Τελευταία ενημέρωση 13:37, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η ΠΟΑΛ στον αυριανό αγώνα με τον Κόσμο στο γήπεδο της Χωράφας (8.30 μ.μ.) για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα κάνοντας μια καλή πρόβα τζενεράλε για το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ποσειδώνα Μπουρναζίου στις 9.15 μ.μ. στο γήπεδο Ηφαίστου που θα κρίνει και τη θέση στα μπαράζ πρωταθλήματος.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΟΑΛ είναι συνεχώς με ένα στυλό στο χέρι και κάνουν τους υπολογισμούς τους προκριμένου θα δουν όλα τα πιθανά σενάρια που προκύπτουν και μέσα από τα οποία η ομάδα θα εξασφαλίσει την είσοδο στα μπαράζ.

Την Κυριακή υπάρχει ο αγώνας Άγιος Βασίλης – Κένταυρος που αν κερδίζει ο Άγιος Βασίλης ή και με ισοπαλία, ο Κένταυρος χάνει τα μπαράζ εκτός και αν η ΠΟΑΛ κερδίσει την Τετάρτη τον Ποσειδώνα. Διαφορετικά ο Κένταυρος θέλει μόνο τη νίκη για να παίξει στα μπαράζ.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΟΑΛ μπορεί να παίξει μπαράζ εάν την «βολέψουν» τα ματς του Σαββατοκύριακου κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται το ματς της Τετάρτης να μην  έχει γι’ αυτήν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ετικέτες

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αυτή την Κυριακή (22/5) με τον Ταξιάρχη να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Χρυσούπολη ( 20:15).

Το παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύσκολων ημιτελικών κυπέλλου και πρωταθλήματος που πλησιάζουν.

Ετικέτες

Κανονικά συνεχίζουν τις προπονήσεις, οι παίκτες του Εφηβικού τμήματος Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Περιστερίου, με στόχο να βελτιωθούν όσο περισσότερο γίνεται.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, προπόνηση θα γίνεται κάθε Τρίτη ,Τετάρτη και Παρασκευή από 21.00 έως 22.30 και εκεί οι νεαροί αθλητές, θα μπορούν να βελτιώνουν τις αδυναμίες τους και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που γίνεται όλη την σεζόν.

Ετικέτες

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin για τον αυριανό αγώνα του ΓΣΠ (στις 4μ.μ.) με τη Δόξα Λευκάδας καλώντας τον κόσμο του Περιστερίου να ενισχύσει την ομάδα.

Ετικέτες

Το Fight Academy για μια ακόμη φορά στηρίζει τα παιδιά και με αφορμή τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του παιδικού τμήματος της σχολής, ενισχύει τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις, ενώ παράλληλα προσκαλεί τους φίλους του να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας