Τελευταία ενημέρωση 15:15, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός του Ατρόμητου Κ15 στην πρώτη μέρα του τουρνουά Premier Cup που ξεκίνησε σήμερα στη Βούλα με την συμμετοχή όλων των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία.

Αρχικά ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 2-0 της ΑΕΚ. Δείτε εδώ το ματς http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/item/6237-premiera-me-2-0-epi-tis-aek-i-k15

Στο δεύτερο ματς (διάρκειας 2Χ20’), η ομάδα έχασε 1-0 από τον Παναθηναϊκό αλλά στάθηκε άτυχη καθώς στο δέκατο λεπτό είχε δοκάρι με τον Σκαραμάγκο. Η μπάλα χτύπησε στο εσωτερικό μέρος της δοκού και εξοστρακίστηκε. Κι επειδή αυτά τα ματς κρίνονται συνήθως στο γκολ, ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο 28’ και κράτησε τη νίκη ως το τέλος.

Ξεκίνησαν οι : Μανδάς Πολίτης, Κουστουμπάρδης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Δρόσος, Κολινιάτης, Σάσσαλος, Στεργίου.

Έπαιξαν και οι Κυριφίδης, Καστόρης.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ15 ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο Premier Cup που διεξάγεται στη Βούλα νικώντας με σκορ 2-0 την ΑΕΚ Κ15 σε παιχνίδι διάρκειας σαράντα λεπτών.

Ετικέτες

Τη νίκη για να έρθει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία θέλει η Χρυσούπολη εν όψει του αυριανού αγώνα με το Κουκάκι που θα γίνει στο γήπεδο του Ρουφ και θα ξεκινήσει στις 16.45.

Ετικέτες

Τρομερά δύσκολη αποστολή έχει αύριο η Ανθούπολη η οποία θα αντιμετωπίσει στο Μπραχάμι τον πάντα ισχυρό στην έδρα του Άγιο Δημήτριο (16.30).

Ετικέτες

Μια πολύ όμορφη γιορτή ετοιμάζει ο Ήφαιστος κατόπιν απόφασης της διοίκησης σε συνεργασία με την ομάδα των Παλαιμάχων. Συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 18.00 θα γίνει ένας αγώνας των παλαιμάχων με αντιπάλους τους γονείς των παικτών της Ακαδημίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας