαββατοκύριακα γράφει το κοντέρ αμέτρητες ώρες είναι πίσω από τον πάγκο του για να φτιάξει καφές να αστειευτεί, να πειράξει οποιονδήποτε περάσει από το κονάκι του. Και ποιος δεν έχει περάσει από τον πάγκο του. Χιλιάδες γονείς, χιλιάδες παιδιά.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν αυτή η συμπαθητική φυσιογνωμία ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Όλα για τους ανθρώπους είναι.... Και όμως δεν χάνει λεπτό από την αισιοδοξία του. Δεν χάνει το χαμόγελό του, δεν σταματά να κάνει τα αστειάκια του.

Να του ευχηθούμε λοιπόν ολόψυχα να βγει νικητής. Όλοι το θέλουμε, όλοι το ευχόμαστε!

Ετικέτες

Δύο νίκες εκ των οποίων η μια το εντυπωσιακό 10-1 και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμος του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες Νέων, Παίδων, Παμπαίδων του Ήφαιστου της ΕΠΣΑ.

ΝΕΟΙ

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ 2 - ΗΦΑΙΣΤΟΣ
ΡΟΥΦ Κυριακή 13/11/16 18:00   1-4

ΠΑΙΔΕΣ

Παιδικό ΕΠΣΑ Ιεράπολη 1-1 Ήφαιστος. Απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση αλλά όχι κι από το αποτέλεσμα που μας αφήνει πίσω στην βαθμολογία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την απόδοση!Το γκολ ο Κολοκώτσιος Κ.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

Παμπαιδικό ΕΠΣΑ Ήφαιστος 10 - 0 Κηπούπολη. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την απόδοση και τώρα κοιτάμε το επόμενο!Τα γκολ οι Ευθυμιάδης 3,Δημητρακόπουλος 3,Ιακώβου 2 και Μαστροκώστας 2!

Ετικέτες

Συνήθως όταν μια ομάδα ανακοινώνει ότι στηρίζει τον προπονητή της, τις περισσότερες φορές αυτή η στήριξη είναι προσχηματική.

 Στον ΑΟ Περιστερίου όμως η στήριξη στον Αργύρη Πούλο μόνο προσχηματική δεν είναι. Εκτιμώντας το έργο και την προσφορά του στην ομάδα επί σειρά ετων αρχικά ως γυμναστής και εν συνεχεία ως βοηθός προπονητή, οι διοικούντες τον Όμιλο θέλουν να του προσφέρουν απεριόριστο χρόνο για να παρουσιάσει τη δουλειά του. Άλλωστε τα κακά αποτελέσματα αποδίδονται περισσότερο στην έλλειψη τύχης, στην απουσία βασικών παικτών αλλά και σε «φθηνά» γκολ που άμα η ομάδα τα περιορίσει η τύχη της στο πρωτάθλημα θα είναι διαφορετική.

Γι’ αυτό λοιπόν παρά τα όσα διαδίδονται ο Πούλος θα συνεχίσει να είναι προπονητής στον Όμιλο για όσο διάστημα εκείνος κρίνει ότι είναι απαραίτητος για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ετικέτες

Το τρίτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕΚ, δεύτερο φιλικό, θα δώσει το Σάββατο ο  Ατρόμητος σε περίπτωση που αναβληθεί οριστικά η διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 15.00. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί τον Αύγουστο στο Περιστέρι σε φιλικό ματς (0-0) και την περασμένη μόλις αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο πρωταθλημα.

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν εξάλλου σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ατρόμητου. Με εξαίρεση τον Ντιγκινί που ακολουθεί μέρος του προγράμματος αλλά και ατομικό μαζί με τον γυμναστή Δημήτρη Μπογατσιώτη, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Γκορμπούνοφ που επέστρεψε χθες από τη Σόφια.

Ετικέτες

Την πόρτα της Εθνικής Παίδων θα περάσουν οι παίκτες του Ατρόμητου Χρήστος Μανδάς (τερματοφύλακας) και  Διονύσης Κουστουμπάρδης  καθώς κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Βασίλη Γεωργόπουλο  στην Εθνική Παίδων για να λάβουν μέρος στις προπονήσεις οι οποίες θα διεξαχθούν στις 21 (17:00), 22 (10:30 & 17:000) και 23 Νοεμβρίου (10:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αναλυτικά κλήθηκαν οι:

ΣΟΥΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΜΑΝΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ
ΛΙΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΕΚ
ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΘΥΜΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΞΑΝΘΗ 
ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΟΡΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, BOCHOUM
ΓΛΥΝΟΣ ΙΑΣΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, AIK STOCKHOLM
ΒΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΣΕΡΠΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΤΣΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΔΩΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, AUGSBURG
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΕΚ
ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΟΚ

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας