Τελευταία ενημέρωση 13:09, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

            Στην Ανάβυσσο θα βρεθεί σήμερα κλιμάκιο του δικτύου σχολών Ατρόμητου στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον τοπικό Σαρωνικό.

Θα προπονήσει τα τμήματα του Παμπαιδικού και των Τζούνιορ. Θα το αποτελούν ο Υπεύθυνος του Δικτύου Τόλης Αποστόλου, ο συνεργάτης του Κορακάκη, Λουκάς Καραδήμος, ο γυμναστής της επαγγελματικής ομάδας Σωτήρης Ρούσσης, οι προπονητές των Ακαδημιών Τάσος Μπαμπανιώτης, Κώστας Κωνσταντόπουλος και ο Άγγελος Χόρτσας, γιος του παλιού άσου του Εθνικού και της Προοδευτικής Δημήτρης Χόρτσας ο οποίος είναι αναλυτής στην ομάδα Κ20 και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο για την συνεργασία των δύο πλευρών.

Ετικέτες

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σουτ, η ομάδα Νέων του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ηττήθηκε με 86-87 από το Ψυχικό για την 8η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του πρωταθλήματος Νέων.

Οι νεαροί αθλητές των Παναγάκη - Κρητικού αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 74-83, στο τελευταίο πεντάλεπτο, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, καθώς με σερί 12-2 προσπέρασαν (86-85), 11,2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, αφού με 2/2 βολές στα 8΄΄ το Ψυχικό διαμόρφωσε το τελικό 86-87, έχοντας και την τύχη με το μέρος του, αφού το τελευταίο σουτ του Διογένη Γοργόνη δεν βρήκε στόχο στην εκπνοή.

Δεκάλεπτα: 20-22, 39-43, 64-65, 86-87 
Διαιτητές: Πολυχρόνης, Ορφανός

ΓΣ Περιστερίου (Παναγάκης-Κρητικός): Δάφνος, Τζερμπατζίδης 3, Βούρτσης 3(1), Χουγκάζ Ν. 10(2), Στάθης 17(2), Χουγκάζ Ρ. 6, Πεδουλάκης, Καράμπελας 5(2), Στρογγύλης 7(2), Γοργόνης 35(3).

Ψυχικό (Παπανικολάου): Χρυσός 42(3), Παντελάκης, Μερτζάνης 3(1), Μαγουλάς 10, Ουντίντζο 2, Μόσχος, Κόττας 9(3), Ρουμελιώτης 21(2).

 

Ετικέτες

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος ανακοίνωσε την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας καθαρά προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον πετυχημένο κόουτς να λύσει τη συνεργασία του.

«Το διάστημα που εργάστηκε στο σύλλογο, ο κ. Χατζηαλέξης έδειξε με τον επαγγελματισμό του, την ευσυνειδησία του και τη δουλειά του ότι πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητής και γι αυτό το λόγο του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η ανακοίνωση του Άγιου Ιεροθέου που θα καλύηψει εκ των έσω τη θέση του προπονητή για το ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ετικέτες

Σήμερα στις 7 μ.μ. στο Ατρόμητος Cafe στο γήπεδο του Περιστερίου θα γίνει η βράβευση του Χαβιέρ Ούμπιντες για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 12ης αγωνιστικής της Super League και τη μεγάλη νίκη της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το βραβείο στον Αργεντίνο άσο θα παραδώσει ο συμπατριώτης του Σέρτζιο Εσπινόζα ο οποίος είχε σημειώσει πριν από 40 ακριβώς χρόνια τα δύο γκολ της νίκης του Ατρόμητου με σκορ 2-1 μέσα στη Τούμπα επί του τότε πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Ο Εσπινόζα ήταν ο πρώτος εκπορθητής της Τούμπας και από τα δύο γκολ εκείνου άρχισε να χτίζεται ο μύθος της Τούμπας και του εξοχικού.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος σίγουρα δεν ήθελε να χάσει στην Καλλιθέα. Μπορεί να έπαιξε με αναπληρωματικούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χάσει.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας